Πώς να διαγράψετε ένα λογαριασμό Yandex.Mail

Αν είστε χρήστης Yandex.mail , γνωρίζετε ότι το δημοφιλές δωρεάν πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το Yandex με έδρα τη Ρωσία προσφέρει πολλά από τα ίδια χαρακτηριστικά - όπως POP, IMAP, φιλτράρισμα και απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο - όπως και άλλα μεγάλα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ακόμα, θα πρέπει να κλείσετε το λογαριασμό σας, η Yandex κάνει τη διαδικασία αρκετά απλή. Είναι επίσης μόνιμο: Θα διαγράψει τον λογαριασμό σας και όλα τα συσχετισμένα μηνύματα (συμπεριλαμβανομένων των φακέλων και των ετικετών).

Ακολουθεί ο τρόπος ακύρωσης του λογαριασμού Yandex.mail:

  1. Συνδεθείτε στο λογαριασμό Yandex.Mail που θέλετε να διαγράψετε.
  2. Κάντε κλικ στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και το avatar σας κοντά στην επάνω δεξιά γωνία του Yandex.Mail.
  3. Επιλέξτε Διαβατήριο από το μενού που εμφανίζεται.
  4. Ακολουθήστε το σύνδεσμο Διαγραφή λογαριασμού στην περιοχή Προσωπικές πληροφορίες .
  5. Ελέγξτε τη λίστα κάτω από τις παρακάτω Υπηρεσίες Yandex είναι επί του παρόντος ενεργές στο λογαριασμό σας . Αντιγράψτε τα δεδομένα που θέλετε να διατηρήσετε από οποιαδήποτε από αυτές τις υπηρεσίες. Η Yandex θα διαγράψει όλα τα δεδομένα που αναφέρονται.
  6. Καταχωρίστε την απάντηση στην ερώτησή σας ασφαλείας στην Απάντηση .
  7. Εισαγάγετε τον κωδικό σας Yandex.Mail κάτω από τον κωδικό πρόσβασης .
  8. Πληκτρολογήστε τα γράμματα και τους αριθμούς από την εικόνα Captcha στην περιοχή Εισαγωγή των συμβόλων από την εικόνα στα αριστερά .
  9. Κάντε κλικ στην επιλογή Διαγραφή λογαριασμού .
  10. Κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια .

Αυτό είναι! Ο λογαριασμός σας Yandex.mail είναι κλειστός. Από εδώ και στο εξής, κανείς δεν θα μπορέσει να ξαναδημιουργήσει έναν λογαριασμό χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήριά σας και οποιοσδήποτε αποστείλει μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο λογαριασμό θα λάβει ένα μήνυμα αποτυχίας παράδοσης.