Πώς να αδειάσετε τον κάδο απορριμμάτων στο Yahoo Mail

Καθαρίστε τα διαγραμμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μόνιμα στο Yahoo Mail

Ενώ παλιά μηνύματα αφαιρούνται από το Yahoo Mail 's σκουπίδια περιοδικά και αυτόματα, αδειάστε το με το χέρι δεν είναι δύσκολο. Για να διαγράψετε οριστικά τα μηνύματα στο φάκελο του Yahoo Mail's Trash :

  1. Κάντε κλικ στο κουμπί Άδειασμα του φακέλου Κάδο απορριμμάτων (που μοιάζει με κάδο απορριμμάτων) δίπλα στον Κάδο απορριμμάτων στη λίστα φακέλων Yahoo Mail.
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί OK κάτω από το πλαίσιο Empty the Trash folder .

Αδειάστε τον Κάδο απορριμμάτων στο Yahoo Mail Basic

Για να καθαρίσετε όλα τα μηνύματα από το φάκελο " Κάδος " στο Yahoo Mail Basic :

Ακύρωση της αλληλογραφίας μετά την εκφόρτωση του Yahoo Mail σας

Εάν ενεργείτε γρήγορα, ίσως μπορείτε να ανακτήσετε τα μηνύματα από το διαγραμμένο κάδο απορριμμάτων. Απλά κατεβάστε όλα τα μηνύματα που προήλθαν από το λογαριασμό σας στο Yahoo Mail ή προωθήστε τα σε μια διαφορετική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αυτόματα ή μη αυτόματα. Δεν ανακατεύετε τεχνικά όσο αγωνίζεστε με το χρόνο, προτού οι διακομιστές της Yahoo συγχρονίσουν πλήρως τις διαγραφές σας σε όλες τις συσκευές που χρησιμοποιείτε για την πρόσβαση στο σύστημα.

Εάν πρέπει να ανακτήσετε ένα σημαντικό μήνυμα μετά την εκκαθάρισή του από το κάδο απορριμμάτων:

  1. Μεταβείτε στη φόρμα βοήθειας του Yahoo Mail Restore .
  2. Επιλέξτε Ανάκτηση χαμένων ή διαγραμμένων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τη λίστα.
  3. Εισαγάγετε το αναγνωριστικό σας Yahoo ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπου σας ζητηθεί και ακολουθήστε τα βήματα που καθορίζονται στη φόρμα.

Το Yahoo μπορεί να ανακτήσει μόνο μερικά (όχι όλα!) Μηνύματα και μόνο εάν έχουν καθαριστεί μέσα στις τελευταίες επτά ημέρες.