Η προβολή της καμπύλης οθόνης Hisense 65H10B2 4K ULED

Ημερομηνία αναφοράς: 08/27/2015
Τώρα που η Hisense έχει αναλάβει τις δραστηριότητες παραγωγής και εμπορίας της Sharp στη Βόρειο Αμερική , ενισχύει το παιχνίδι τους ώστε να γίνει καινοτόμος και ανταγωνιστικός παίκτης στην αμερικανική τηλεοπτική αγορά - και ποιος καλύτερος τρόπος για να προσελκύσει την προσοχή παρά προσφέροντας ένα Curved Screen 4K Ultra HD τηλεόραση ; Ακολουθεί μια επισκόπηση της τηλεόρασης Hisense 65H10B2 4K ULED (ο όρος ULED είναι η απάντηση του Hisense στη μνήμη SUHD της Samsung).

Εκτός από την καμπύλη οθόνη και την εγγενή ανάλυση οθόνης 4K, το Hisense 65H10B2 προσφέρει επίσης τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

βίντεο

Μέγεθος οθόνης 65 ιντσών - Παρέχει μια μεγάλη περιοχή προβολής κατάλληλη για προβολή στο σπίτι.

Οπίσθιος φωτισμός LED πλήρους σειράς - Το σύστημα 65H10B2 διαθέτει σύστημα πλήρους οπίσθιου φωτισμού, το οποίο περιλαμβάνει 240 τοπικές ζωντανές ζώνες για πιο ακριβή έλεγχο των ασπρόμαυρων επιπέδων για συγκεκριμένα αντικείμενα που εμφανίζονται στην οθόνη. Για παράδειγμα, η ελαχιστοποίηση των λευκών αλογόνων σχετικά με τους υπότιτλους και τις πιστώσεις, καθώς και τα πιο συνεπή ασπρόμαυρα επίπεδα αντικειμένων φόντου.

Οι κβαντικές κουκίδες - Το 65H10B2 χρησιμοποιεί το QDEF (Quantum Dot Enhancement Film) της 3M, το οποίο είναι ένα λεπτό στρώμα γεμάτο με νανοσωματίδια που ενισχύουν διαφορετικά μέρη του φάσματος χρώματος που τοποθετείται ανάμεσα στην πλήρη φωτεινή πηγή LED της τηλεόρασης και τις μάρκες LCD. Ως αποτέλεσμα, η τηλεόραση προσφέρει βελτιωμένη απόδοση έγχρωμης οθόνης, η οποία μπορεί να ανταγωνιστεί το OLED σε πολύ χαμηλότερη τιμή.

Φαινόμενο ανανέωσης οθόνης 120Hz - Παρέχει απαλή απόκριση κίνησης.

Ήχος

DBX-TV Total Sonics: Αν και για την καλύτερη εμπειρία τηλεόρασης οικιακού κινηματογράφου προτείνω πάντοτε τη χρήση ενός εξωτερικού συστήματος ήχου surround ήχου, το Hisense ενσωματώνει μια σουίτα τεχνολογιών βελτίωσης ήχου από το DBX που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώνουν την απόδοση ήχου από τα ενσωματωμένα ηχεία του 65H10B2. Αυτές οι τεχνολογίες περιλαμβάνουν: Το Total Surround (παρέχει ένα ευρύ soundfield) και το Total Volume (σταθεροποιεί τον όγκο σε διαφορετικά προγράμματα / εμπορικό περιεχόμενο και κανάλια). Το 65H10B2 υποστηρίζει επίσης αποκωδικοποίηση Dolby Digital και pass-through.

Συνδεσιμότητα:

HDMI: Το 65H10B2 διαθέτει 4 εισόδους HDMI, δύο από τα οποία είναι συμβατά με HDMI 2.0 και HDCP 2.2. Οι υπόλοιπες δύο είσοδοι HDMI είναι συμβατές με HDMI 1.4 .

Συστατικό / Σύνθετο : Υπάρχει σύνολο συνδέσεων βίντεο κοινόχρηστου στοιχείου / σύνθετου σήματος . Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να έχετε ταυτόχρονα συνδεδεμένη συσκευή συνιστωσών και σύνθετης πηγής στην τηλεόραση.

Αναλογική ήχος : Υπάρχει ένα σύνολο στερεοφωνικών αναλογικών εισόδων ήχου που μοιράζονται με τις εισόδους συνιστωσών / σύνθετου βίντεο. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να έχετε ήχο που προέρχεται από μια συνιστώσα και μια σύνθετη πηγή βίντεο ταυτόχρονα.

Ψηφιακή οπτική: - Υπάρχει μια ψηφιακή οπτική έξοδος που παρέχεται για τη σύνδεση της τηλεόρασης σε ένα εξωτερικό σύστημα ήχου.

Ακουστικό: Το Hisense παρέχει υποδοχή ακουστικών στο 65H10B2 που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ιδιωτική ακρόαση ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σύνδεση με εξωτερικό ηχοσύστημα, μέσω προσαρμογέα καλωδίου 3,5mm-RCA, εάν δεν είναι δυνατή η χρήση της παρεχόμενης ψηφιακής οπτικής εξόδου.

USB : Το 65H10B2 διαθέτει 1 θύρα USB 3.0 και 2 θύρες USB 2.0 για πρόσβαση στο περιεχόμενο που είναι αποθηκευμένο σε συμβατές μονάδες flash και συσκευές. Οι θύρες USB μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την εγκατάσταση ενημερώσεων υλικολογισμικού εάν αυτή η επιλογή είναι απαραίτητη.

Ethernet / LAN / Wifi : Το 65H10B2 παρέχει επιλογές σύνδεσης Ethernet και Wifi που παρέχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο αποθηκευμένο σε συσκευές συμβατές με DLNA , καθώς και σε επιλεγμένες υπηρεσίες Internet Streaming.

Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά

8 επεξεργαστής πυρήνα: Το 65H10B2 διαθέτει 4-Core CPU και 4-Core GPU για αποτελεσματική λειτουργία των τηλεοπτικών χαρακτηριστικών.

HEVC και VP9 : Το 65H10B2 διαθέτει ενσωματωμένους αποκωδικοποιητές HEVC και VP9 που επιτρέπει πρόσβαση σε ροή 4K από πηγές όπως το Netflix και το YouTube.

Περισσότερες πληροφορίες

Ο Hisense προσπαθεί σίγουρα να γεμίσει τα παπούτσια της Sharp και να κάνει μια εντύπωση στους αμερικανούς καταναλωτές με την τηλεόραση με καμπύλη οθόνη 4K Ultra HD 65H10B2. Η προτεινόμενη τιμή αυτού του σετ είναι $ 2.999.99.

Δείτε επίσης την Επίσημη Σελίδα Hisense 65H10B2.

UPDATE 08/31/15: Για πρόσθετη προοπτική, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών σχετικά με ένα πρόσθετο μέγεθος οθόνης (55-ιντσών 55H10B2), καθώς και την ικανότητα HDR ενσωματωμένη και στις δύο σειρές, διαβάστε την αναφορά από το / η About.com / Expert Video, John Archer .