Ρύθμιση σφαλμάτων στο Microsoft Publisher

01 από 03

Τι είναι το Επίδομα Αιμορραγίας;

Ένα αντικείμενο που αιμορραγεί σε ένα σχέδιο σελίδας εκτείνεται μέχρι την άκρη του εγγράφου. Θα μπορούσε να είναι μια φωτογραφία, μια απεικόνιση, μια κυρίαρχη γραμμή ή κείμενο. Μπορεί να εκτείνεται σε μία ή περισσότερες άκρες της σελίδας.

Επειδή τόσο οι εκτυπωτές επιτραπέζιων υπολογιστών όσο και οι εμπορικές εκτυπώσεις είναι ατελείς συσκευές, το χαρτί μπορεί να μετατοπιστεί τόσο ελαφρώς κατά τη διάρκεια της εκτύπωσης ή κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας, όταν ένα έγγραφο που τυπώνεται σε μεγάλο χαρτί είναι κομμένο στο τελικό μέγεθος. Αυτή η μετατόπιση μπορεί να αφήσει τις αποκαλυπτικές άσπρες ακμές όπου δεν πρέπει να υπάρχουν. Οι φωτογραφίες που υποτίθεται ότι πηγαίνουν δεξιά στην άκρη έχουν ένα ακούσιο περίγραμμα σε μία ή περισσότερες πλευρές.

Ένα επίδομα αιμορραγίας αντισταθμίζει αυτές τις μικρές βάρδιες επεκτείνοντας φωτογραφίες και άλλα έργα τέχνης σε ένα ψηφιακό αρχείο σε μικρή ποσότητα πέρα ​​από τις άκρες του εγγράφου. Εάν υπάρχει μια ολίσθηση κατά την εκτύπωση ή το κόψιμο, οτιδήποτε υποτίθεται ότι θα πάει στην άκρη του χαρτιού εξακολουθεί να κάνει.

Ένα τυπικό επίδομα αιμορραγίας είναι το 1 / 8ο της ίντσας. Για εμπορική εκτύπωση, επικοινωνήστε με την υπηρεσία εκτύπωσης για να δείτε αν συνιστά διαφορετικό επίδομα αιμορραγίας.

Ο Microsoft Publisher δεν είναι το καλύτερο πρόγραμμα για την εκτύπωση εγγράφων που αιμορραγούν, αλλά μπορείτε να δημιουργήσετε το αποτέλεσμα μιας αιμορραγίας αλλάζοντας το μέγεθος του χαρτιού.

Σημείωση: Αυτές οι οδηγίες λειτουργούν για τους εκδότες 2016, Publisher 2013 και Publisher 2010.

02 του 03

Ρύθμιση σφαλμάτων κατά την αποστολή του αρχείου σε έναν εμπορικό εκτυπωτή

Όταν σκοπεύετε να στείλετε το έγγραφό σας σε έναν εμπορικό εκτυπωτή, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να δημιουργήσετε το επίδομα αιμορραγίας:

  1. Με το αρχείο σας ανοιχτό, μεταβείτε στην καρτέλα " Σχεδίαση σελίδας " και επιλέξτε Μέγεθος > Ρύθμιση σελίδας .
  2. Κάτω από τη Σελίδα στο παράθυρο διαλόγου, πληκτρολογήστε ένα νέο μέγεθος σελίδας που είναι 1/4 ίντσας μεγαλύτερο και σε πλάτος και ύψος. Αν το έγγραφό σας είναι 8,5 με 11 ίντσες, εισαγάγετε νέο μέγεθος 8,75 με 11,25 ίντσες.
  3. Επανατοποθετήστε την εικόνα ή οποιαδήποτε στοιχεία που θα πρέπει να εξαερώσουν, ώστε να επεκταθούν στην άκρη του νέου μεγέθους σελίδας, έχοντας κατά νου ότι η εξώτατη 1/8 ίντσα δεν θα εμφανιστεί στο τελικό έντυπο έγγραφο.
  4. Επιστροφή στη σελίδα Σχεδίαση > Μέγεθος > Ρύθμιση σελίδας.
  5. Στην περιοχή Σελίδα στο παράθυρο διαλόγου, αλλάξτε το μέγεθος της σελίδας στο αρχικό μέγεθος. Όταν το έγγραφο εκτυπώνεται από μια εμπορική εταιρεία εκτύπωσης, οποιαδήποτε στοιχεία που υποτίθεται ότι θα αιμορραγούν θα το κάνουν.

03 του 03

Ρύθμιση σφαλμάτων κατά την εκτύπωση σε εκτυπωτή οικιακού ή γραφείου

Για να εκτυπώσετε ένα έγγραφο εκδότη με στοιχεία που αιμορραγούν από την άκρη ενός εκτυπωτή οικιακού ή γραφείου, ρυθμίστε το έγγραφο για εκτύπωση σε ένα φύλλο χαρτιού μεγαλύτερο από το τελικό τυπωμένο κομμάτι και συμπεριλάβετε σημάδια περικοπής για να υποδείξετε πού το κόβει.

  1. Μεταβείτε στην καρτέλα Σχεδίαση σελίδας και κάντε κλικ στην επιλογή Ρύθμιση σελίδας .
  2. Κάτω από τη Σελίδα στο παράθυρο διαλόγου Page Setup , επιλέξτε ένα μέγεθος χαρτιού μεγαλύτερο από το τελικό μέγεθος σελίδας. Για παράδειγμα, εάν το τελικό μέγεθος του εγγράφου σας είναι 8,5 σε 11 ίντσες και ο εκτυπωτής του σπιτιού εκτυπώνεται σε χαρτί 11 x 17 ιντσών, εισάγετε μέγεθος 11 έως 17 ίντσες.

  3. Τοποθετήστε οποιοδήποτε στοιχείο που αιμορραγεί από την άκρη του εγγράφου σας ώστε να εκτείνεται πέρα ​​από τις άκρες του εγγράφου κατά περίπου 1/8 ίντσας. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η ράμπα 1/8 ιντσών δεν θα εμφανίζεται στο τελικό έγγραφο.

  4. Κάντε κλικ στην επιλογή Αρχείο > Εκτύπωση , επιλέξτε έναν εκτυπωτή και, στη συνέχεια, επιλέξτε Ρυθμίσεις εξόδου για προχωρημένους .

  5. Μεταβείτε στην καρτέλα Σημειώσεις και ελαττώματα . Κάτω από τα σημάδια του εκτυπωτή , επιλέξτε το πλαίσιο " Crop marks ".

  6. Επιλέξτε και τις δύο επιλογές "Αδειάστε αιμορραγίες" και " Αφαίρεση" (Bleed) κάτω από την εντολή Bleeds

  7. Εκτυπώστε το αρχείο στο χαρτί μεγάλου μεγέθους που καταχωρίσατε στο παράθυρο διαλόγου Page Setup.

  8. Χρησιμοποιήστε τα σημάδια περικοπής που εκτυπώνονται σε κάθε γωνία του εγγράφου για να το κόψετε στο τελικό μέγεθος.