Εισαγωγή μιας ακολουθίας εικόνων σε Flash

Μπορεί συχνά να βρεθείτε να εισάγετε μια σειρά διαδοχικών φωτογραφιών στο Flash , που παρέχονται από προγράμματα όπως το Premiere ή το Max Studio Max. Αν δεν έχετε ώρες, απεριόριστη υπομονή και μαζοχιστικές τάσεις, είμαι βέβαιος ότι δεν θέλετε να περάσετε το μεγαλύτερο μέρος των ωραρίων σας, σύροντας κάθε εισαγόμενη εικόνα από τη βιβλιοθήκη στη σκηνή σας και ευθυγραμμίζοντας την, ένα αγωνιώδες πλαίσιο κάθε φορά.

Γι 'αυτό καλό είναι το Flash να έχει μια διαδικασία για την αυτοματοποίηση της εισαγωγής ακολουθιών εικόνων στη σκηνή σας και τη δημιουργία μιας διαδοχικής χρονικής γραμμής των βασικών καρέ. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βεβαιωθείτε ότι τα ονόματα αρχείων σας ξεκινούν με την ίδια σειρά χαρακτήρων, αριθμημένα με τη σωστή σειρά - για παράδειγμα, file001.jpg, file002.jpg, file003.jpg και ούτω καθεξής.

Για να ξεκινήσετε, φυσικά, κάντε κλικ στο Αρχείο -> Εισαγωγή .

01 από 03

Επιλέξτε το πρώτο αρχείο

Επιλέξτε μόνο το πρώτο αρχείο στη σειρά και κάντε κλικ στο Άνοιγμα .

02 του 03

Απάντηση Ναι για εισαγωγή εικόνων στην ακολουθία

Το Flash θα σας ρωτήσει: "Το αρχείο φαίνεται να αποτελεί μέρος μιας ακολουθίας εικόνων. Θέλετε να εισαγάγετε όλες τις εικόνες στη σειρά; "

Και φυσικά, η απάντηση σε αυτή την ερώτηση θα ήταν "Ναι".

03 του 03

Ελέγξτε για να βεβαιωθείτε ότι η ακολουθία είναι σε τάξη

Μετά από αυτό μπορείτε να καθίσετε και να περιμένετε. ανάλογα με το πόσο καιρό είναι η ακολουθία σας και πόσο μεγάλες είναι οι εικόνες, μπορεί να χρειαστεί να βγάλετε Flash μερικά δευτερόλεπτα ή λίγα λεπτά για να εισαγάγετε και να οργανώσετε την ακολουθία σας.

Μόλις ολοκληρωθεί, ελέγξτε το χρονοδιάγραμμά σας. στο στρώμα που ήταν ενεργό όταν ξεκινήσατε να εισάγετε τις εικόνες σας, θα βρείτε ολόκληρη την ακολουθία που έχει ταξινομηθεί ως σωστά διατεταγμένα βασικά καρέ που μπορείτε να προβάλετε με το τρίψιμο της χρονικής σας γραμμής.