Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Facebook;

Εάν δεν είστε πεπεισμένοι για το Facebook, εδώ είναι λίγοι λόγοι για να το χρησιμοποιήσετε

Είτε είστε μακροπρόθεσμος χρήστης του Facebook είτε κάποιος που δεν έχει ποτέ λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης στη ζωή του, μπορεί να βρεθείτε σε κάποιο σημείο γιατί ρωτάτε γιατί πρέπει να ξεκινήσετε ή να συνεχίσετε να αλληλεπιδράτε στο λογαριασμό ή να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το Facebook.

Facebook για τους αρχάριους

Το Facebook μπορεί να θεωρηθεί ως το μικρό κομμάτι της προσωπικής σας ακίνητης περιουσίας στο διαδίκτυο όπου μπορείτε να προσαρμόσετε το προφίλ σας και να κάνετε ενημερώσεις κατάστασης για να επικοινωνήσετε με τους φίλους σας. Μπορείτε ακόμα να λαμβάνετε ενημερωμένες και ενημερωμένες ειδήσεις για τις ενημερώσεις των φίλων σας καθώς και ενημερώσεις από εμπορικά σήματα , ιστολόγια και δημόσια πρόσωπα που σας παρέχονται μέσω της ειδησεογραφίας.

Χρησιμοποιήστε το Facebook αν θέλετε να μείνετε στο Know

Εάν έχετε φίλους ή μέλη της οικογένειας που είναι πολύ ενεργοί στο Facebook ή εάν θέλετε να ακολουθήσετε σε απευθείας σύνδεση ιστορίες σύντομων ειδήσεων, τότε η σύνδεση με αυτούς τους ανθρώπους και τις δημόσιες σελίδες είναι ένας πολύ καλός τρόπος να παραμείνετε στην κορυφή του τι συμβαίνει. Το Facebook τελειοποιεί συνεχώς τη ροή ειδήσεών του, έτσι ώστε μόνο οι πιο σχετικές δημοσιεύσεις να εμφανίζονται στους χρήστες με βάση αυτό που τους αρέσει περισσότερο και ποιοι άνθρωποι ή σελίδες αλληλεπιδρούν με τους περισσότερους.

Χρησιμοποιήστε το Facebook αν αγαπάτε οπτικό περιεχόμενο

Εκτός από τη διατήρηση των φίλων και της οικογένειας, το Facebook είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ανεβάσετε όλες αυτές τις οικογενειακές φωτογραφίες. Μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε στη ροή σας για να δείτε ενδιαφέρουσες φωτογραφίες και βίντεο που μοιράζονται φίλοι και σελίδες που σας άρεσαν.

Χρησιμοποιήστε το Facebook εάν εκτελείτε επιχείρηση ή οργανισμό

Οι σελίδες και οι διαφημίσεις του Facebook μπορούν να αποτελέσουν ανεκτίμητα εργαλεία μάρκετινγκ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια δημόσια σελίδα απροσδόκητα για να παραμείνετε συνδεδεμένοι με τους τρέχοντες πελάτες σας ή μπορείτε να επενδύσετε πραγματικά χρήματα στην διαφημιστική πλατφόρμα του Facebook για να δημιουργήσετε νέους οδηγούς.

Χρησιμοποιήστε το Facebook αν αγαπάτε τυχερά παιχνίδια

Υπάρχει πολύ περισσότερο στο Facebook από την απλή απόσπαση και την περιήγηση. Μπορείτε να παίξετε παιχνίδια στο διαδίκτυο μεταβαίνοντας στην καρτέλα Παιχνίδια από την ενότητα Εφαρμογές. Αν έχετε φίλους που είναι στο gaming στο Facebook, μπορείτε να παίξετε μαζί και να βοηθήσετε ο ένας τον άλλον να επιτύχετε νέους ορόσημους και να ανεβαίνετε τα επίπεδα.

Μην χρησιμοποιείτε το Facebook αν κάποιο από τα παραπάνω είναι σημαντικό για εσάς

Παρά το γεγονός ότι είναι το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο στον κόσμο με περισσότερους από 1,7 δισεκατομμύρια χρήστες, δεν πιστεύει ο καθένας ότι το Facebook είναι το καλύτερο πράγμα από τότε που ψωμί σε φέτες. Στην πραγματικότητα, αν ψάξατε "γιατί το Facebook;" και συναντήσατε αυτό το άρθρο, ίσως αμφισβητείτε το μεγαλείο του.

Μερικές φορές, η διαμονή σας στο γνωρίζοντας με την περιήγηση στη ροή ειδήσεων Facebook όλη την ώρα μπορεί να τονίσει τους ανθρώπους έξω. Ή θα προτιμούσαν να παραμείνουν συνδεδεμένοι με φίλους με άλλους τρόπους - όπως με γραπτά μηνύματα , Snapchat , Instagram ή ακόμα και απλά τηλεφωνώντας τους στο τηλέφωνο.

Το Facebook δεν είναι το μόνο κοινωνικό δίκτυο ή ιστότοπος στο διαδίκτυο όπου μπορείτε να βρείτε εξαιρετικό οπτικό περιεχόμενο. Ομοίως, πολλοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων κάνουν πολύ καλά το μάρκετινγκ των επιχειρήσεων τους αλλού στο διαδίκτυο αντί να εστιάζουν στο Facebook. Και τα τυχερά παιχνίδια; Δεν είναι ο καθένας παίκτης!

Εστιάστε σε αυτό που εκτιμάτε και καθορίστε εάν το Facebook σας προσφέρει ή όχι κάτι που σας ευθυγραμμίζει με αυτές τις αξίες. Επίσης, εξετάστε εάν λαμβάνετε αξία και από άλλα μέρη και ποιες πηγές προτιμάτε καλύτερα.

Το Facebook δεν είναι για όλους, αλλά σίγουρα δεν είναι ένα άχρηστο εργαλείο. Όταν χρησιμοποιείται για τους σωστούς λόγους, μπορεί να είναι μια εκπληκτική πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για να συνδεθεί με άλλους, να ανακαλύψει νέα πράγματα και να εκπαιδεύσει τον εαυτό σου για διάφορα θέματα.

Συμβουλές για να σας βοηθήσουν να σπάσετε τον εθισμό σας στο Facebook