Πώς να Livestream Facebook Βίντεο

Παρουσιάστε στιγμιαία το βίντεο των αγαπημένων σας στιγμών σε φίλους και οικογένεια

Μια ζωντανή ροή είναι ζωντανός ήχος ή βίντεο που αποστέλλεται από τη συσκευή σας (συνήθως ένα smartphone) σε μια υπηρεσία που επιτρέπει σε άλλους να ακούν και / ή να παρακολουθούν. Το Facebook είναι μια τεράστια πηγή ζωοτροφών.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα ποδοσφαίρου παιδιού σας, να κολυμπήσετε ή να κάνετε ρεσιτάλ πιάνου και να επιτρέψετε σε άλλους να το παρακολουθήσουν από σχεδόν οπουδήποτε, καθώς συμβαίνει το συμβάν. Μπορείτε επίσης να προβάλλετε κάτι που κάνετε φυσικά, όπως πεζοπορία στην έρημο ή ψήσιμο των αγαπημένων σας cookies. Πιθανώς δεν θα σας επιτρέπεται να προβάλλετε ζωντανά βίντεό σας από συναυλία μουσικής ή παρόμοια εκδήλωση. είναι πιθανό το Facebook να εμποδίσει αυτό το είδος της ανάρτησης. Το Facebook σκοπεύει να κάνει live streaming μόνο για προσωπικά γεγονότα.

Η προβολή στο Facebook απαιτεί 3 βήματα. Πρέπει να επιτρέψετε στο Facebook να έχει πρόσβαση στο μικρόφωνο και στην κάμερα. προσθέστε πληροφορίες σχετικά με το βίντεο που θέλετε να κάνετε και για να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις. και τέλος, καταγράψτε την εκδήλωση και αποφασίστε εάν θα διατηρήσετε μόνιμες καταγραφές της.

Η εφαρμογή Facebook παρέχει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να προβάλλετε ζωντανά βίντεο. Δεν υπάρχει ξεχωριστή εφαρμογή που ονομάζεται εφαρμογή "Facebook Live" ή εφαρμογή "Livestream".

01 από 03

Ρύθμιση του Facebook Live

Επιτρέψτε στο Facebook να έχει πρόσβαση στην κάμερα και το μικρόφωνο. Joli Ballew

Προτού μπορέσετε να δημοσιεύσετε οτιδήποτε στο Facebook από το τηλέφωνο ή το tablet σας, πρέπει να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Facebook για εσάς.

Εάν χρησιμοποιείτε υπολογιστή Windows 8.1 ή 10, υπάρχει και μια εφαρμογή Facebook για αυτό. Εάν χρησιμοποιείτε Mac, βεβαιωθείτε ότι το Facebook είναι ενσωματωμένο πριν ξεκινήσετε.

Τώρα πρέπει να δώσετε στο Facebook την άδεια πρόσβασης στο μικρόφωνο και την κάμερα:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Facebookπεριηγηθείτε στο www.facebook.com).
  2. Κάντε κλικ μέσα στην περιοχή Τι είναι στο μυαλό σας όπου δημοσιεύετε κανονικά.
  3. Εντοπίστε και κάντε κλικ στον σύνδεσμο Live Video .
  4. Κάντε κλικ στις αντίστοιχες επιλογές Επιλογές και, εάν σας ζητηθεί, επιλέξτε το πλαίσιο που επιτρέπει στο Facebook να θυμάται την απόφασή σας.

02 του 03

Προσθέστε μια περιγραφή και ρυθμίστε τις επιλογές

Αν έχετε χρόνο και θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε μια περιγραφή, να ορίσετε το κοινό σας, να προσθέσετε ετικέτες σε άτομα, να μοιραστείτε την τοποθεσία σας και μοιραστείτε ακόμη και τον τρόπο που αισθάνεστε πριν πάτε ζωντανά στο Facebook. Η τελευταία λειτουργία σάς επιτρέπει να προσθέσετε φακούς τύπου Snapchat. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να προσφέρετε μόνο ζωντανό ήχο (και να αφήσετε το βίντεο). Εάν δεν έχετε χρόνο, ίσως επειδή ο αγαπημένος σας παίκτης στέκεται στη γραμμή ελεύθερης ρίψης σε ένα γήπεδο μπάσκετ και πρόκειται να κάνει το νικηφόρο σουτ, θα πρέπει να παραλείψετε αυτό το μέρος. Μην ανησυχείτε, μπορείτε να προσθέσετε κάποιες από αυτές τις πληροφορίες αφού αναρτήσετε το ζωντανό βίντεό σας.

Δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις λειτουργίες που μπορείτε να προσθέσετε στη ζωντανή ανάρτηση βίντεο:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Facebookπεριηγηθείτε στο www.facebook.com).
  2. Κάντε κλικ μέσα στην περιοχή Τι είναι στο μυαλό σας όπου δημοσιεύετε κανονικά.
  3. Εντοπίστε και κάντε κλικ στον σύνδεσμο Live Video .
  4. Μέσα στο πλαίσιο περιγραφής, αγγίξτε κάθε επιλογή για να κάνετε αλλαγές:
    1. Κοινό : Συχνά ορίστηκε σε "Φίλοι", πατήστε για να μεταβείτε στο Δημόσιο, Μόνο σε μένα ή σε συγκεκριμένες ομάδες επαφών που έχετε δημιουργήσει στο παρελθόν.
    2. Ετικέτες : Πατήστε για να επιλέξετε ποιος θα επισημάνει στο βίντεο. Αυτά είναι γενικά άτομα στο βίντεο ή εκείνα που θέλετε να βεβαιωθείτε ότι το βλέπετε.
    3. Δραστηριότητα : Πατήστε για να προσθέσετε τι κάνετε. Οι κατηγορίες περιλαμβάνουν την αίσθηση, την παρακολούθηση, την αναπαραγωγή, την παρακολούθηση κ.λπ. και μπορείτε να κάνετε μια σχετική επιλογή αφού πατήσετε την επιθυμητή καταχώρηση.
    4. Τοποθεσία : Πατήστε για να προσθέσετε την τοποθεσία σας.
    5. Magic Wand : Πατήστε για να τοποθετήσετε ένα φακό γύρω από το πρόσωπο στο οποίο εστιάζετε.
    6. ...: Πατήστε τις τρεις ελλείψεις για να αλλάξετε ζωντανό βίντεο μόνο για ζωντανό ήχο ή για να προσθέσετε ένα κουμπί Δωρεά.

03 του 03

Ξεκινήστε το Livestream

Μόλις έχετε πρόσβαση στο κουμπί Εκκίνηση του Live Video , ανεξάρτητα από την άλλη προετοιμασία που έχετε κάνει, μπορείτε να ξεκινήσετε τη ροή. Ανάλογα με το ποιος ζητάτε, αυτό είναι γνωστό ως "ζωντανό στο Facebook" ή "Facebook livestreaming", αλλά ό, τι το αποκαλείτε είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να μοιραστείτε τα γεγονότα με τους φίλους και την οικογένειά σας.

Για να προβάλλετε βίντεο στο Facebook:

  1. Επιλέξτε είτε την κάμερα που βλέπετε προς τα εμπρός είτε προς τα πίσω, αν υπάρχει.
  2. Βάλτε την κάμερα σε αυτό που θέλετε να βιντεοσκοπήσετε και αφήστε το ό, τι βλέπετε, αν θέλετε.
  3. Πατήστε οποιοδήποτε εικονίδιο στο κάτω μέρος της οθόνης για να:
    1. Προσθέστε ένα φακό σε ένα πρόσωπο .
    2. Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε το φλας .
    3. Προσθήκη ετικετών .
    4. Προσθέστε ένα σχόλιο .
  4. Όταν τελειώσετε, κάντε κλικ στο Τέλος .
  5. Κάντε κλικ στην επιλογή Δημοσίευση ή Διαγραφή .

Εάν επιλέξετε να δημοσιεύσετε το βίντεό σας, θα αποθηκευτεί στο Facebook και θα εμφανιστεί στη ροή σας και σε άλλους. Μπορείτε να επεξεργαστείτε την ανάρτηση και να προσθέσετε μια περιγραφή, τοποθεσία, ετικέτες κ.ο.κ., όπως μπορείτε με οποιαδήποτε δημοσιευμένη ανάρτηση. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε το κοινό.

Εάν διαγράψετε το βίντεο, δεν θα είναι διαθέσιμο και δεν θα αποθηκευτεί στο Facebook ή στη συσκευή σας. Κανείς δεν θα μπορεί να δει πάλι το βίντεο (ακόμη και εσύ) αν το διαγράψεις.