Τι είναι ο επεξεργαστής Photoshop Express;

Δωρεάν εφαρμογή εικόνας Online Photoshop Express Editor

Το Photoshop Express Editor είναι ένας δωρεάν επεξεργαστής εικόνων που είναι κατάλληλος για όλα τα επίπεδα των χρηστών για να παράγει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Με το Photoshop να γίνεται ρήμα, πρέπει να υπάρχουν πολύ λίγοι άνθρωποι που δεν έχουν ακούσει για το Adobe Photoshop , αλλά το κόστος της εφαρμογής μπορεί να είναι εκτός λειτουργίας για πολλούς. Ωστόσο, προσφέροντας το Photoshop Express Editor ως δωρεάν εργαλείο, η Adobe έχει έναν τρόπο να εισαγάγει νέους χρήστες στον κόσμο του Photoshop.

Οι ελεύθεροι συντάκτες εικονογραφημένων εικόνων σε γενικές γραμμές εμπίπτουν σε δύο καταυλισμούς Υπάρχουν περισσότερες βασικές εφαρμογές που εφαρμόζουν σφαιρικές προσαρμογές στις φωτογραφίες και πιο προηγμένες εφαρμογές που αναπαράγουν μεγάλο μέρος της λειτουργικότητας που υπάρχει σε εφαρμογές επεξεργασίας εικόνων με πλήρη εμφάνιση, επιτρέποντας πιο ακριβή επεξεργασία συγκεκριμένων περιοχών μιας φωτογραφίας. Το Photoshop Express Editor πέφτει στο πρώτο στρατόπεδο, αλλά προσφέρει άφθονη δύναμη για την παραγωγή εντυπωσιακών αποτελεσμάτων.

Χαρακτηριστικά του επεξεργαστή Photoshop Express

Όπως θα περιμένατε από την Adobe, το Photoshop Express Editor είναι ένας πολύ καλά παρουσιαζόμενος επεξεργαστής εικόνων σε απευθείας σύνδεση με μια μεγάλη γκάμα χαρακτηριστικών.

Γιατί να χρησιμοποιείτε τον επεξεργαστή Photoshop Express

Η λέξη express στο όνομα του Editor του Photoshop Express δίνει μια σαφή ένδειξη για την προοριζόμενη χρήση αυτού του δωρεάν ηλεκτρονικού επεξεργαστή εικόνων. Δεν προσπαθεί να αντικαταστήσει μια πλήρη εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών, αλλά προσφέρεται για χρήστες που δεν χρειάζονται αυτή τη δύναμη ή για προχωρημένους χρήστες που θέλουν να κάνουν γρήγορες αλλά υψηλής ποιότητας προσαρμογές σε μια φωτογραφία όταν βρίσκονται μακριά από τον κεντρικό τους υπολογιστή.

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει παραλλαγές στο Photoshop, θα είστε εξοικειωμένοι με τον τρόπο που πολλά εργαλεία στο Photoshop Express Editor προσφέρουν έναν αριθμό μικρογραφιών με διαφορετικές ρυθμίσεις. Στη συνέχεια, απλά κάντε κλικ στη μικρογραφία που ταιριάζει περισσότερο με το αποτέλεσμα που θέλετε και αυτόματα εφαρμόζεται στην εικόνα σας.

Θεωρώ ότι αυτό είναι ένας πολύ διαισθητικός και φιλικός προς το χρήστη τρόπος για να ενθαρρύνει τους άπειρους χρήστες να επεξεργάζονται τις φωτογραφίες τους με τρόπους που δεν θα ήταν κανονικά. Καθώς οι χρήστες εργάζονται σε μια εικόνα στο διαδίκτυο, δεν κινδυνεύουν να καταστραφούν οι αρχικές φωτογραφίες και η διεπαφή καθιστά εύκολη την αφαίρεση οποιωνδήποτε προσαρμογών πριν από τη λήψη και την αποθήκευση της τελικής φωτογραφίας.

Η οθόνη Decorate προσφέρει μια ποικιλία από εργαλεία διασκέδασης που επιτρέπουν στους χρήστες να παράγουν πιο δημιουργικά αποτελέσματα.

Το κείμενο μπορεί να εφαρμοστεί και να επεξεργαστεί, και η προσθήκη των φυσαλίδων ομιλίας και των γραφικών θα πρέπει να κρατήσει πολλούς χρήστες διασκέδαση για αρκετό καιρό.

Μερικοί περιορισμοί του επεξεργαστή Photoshop Express

Όπως και με όλους τους online εκδότες εικόνων, η μεγαλύτερη δύναμη του Photo Express Editor είναι και η μεγαλύτερη αδυναμία του. Αν και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιονδήποτε υπολογιστή χωρίς εγκατάσταση λογισμικού, εξαρτάται από μια εύλογη σύνδεση στο διαδίκτυο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι προγραμματιστές έχουν παράσχει σχετικά ισχυρά και προσβάσιμα εργαλεία και έτσι οι πιο προηγμένοι χρήστες μπορεί να χάσουν κάποιο από το μεγαλύτερο βαθμό ελέγχου που είναι συνηθισμένοι. Για παράδειγμα, το εργαλείο Touchup είναι βασικά μια σφραγίδα κλώνου, αλλά έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους χρήστες να πειραματίζονται μετακινώντας τόσο την περιοχή προέλευσης όσο και τις περιοχές προορισμού. Αν και αυτό θα ενθαρρύνει τους άπειρους χρήστες να κλωνοποιήσουν και να αφαιρέσουν μέρη των φωτογραφιών τους, για έναν πιο προηγμένο χρήστη που χρησιμοποιεί το εργαλείο για γρήγορη επεξεργασία, μπορεί να είναι λίγο απογοητευτικό.

Το Photoshop Express Editor περιορίζεται μόνο σε εικόνες JPEG που λειτουργούν και ενώ αυτό θα είναι καλό για τους περισσότερους χρήστες, περιορίζει ελάχιστα τη χρησιμότητα.

Βοήθεια και υποστήριξη

Αυτός είναι ένας επεξεργαστής εικόνας σχεδιασμένος ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο φιλικός προς το χρήστη και όταν επιλέγονται πολλά από τα εργαλεία, η διεπαφή εμφανίζει πληροφορίες και συμβουλές σχετικά με τη χρήση τους. Αυτό στο πλαίσιο της βοήθειας σημαίνει ότι σε πολλές περιπτώσεις, ακόμη και άπειροι χρήστες μπορούν γρήγορα να αρχίσουν να πειραματίζονται με άγνωστα εργαλεία.

Υπάρχει επίσης ένα δευτερεύον μενού Βοήθεια στο μενού ρυθμίσεων, με συνδέσμους προς τις Συχνές Ερωτήσεις και τα Φόρουμ , τα οποία πρέπει να προσφέρουν επαρκή συμβουλή για τις περισσότερες καταστάσεις. Υπάρχει επίσης ένα στοιχείο μενού για την προσφορά ανατροφοδότησης για το Photoshop Express Editor, το οποίο προσφέρει έναν εύκολα προσβάσιμο τρόπο για να μοιραστείτε τις σκέψεις σας με τους προγραμματιστές, αν και θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι σε μια μορφή πολλών σελίδων ερωτήσεων, έτσι δεν μπορείτε στείλτε ένα σχόλιο μιας γραμμής.

Μπορείτε να δοκιμάσετε το Photoshop Express Editor στην τοποθεσία του Photoshop Express.