Τα 8 καλύτερα ηλεκτρονικά δώρα που θα αγοράσουν το 2018

Πάρτε τα καλύτερα δώρα για τον techie στη ζωή σας

Δώστε το δώρο της τεχνολογίας φέτος για να απλοποιήσετε τη ζωή των αγαπημένων σας. Είτε τους βοηθάτε να φροντίζουν για την υγεία τους, να ενισχύουν το σπίτι τους ή απλώς να διασκεδάζουν, έχουμε στρογγυλοποιήσει μια λίστα με τα αγαπημένα μας ηλεκτρονικά δώρα που θα ευχαριστήσουν φίλους techie όλων των ηλικιών.

Για όσους ζουν σε ένα μεγάλο σπίτι και έχουν πρόβλημα να πάρουν τα πάντα Wi-Fi, το σετ Wi-Fi της Google είναι η αγαπημένη μας λύση. Το σετ περιλαμβάνει τρεις δορυφόρους, τους οποίους η Google ονομάζει "σημεία Wi-Fi", έκαστο εκ των οποίων καλύπτει 1.500 τετραγωνικά πόδια, για ένα συνολικό συνολικό κάλυμμα ύψους 4.500 τετραγωνικών ποδιών. Τα σημεία είναι διαμορφωμένα σαν πυκνά πτερύγια χόκεϊ και κάθονται όμορφα σε απλή θέα. Δυστυχώς, δεν διαθέτουν θύρες USB, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να συνδέσετε περιφερειακά.

Κάθε σημείο περιλαμβάνει επεξεργαστή βραχίονα τετραπλού πυρήνα, 512MB μνήμης RAM και 4GB μνήμης flash eMMC, καθώς και κύκλωμα AC2200 (2X2) 802.11ac και 802.11s (mesh) και ραδιόφωνο Bluetooth. Η Google συνδυάζει τις ζώνες των 2,4GHz και 5GHz σε μία ζώνη, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να ορίσετε μια συσκευή σε μία ζώνη, αλλά στην αντίθετη κατεύθυνση, χρησιμοποιεί την τεχνολογία σχηματισμού ακτίνων, η οποία κατευθύνει αυτόματα τις συσκευές στο ισχυρότερο σήμα. Η συνοδευτική εφαρμογή (για Android ή iOS) είναι διαισθητική και σας επιτρέπει να διαχειριστείτε την κατάσταση των σημείων σας, καθώς και να ρυθμίσετε δίκτυα επισκεπτών, ταχύτητες δοκιμών, προώθηση αποστολών και άλλα.

Όλο και περισσότερο, οι άνθρωποι κόβουν το καλώδιο και στρέφονται προς υπηρεσίες ροής για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις τους για μέσα ενημέρωσης κατά παραγγελία. Τώρα που είναι πιο εύκολο από ποτέ να το κάνετε με το Fire TV Stick, το οποίο η Amazon θεωρεί αυτή τη συσκευή ως "το ισχυρότερο μέσο ραδιοφωνικής μετάδοσης κάτω από τα $ 50." Απλά συνδέστε το στην τηλεόρασή σας και μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Netflix, Hulu, HBO NOW, YouTube, Amazon Βίντεο και πολλά άλλα - υποθέτοντας ότι έχετε συνδρομή, φυσικά. Συνδυασμένη με την ιδιότητα μέλους της Amazon Prime, μπορείτε να παρακολουθήσετε χιλιάδες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές και να αγοράσετε κανάλια premium a la carte όπως το HBO για χαμηλή μηνιαία χρέωση, την οποία μπορείτε να ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή. Νέο σε αυτό το αναβαθμισμένο μοντέλο είναι το Alexa Voice Remote, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να δώσετε εντολές όπως "Alexa, βρείτε μια ρομαντική κωμωδία", "Alexa, ανοίξτε το YouTube", "Alexa, γρήγορη προώθηση τριών λεπτών" και πείτε αντίο να γελάτε με απογοητευτικό τηλεχειριστήρια.

Ρίξτε μια ματιά σε μερικές από τις καλύτερες καλύτερες συσκευές τηλεοπτικής ροής που μπορείτε να αγοράσετε.

Έχεις κατασκήνωση στη λίστα σου; Το GUX Aid FLUX παρέχει ισχύ για ημέρες. Με χωρητικότητα μπαταρίας 20.800 mAh, μπορεί να επαναφορτίσει το Android smartphone σας έως και οκτώ φορές, το GoPro σας έως και 14 φορές ή το Apple Watch μέχρι και 65 φορές. Τα 82 LED του παρέχουν έως και 640 lumens φωτεινής ισχύος και με τρεις χρωματικές ρυθμίσεις και 10 επίπεδα φωτεινότητας, μπορείτε να προσαρμόσετε το φως ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Με βάση την ανθεκτικότητα IP65, μπορεί να έχει γενναία βροχή, χιονόπτωση, χιόνι και άμμο και ακόμη και να στέλνει σήματα SOS αν χρειαστεί. Η ενσωματωμένη μπαταρία ιόντων λιθίου θα διαρκεί οπουδήποτε από τις 13 έως τις 192 ώρες, ανάλογα με τον τρόπο που το χρησιμοποιείτε, αλλά με δίκαιη προειδοποίηση, θα χρειαστούν περίπου 12 ώρες για να χυθεί το αντίγραφο ασφαλείας μέσω micro-USB όταν συνδεθεί σε ένα 2.0-amp Φορτιστής. Στο τέλος της ημέρας, θα σας απομακρυνθεί από την ποιότητα αυτού του σταθμού ηλεκτροπαραγωγής.

Δεν υπάρχουν αστεία λάμπα εδώ: Αυτό το Smart Star Bullet Kit της Philips θα κάνει το σπίτι σας αρκετά έξυπνο ώστε να μην χρειάζεται καμία βοήθεια. Το προσωπικό ασύρματο σύστημα φωτισμού σας επιτρέπει να ελέγχετε τα φώτα Hue από την εφαρμογή iOS και Android (ή μέσω φωνητικού ελέγχου Alexa!), Προσαρμόζοντας τη φωτεινότητα και το χρώμα, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε ακριβώς τη σωστή ατμόσφαιρα. Το κιτ έρχεται με δύο έξυπνες λάμπες LED A19, ικανές να ταιριάζουν σε τυποποιημένους λαμπτήρες επιτραπέζιου φωτισμού και τη γέφυρα Philips Hue Bridge, η οποία μπορεί να ελέγξει από απόσταση έως και 50 φώτα. Μόλις εγκατασταθεί, θα απολαύσετε απαλό λευκό φωτισμό που μπορεί να ρυθμιστεί στους χρονοδιακόπτες για να εξοικονομήσετε ηλεκτρικό ρεύμα ή να φανεί ότι κάποιος είναι σπίτι όταν βρίσκεστε εκτός πόλης.

Δείτε περισσότερες κριτικές των αγαπημένων έξυπνων λαμπτήρων που είναι διαθέσιμες για αγορά.

Ίσως σκέφτεστε ότι η αναδίπλωση μιας νέας οδοντόβουρτσας δεν είναι τόσο συναρπαστική όσο η unboxing ενός νέου iPad, αλλά αυτό πιθανότατα συμβαίνει μόνο επειδή δεν έχετε συναντήσει ακόμα το Oral-B Pro 7000. Εξοπλισμένο με τεχνολογία Bluetooth, το πινέλο συνδέεται με το smartphone σας για να σας δώσει σε πραγματικό χρόνο ανατροφοδότηση σχετικά με τις συνήθειες βουρτσίσματος σας, όπως ο χρόνος που ξοδεύετε το βούρτσισμα σε κάθε τεταρτημόριο του στόματός σας. Ο σχεδιασμός του CrossAction περιβάλλει κάθε δόντι με τρίχες σε γωνία 16 μοίρες και η διαδικασία καθαρισμού 3D περιστρέφεται και παλλόει για να διαλύσει και να αφαιρέσει έως και 100 τοις εκατό περισσότερη πλάκα από μια κανονική οδοντόβουρτσα. Διαθέτει έξι διαφορετικούς τρόπους λειτουργίας, όπως Λειτουργία λεύκανσης, Λειτουργία περιποίησης γούνας και Λειτουργία βαθιάς καθαριότητας, ενώ έχει ακόμη και έναν αισθητήρα πίεσης που ανάβει όταν το βούρτσισμα είναι πολύ σκληρό.

Ρίξτε μια ματιά σε μερικές από τις άλλες καλύτερες ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες που μπορείτε να αγοράσετε.

Προσθέστε λειτουργικότητα στο tablet ή smartphone σας με αυτό το ελαφρύ και ανθεκτικό πληκτρολόγιο τριπλής αναδίπλωσης. Είναι συμβατό με το Android, το iOS (όχι το Mac) και τις περισσότερες συσκευές των Windows και μπορεί να συνδεθεί άψογα μεταξύ Bluetooth ή ενσύρματης σύνδεσης με ένα ενσωματωμένο καλώδιο micro USB. Μπορείτε να επιλέξετε από κόκκινο, μπλε ή πράσινο οπίσθιο φωτισμό, σε δύο διαφορετικά επίπεδα φωτεινότητας, γεγονός που καθιστά εύκολη την εμφάνιση των πλήκτρων, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Μετρούμε ένα ευρύχωρο 11,4 x 4,6 x 0,3 ίντσες (HWD) όταν είναι ανοιχτό και μόλις 6,5 x 4,7 x 0,6 ίντσες όταν διπλώνεται, αλλά δυστυχώς δεν έχει μηχανισμό μανδάλωσης. Δεν υπάρχει επίσης πλήκτρο φυσικής ενέργειας. απλά ξεδιπλώστε το πληκτρολόγιο και ξεκινήστε να πληκτρολογείτε.

Ίσως να είστε χαρούμενοι όταν πρόκειται για τη φωτογραφία, αλλά αυτές οι μνήμες δεν σας εξυπηρετούν πάντα τόσο καλά που κάθεστε στο smartphone σας. Ο φορητός εκτυπωτής φωτογραφιών HP Sprocket σάς επιτρέπει να συνδέσετε τους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων σας στην ελεύθερη εφαρμογή Sprocket και φυσικά να τις εκτυπώσετε σε χρόνο μηδέν χρησιμοποιώντας το Bluetooth. Η εφαρμογή σας επιτρέπει επίσης να προσθέσετε πράγματα όπως κείμενο, σύνορα και emojis και πολλά άλλα για μια προσαρμοσμένη αφή. Ο εκτυπωτής είναι ένα τέλεια φορητό 4,53 x 2,95 x 0,87 ίντσες και εκτυπώνει φωτογραφίες δύο-τριών ιντσών σε χαρτί με αυτοκόλλητη ετικέτα.

Ρίξτε μια ματιά σε μερικούς από τους άλλους καλύτερους φορητούς εκτυπωτές φωτογραφιών που μπορείτε να αγοράσετε.

Φαίνεται ότι ο καθένας φοράει έναν ιχνηλάτη γυμναστικής σήμερα, αλλά με τόσες πολλές επιλογές εκεί έξω, ποια θα πρέπει να επιλέξετε; Αγαπάμε το Fitbit Alta σε μεγάλο βαθμό λόγω του κομψού σχεδιασμού του. Όπως και οι περισσότεροι ιχνηλάτες στην αγορά, αυτό παρακολουθεί τα βήματα που έχουν ληφθεί, την απόσταση που ταξίδεψε, τα πατώματα που ανέβηκαν, τις θερμίδες που καίγονται, το χρόνο που αφιερώσατε τα ενεργά και τα ύπνου και θα σας στείλουμε υπενθυμίσεις εάν δεν κινείστε αρκετά. Συγχρονίζει ασύρματα με το smartphone ή τον υπολογιστή σας, ώστε να μπορείτε να καταγράφετε γεύματα, να καταγράφετε workouts και να βλέπετε τάσεις. Θα παραμείνει χρεωθεί για έως και πέντε ημέρες, ανάλογα με τη χρήση, αλλά χρεώνεται σε μία έως δύο ώρες. Ενώ είναι λίγο πιο ακριβό από το Fitbit Flex, κατά τη γνώμη μας, αξίζει τον κόπο χάρη στην ικανότητά του να παρακολουθεί τον ύπνο, να στέλνει ειδοποιήσεις ημερολογίου και να παρακολουθεί την καρδιακή συχνότητα.

Ακόμα δεν μπορεί να αποφασίσει τι θέλετε; Η στρογγυλότητά μας από τα καλύτερα δώρα για φανατικούς γυμναστικής μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .