«Ο Πρεσβύτερος κύλινδρος IV: Oblivion'-Curing Vampirism μέσω της κονσόλας PC

Χρησιμοποιήστε αυτόν τον οδηγό για να θεραπεύσετε τον βαμπίρ στην έκδοση PC του "Oblivion"

Το "The Elder Scrolls IV: Oblivion" είναι ένα τεράστιο παιχνίδι, το οποίο περιέχει μερικές εκπλήξεις για τους παίκτες. Για παράδειγμα, μπορεί να παίζετε μαζί και να ανακαλύψετε ότι μετατρέπετε σε βαμπίρ. Ο βαμπίρ είναι μια κατάσταση - σαν μια ασθένεια - που μπορεί να συμβεί καθώς παίζετε το παιχνίδι. Έχετε μολυνθεί ή συμβολίζετε την "πορφυρική αιμορροφιλία" στην ομιλία αυτού του υποκείμενου εικονικού παιχνιδιού, ενώ αγωνίζεστε με βαμπίρ και αφήνοντάς τα να σας χτυπήσουν.

Μπορείτε επίσης να συρρικνώσετε εκουσίως τον βαμπίρ αν πάρετε την αναζήτηση της Dark Brotherhood και ζητήσετε να γίνετε βαμπίρ. Υπάρχουν πολλά οφέλη από την ύπαρξη βαμπίρ, καθώς και πιθανά μειονεκτήματα για ορισμένους παίκτες. Ενώ οι βρικόλακες έχουν κάποιες πολύ καλές ικανότητες, πρέπει να κάνουν όλο το ταξίδι τους τη νύχτα, μια απαίτηση πολλών παικτών που δεν τους αρέσει.

Εάν θέλετε να απαλλαγείτε από την κατάσταση, ίσως μπορείτε να το κάνετε με ένα φίλτρο. Χρησιμοποιήστε τον πρόσθετο κώδικα για να προσθέσετε ένα φίλτρο στο απόθεμά σας, να το πίνετε και να θεραπεύεστε. Αυτό δεν λειτουργεί πάντα, αλλά όταν δεν το κάνετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια σειρά εντολών κονσόλας για να αφαιρέσετε πλήρως τα αποτελέσματα του βαμπίρ.

Πιείτε το φίλτρο

Καταχωρίστε την ακόλουθη εντολή στην κονσόλα εξαπάτησης:

player.additem 977E4 1

Κοιτάξτε στο απόθεμά σας για το νέο φίλτρο, πίνετε το και οι μέρες του βαμπίρ σας έχουν τελειώσει.

Χρησιμοποιήστε τις εντολές κονσόλας για να καταργήσετε το βαμπίρ

Μερικές φορές δυσλειτουργίες στο παιχνίδι εμποδίζουν το φίλτρο να απομακρύνει τον βαμπίρ. Εάν πίνετε το φίλτρο δεν θεραπεύει τον βαμπίρ σας, χρησιμοποιήστε αυτό το σύνολο εντολών για να αφαιρέσετε τον βαμπίρ.

ορίστε pcvampire στο -1
player.setfactionrank playervampirefaction -1
player.removespell vampirism100
player.removespell vampirism75
player.removespell vampirism50
player.removespell vampirism25
player.removespell vampirism100att
player.removespell vampirism75att
player.removespell vampirism50att
player.removespell vampirism25att
player.removespell vampirism100skills
player.removespell vampirism75skills
player.removespell vampirism50skills
player.removespell vampirism25skills
player.removespell vampirehunterssight
player.removespell vampireembraceof shadows
player.removespell vampirereignofterror
player.removespell vampireseduction

Περισσότερες Βοήθεια Oblivion

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους κωδικούς για αυτό το παιχνίδι, ο κατάλογος των κωδικών Oblivion PC Give Item Codes καλύπτει τους κωδικούς αλχημείας, πανοπλίας, κωδίκων πολύτιμων λίθων και πολλά άλλα, καθώς και οδηγίες για την εισαγωγή τους.