Ο Πρεσβύτερος κύλινδρος V: Skyrim Κύρια Quest Walkthrough Μέρος 1

Από το Helgan στο High Hrothgar

Η Bethesda έφερε για πρώτη φορά το The Elder Scrolls V: Skyrim στο PlayStation 4 και στο Xbox One και στον υπολογιστή για δεύτερη φορά με το The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition. Για μερικούς αυτό θα είναι το πρώτο playthrough του φοβερό RPG δράσης και για κάποιους, θα είναι το πολυσύχναστο, αλλά με πόσο πολύπλοκο και εμπλεκόμενο στον κόσμο του Skyrim είναι, ο καθένας χρειάζεται κάποια βοήθεια ξανά και ξανά.

Αυτός ο οδηγός θα καλύπτει μόνο την κύρια γραμμή αναζήτησης, οπότε το τεράστιο ποσό των sidequest που θα συναντήσετε κατά μήκος του ταξιδιού σας στο Skyrim δεν θα αναφέρεται εδώ. Από την κύρια αναζήτηση, υπάρχουν πραγματικά δύο θέματα που παρεμβάλλονται κάπως. Το πρώτο νήμα, το οποίο θα καλυφθεί σε αυτόν τον οδηγό και είναι το επίκεντρο της κύριας αναζήτησης, είναι η επιστροφή των Δράκων στο Skyrim και η ανάληψη σας ως Δράκος. Υπάρχει επίσης η ιστορία Skyrim Civil War που πιστεύουμε ότι είναι δευτερεύουσα στην επιστροφή των δράκων, έτσι θα καλύπτουμε μόνο αυτό το νήμα καθώς επικαλύπτεται με την επιστροφή της ιστορίας δράκων.

Αδετος

Το παιχνίδι ξεκινά με το να οδηγείς στο πίσω μέρος ενός βαγονιού. Είστε δεσμευμένοι, και για άγνωστους λόγους, έχετε κατηγορηθεί εγκληματίας. Ο προορισμός σας είναι ο Helgen, όπου θα εκτελεστείτε για εγκλήματα κατά της αυτοκρατορίας ή κάτι τέτοιο. Μόλις φτάσετε να εκτελεστεί, όλα τα κόλαση χαλαρά όταν φτάσει ένας δράκος και αρχίσει να επιτίθεται στην αυτοκρατορική φρουρά.

Εδώ θα έχετε την ευκαιρία να ακολουθήσετε είτε τον Hadvar τον Αυτοκρατορικό Στρατιώτη είτε τον Ralof των Stormcloaks. Το μόνο πράγμα που επηρεάζει πραγματικά είναι ποιος θα αγωνιστείτε για να βγείτε από το Helgen. Εάν επιλέγετε Hadvar, θα πολεμήσετε τους Stormcloaks, αν επιλέξετε τον Ralof, θα πολεμήσετε Imperials.

Αυτή είναι μια αναζήτηση σεμιναρίου, επομένως απλώς ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη και σύντομα θα βρεθείτε έξω. Αφού βγείτε από το σπίτι σας, θα ολοκληρώσετε την αναζήτηση Unbound και ξεκινήστε την αναζήτηση πριν από την καταιγίδα.

Πριν την καταιγίδα

Ανεξάρτητα από το ποιοι καταλήξατε στο Helgen, μόλις το βγείτε από τα σπήλαια, θα σας ενημερώσουν να συναντήσετε τον ξάδερφό τους (Gerdur εάν πήγες με τον Ralof, Alvor αν πήγες με Hadvar) στο Riverwood και στη συνέχεια πιέστε προς τα εμπρός για να μιλήσετε στο Jarl στο Whiterun. Ο δρόμος προς τον Riverwood είναι μια αρκετά ήρεμη και αβυσσαλέα έκταση. Σιγουρευτείτε ότι σταματάτε δίπλα από τους Guardian Stones και επιλέγετε ανάμεσα σε απατεώνες, πολεμιστές ή μαγεία. Απλά επιλέξτε εκείνο που ταιριάζει σε ποια κατηγορία σχεδιάζετε να ειδικεύεστε και θα πάρετε ένα μπόνους που θα σας βοηθήσει.

Μόλις το κάνετε, απλώς ακολουθήστε τον δείκτη αναζήτησής σας είτε στο Gerdur είτε στο Alvor και θα σας συνδέσουν με κάποιο swag. Επίσης, πάρτε το χρόνο να ασχοληθείτε με το Blacksmithery εκεί, καθώς ο Blacksmithing είναι ο καλύτερος τρόπος να αποκτήσετε μερικά από τα υψηλότερης ποιότητας όπλα στο παιχνίδι.

Μη διστάσετε να κοιτάξετε την πόλη και μόλις είστε έτοιμοι να επισκεφθείτε το Jarl, ακολουθήστε τον δρόμο από το Riverwood προς την κατεύθυνση της αναζήτησής σας προς το Whiterun. Το τείχος του δρόμου μεταξύ Riverwood και Whiterun δεν είναι πολύ επικίνδυνο, αν και μπορεί να τρέξει σε Mudcrab ή κάποια άλλη άγρια ​​φύση χαμηλού επιπέδου.

Μόλις φτάσετε στις πύλες του Whiterun, ο φύλακας θα σας πει ότι η πόλη είναι ανοιχτή μόνο σε εκείνους που έχουν επίσημη επιχείρηση αυτή τη στιγμή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ενημερώσετε τον φρουρό ότι ο Riverwood αναζητά βοήθεια και θα ανοίξει τις πύλες για εσάς.

Για να βρείτε το Jarl, απλά κατευθυνθείτε στο τεράστιο κτίριο στο υψηλότερο σημείο της πόλης. Αφού εισέλθετε, ενημερώστε τον Jarl ότι οι δράκοι έχουν επιστρέψει και θα είναι ένας φούστας και θα αποστείλει στρατιώτες στο Riverwood για να υπερασπιστεί το μικρό χωριό. Μόλις το κάνει αυτό το quest Before the Storm έχει επισημανθεί πλήρης και το Jarl θα σας ζητήσει να βοηθήσετε το δικαστήριό του μαγεία Farengar να ερευνήσει τους δράκους.

Bleak Falls Barrow

Ο Farengar χρειάζεται ένα Dragonstone και είναι τόσο απασχολημένος που χρειάζεται κάποιον άλλο για να τον φέρω γι 'αυτόν. Δεδομένου ότι είστε ένας από τους λίγους που γνωρίζετε ότι συναντάτε δράκο και ζείτε για να πείτε την ιστορία, φαντάζει ότι είστε ο καλύτερος για τη δουλειά.

Για να πάρετε ένα Dragonstone, πρέπει να κατευθυνθείτε προς τον ναό Bleak Falls. Έξοδος από το Whiterun και ακολουθήστε τον δείκτη αναζήτησης και σύντομα θα βρεθείτε στο Bleak Falls Barrow. Κατά μήκος του δρόμου, θα συναντήσετε μερικούς ξάρτες και τοξότες ληστών. Χρησιμοποιήστε αυτή την ευκαιρία για να ακονίσετε τις δεξιότητες μάχης σας και να συνεχίσετε στα χιονισμένα βουνά προς την κατεύθυνση της αναζήτησης.

Μόλις εισέλθετε στο Bleak Falls Temple. Δεν υπάρχει ένας τόνος που πηγαίνει κοντά στην είσοδο, αλλά να είναι στην επιφυλακή για βρώμικο. Θα υπάρξουν δύο ληστές, αλλά όχι πολλά άλλα. Καθώς προχωράτε περισσότερο, θα βρείτε ένα δωμάτιο με μοχλό και πόρτα. Μην τραβάτε αμέσως το μοχλό ή θα χτυπήσετε με μια παγίδα βέλους. Αντ 'αυτού, κοιτάξτε στην αριστερή πλευρά του δωματίου και θα δείτε τρεις πυλώνες που πρέπει να ταιριάζει με το σχέδιο πάνω από την πόρτα. Μόλις τα προσαρμόσετε σωστά, τραβήξτε το μοχλό και ανοίξτε την πόρτα.

Μόλις περάσετε από την πύλη, συνεχίστε να σηκώσετε τη λεηλασία και να χαράξετε μέσα από τα αράχνες αράχνης. Τελικά θα συναντήσετε το Arvel the Swift, έναν κλέφτη που περιπλανιόταν από ένα αλεπού Frostbite. Αν και δεν κατάφερε να το σκοτώσει, τον τραυμάτισε και μόλις προχωρήσει και τελειώσει, μπορείτε να επιστρέψετε και να μιλήσετε με τον Arvel. Θα προσπαθήσει να σας βουλώσει, οπότε σκοτώστε τον και πάρτε το Golden Claw που βρίσκετε στο σώμα του. Στη συνέχεια, κατευθυνθείτε στην κρύπτη.

Όταν φτάνεις στους αιχμηρούς άξονες, μόλις περάσεις το σωστό και σπριντ. Απλά συνεχίστε την κατεύθυνση προς την κρύπτη και τελικά θα φτάσετε μια πέτρινη πόρτα με σύμβολα και μια κλειδαρότρυπα που μοιάζει με το χρυσό νύχι. Κοιτάξτε το Golden Claw στο απόθεμά σας και ταιριάξτε τα σύμβολα στην πόρτα με εκείνα που βλέπετε στο ίδιο το νύχι. Στη συνέχεια τοποθετήστε το χρυσό νύχι στην κλειδαρότρυπα και η πόρτα θα ανοίξει.

Θα δείτε κάποια λαμπερά χαρακτικά στο επόμενο δωμάτιο και θα πρέπει να τα προσεγγίσετε. Μόλις το κάνετε, θα μάθετε το πρώτο σας Word of Power, Unrelenting Force. Θα υπάρξει ένα είδος μίνι-αφεντικό με τη μορφή ενός Draugr Overlord. Για να την νικήσετε, χρησιμοποιήστε το έδαφος προς όφελός σας και, εάν είναι δυνατόν, χρησιμοποιήστε τόξο ή μαγεία για να το αντιμετωπίσετε από μακριά.

Μόλις πεθάνει, μπορείτε να λεηλατήσετε το Dragonstone από το πτώμα του. Ελέγξτε το δωμάτιο για το λεηλατό, το κεφάλι μέχρι τις σκάλες για να βγείτε πίσω στο κύριο Skyrim. Μόλις επιστρέψετε το Dragonstone στο Farengar, το Bleak Falls Barrow θα επισημανθεί ως ολοκληρωμένο.

Dragon Rising

Μόλις ολοκληρωθεί το Bleak Falls Barrows, θα ξεκινήσει το Dragon Rising. Ένας δράκος έχει παρατηρηθεί έξω από το Whiterun και ο Jarl αναπτύσσει τα στρατεύματά του για να τα συναντήσει στον τομέα. Μετά από μια σύντομη συζήτηση στην αίθουσα σχεδιασμού, θα συναντήσετε τον Irileth, τον διοικητή του φρουρού του Jarl, έξω από την πόλη.

Ξεκινήστε από το Whiterun και προς τη Δυτική Σκοπιά. Θα το βρείτε σε ερείπια, καταστράφηκε από δράκο. Ο Irileth και η μονάδα του θα παραμείνουν κοντά, και μόλις θα συναντήσετε μαζί τους, ο δράκος Mirmulnir θα κάνει την εμφάνισή του.

Αυτός ο δράκος είναι ένα pushover σε σύγκριση με αυτά που θα συναντήσετε μετά από αυτή την αναζήτηση. Ο ευκολότερος (και λίγο πολύ μόνος) τρόπος αντιμετώπισης του Mirmulnir είναι με πυροβόλα όπλα. Αν εστιάζετε σε έναν τύπο αδίστακτου ή πολεμιστή, ένα τόξο είναι πιθανότατα το καλύτερο όπλο που θα χρησιμοποιήσετε. Εάν είστε μαγεία, ο Mirmulnir είναι αδύναμος απέναντι στη μαγεία που βασίζεται στον πάγο. Από καιρό σε καιρό η Mirmulnir θα προσγειωθεί, αλλά φροντίστε να μείνετε μακριά από αυτήν. Αυτό είναι όταν κάνει τις περισσότερες ζημιές της. Χρησιμοποιώντας τα κυνηγετικά όπλα, μπορείτε να γυρίσετε πίσω και να συνεχίσετε να βγάλετε βέλη έξω από το εύρος των επιθέσεων της.

Όποια και αν είναι η διαδρομή σας, απλά συνεχίστε να χτυπάτε στο Mirmulnir, έχει πολλή HP, αλλά θα πέσει τελικά. Ρίζα γύρω στο πτώμα της για μια λιτή στοίβα από πριγκίπισσα και αυτή θα αποσυντεθεί, αφήνοντάς σας με την πρώτη σου ψυχή δράκων, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ξεκλειδώσετε την Απαράδεκτη Δύναμη, την πρώτη σας δύναμη κραυγής.

Για να ολοκληρώσετε την αναζήτηση, επιστρέψτε στο Jarl. Θα σας πει για το δράκο και θα σας ενημερώσουμε ότι οι γκυροβάτες σας έχουν καλέσει. Δίνει επίσης τον τίτλο του Thane of Whiterun, ο οποίος σας κάνει μια αρκετά μεγάλη υπόθεση.

Ο δρόμος της φωνής

Η επόμενη αναζήτηση που ενεργοποιείται αυτόματα μετά από να μιλήσετε με τον Jarl μετά τη δολοφονία του Mirmulnir, θα σας οδηγήσει στην παγωμένη τούνδρα του εσωτερικού του Skyrim. Αυτό μπορεί να είναι το πρώτο σας μεγάλο ταξίδι στην έρημο του Skyrim, το οποίο είναι αρκετά αφιλόξενο και γεμάτο με πράγματα που θέλουν να σας σκοτώσουν. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τραβήξει κάποια είδη θεραπείας.

Προχωρήστε στην πόλη του Iverstead. Μόλις φτάσετε εκεί περάστε από την πόλη και θα βρείτε μια γέφυρα που οδηγεί σε ένα μονοπάτι στα βουνά. Το ταξίδι μέχρι το High Hrothgar, το σπίτι των Greybeards δεν είναι πολύ κακό, αλλά αν δείτε ένα Frost Troll, προσπαθήστε να μείνετε σαφής. Οι Trolls Frost είναι εξαιρετικά ισχυροί και με το τρέχον επίπεδο εμπειρίας σας, μάλλον θα πεθάνετε.

Μόλις φτάσετε στο High Hrothgar, θα συναντήσετε τον Arngeir, ο οποίος αμφιβάλλει για την προέλευσή σας ως Dragonborn. Τον αποδείξτε λάθος, χρησιμοποιώντας τη φωνή κραυγαλέων δυνάμεων για να τον εντυπωσιάσετε ώστε να σας αναγνωρίσει ως δράκο. Θα σας ενημερώσει για την ιστορία των Greybeards και τι πρέπει να κάνετε εσείς ως Dragonborn. Σας διδάσκει επίσης μια άλλη λέξη της γλώσσας του Δράκου, η οποία ενισχύει περαιτέρω την Κραυγή της Απαρίθμητης Δύναμης.