Βασική ανάκτηση αντικειμένων για το "The Sims 2"

01 από 09

Κατεβάστε το SimPE & το απαιτούμενο λογισμικό

Hinterhaus Productions / Getty Images

Ο Maxis δεν έχει παράσχει ένα επίσημο εργαλείο για τη δημιουργία αναμορφώσεων αντικειμένων. Η κοινότητα modding έχει υπολογίσει έναν τρόπο γύρω από αυτό χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο που ονομάζεται SimPE. Με τους Μάγους του SimPE, η πραγματοποίηση ενός βασικού επαναχρωματισμού είναι μια εύκολη διαδικασία. ειδικά εάν αισθάνεστε άνετα με ένα πρόγραμμα επεξεργασίας γραφικών.

Κατεβάστε SimPE

Αφού ολοκληρωθεί η λήψη, εγκαταστήστε το SimPe. Διαβάστε τις προειδοποιήσεις σχετικά με τη χρήση του Simpe. Είναι δυνατό να καταστραφούν τα αρχεία παιχνιδιών σας αν αλλάξετε τις λανθασμένες τιμές. Θυμηθείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας εάν σχεδιάσετε να εξερευνήσετε το SimPE.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγκατάστασης θα σας δοθεί επίσης μια λίστα λογισμικού που μπορεί να θέλετε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε.

Θα χρειαστείτε το λογισμικό γραφικών για να επαναχρωματίσετε το εξαγόμενο αρχείο γραφικών. Χρησιμοποιώ το Photoshop, αλλά το Paint Shop Pro και άλλο λογισμικό λειτουργεί επίσης εξίσου καλά. Με πολλά προγράμματα γραφικών, υπάρχει δωρεάν δοκιμή. Ή μπορείτε να δοκιμάσετε το ελεύθερο λογισμικό, αν δεν έχετε ήδη κάποιο άλλο πρόγραμμα που θα χρησιμοποιήσετε.

02 του 09

Ξεκινήστε το SimPE

Μάγοι του SimPE.
Αφού φορτώσετε και εγκαταστήσετε το απαιτούμενο λογισμικό, ξεκινήστε το Wizard of SimPE. Η συντόμευση βρίσκεται στο φάκελο SimPE κάτω από τη λίστα των προγραμμάτων στα Windows.

Κάντε κλικ στο Recolors , αυτό σας επιτρέπει να επαναχρωματίσετε Maxis αντικείμενα. Θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να μεταβείτε στην επόμενη οθόνη.

03 του 09

Επιλέξτε Αντικείμενο προς αποκατάσταση

Επιλέξτε ένα Αντικείμενο.
Για αυτό το σεμινάριο, θα επιλέξουμε ένα αντικείμενο με πολύ λίγα χρώματα. Στο μέλλον, όταν αποφασίσετε να επαναχρωματίσετε αντικείμενα με πολλαπλά χρώματα, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το μαγικό ραβδί ή να επιλέξετε εργαλείο για να αλλάξετε μέρη των αντικειμένων. Αυτή τη φορά θα το κρατήσουμε απλό.

Κάντε κλικ στο 'Sofa by Club Distress' στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο.

04 του 09

Επιλέξτε Fabric to Recolor

Επιλέξτε Υφάσματα.
Μετακινηθείτε προς τα κάτω τα πιθανά υφάσματα για να επαναχρωματίσετε και κάντε κλικ στο ελεφαντόδοντο. Βεβαιωθείτε ότι έχουν επιλεγεί οι υφές που ταιριάζουν με το Autoselect. Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο.

05 του 09

Εξαγωγή αρχείων προς αποκατάσταση

Εξαγωγή αρχείου καναπέ.
Επιλέξτε το εμφανιζόμενο αρχείο, θα πρέπει να είναι το αρχείο καναπέ του ελεφαντόδοντου. Κάντε κλικ στο κουμπί Εξαγωγή. Θα σας ζητηθεί να αποθηκεύσετε το αρχείο. Δημιουργήστε ένα φάκελο μόνο για τους αναβρασμούς σας, στο 'Τα έγγραφά μου' ή σε κάποιο άλλο μέρος που αισθάνεστε άνετα. Ονομάστε το αρχείο 'sofa_distress' αφού αυτό είναι το όνομα του αντικειμένου στο παιχνίδι.

06 του 09

Ανοίξτε το Πρόγραμμα αγαπημένων γραφικών & Τροποποιήστε

Κάνοντας την επιλογή.
Δεδομένου ότι είναι ο χρόνος που θα χρειαστείτε ένα γραφικό πρόγραμμα επεξεργασίας. Για αυτό το σεμινάριο, χρησιμοποιώ το Photoshop. Τα εργαλεία που θα χρησιμοποιήσουμε μπορούν να βρεθούν σε άλλο λογισμικό γραφικών.

Ξεκινήστε το αγαπημένο σας πρόγραμμα επεξεργασίας και ανοίξτε το αρχείο κινδύνου καναπέ.

Μεγέθυνση στο ξύλο που είναι πάνω, στο κέντρο του αρχείου. Χρησιμοποιώντας το εργαλείο Rectangle Marquee (ή άλλο εργαλείο επιλογής), επιλέξτε το καφέ ξύλο.

Μετά την επιλογή, επιλέξτε Επιλογή από το μενού αρχείου - στη συνέχεια Αντίστροφη (ή Αντιστροφή). Το ύφασμα του καναπέ θα είναι τώρα επιλεγμένο και έτοιμο για επεξεργασία.

07 του 09

Αλλαγή του χρώματος του αντικειμένου

Ρυθμίστε την Απόχρωση και τον Κορεσμό.

Στη συνέχεια, δημιουργήστε ένα επίπεδο προσαρμογής μεταβαίνοντας στο Layer Menu - New Adjustment Layer - Hue / Saturation. Εμφανίζεται μια οθόνη με ρυθμιστικά για απόχρωση, κορεσμό και ελαφρότητα. Πειραματιστείτε με τους ολισθητήρες μέχρι να αποκτήσετε το χρώμα που επιθυμείτε.

Αν δεν μπορείτε να δημιουργήσετε ένα στρώμα προσαρμογής, μπορείτε επίσης να ελέγξετε την ενότητα Εικόνα για προσαρμογές και να αλλάξετε απευθείας το στρώμα φόντου. Σε κάποιο λογισμικό, ίσως χρειαστεί να αντιγράψετε πρώτα το αρχικό στρώμα. Αυτό μπορεί συνήθως να γίνει κάνοντας δεξί κλικ στο στρώμα της παλέτας στρώσεων.

Συγχώνευση στρώσεων πριν από την αποθήκευση: Layer - Merge Visible.

Αποθηκεύστε την εργασία σας . Βεβαιωθείτε ότι είναι σε μορφή png. Στο Photoshop έχω χρησιμοποιήσει την επιλογή Αποθήκευση για τον Ιστό και επιλέξτε png κάτω από τις ρυθμίσεις.

08 από 09

Εισαγωγή αρχείου αντικειμένων που έχουν ανακτηθεί

Εισαγωγή ανασυσταθέντος αρχείου.
Επιστρέψτε στο SimPe και κάντε κλικ στο κουμπί Εισαγωγή . Επιλέξτε το επεξεργασμένο αρχείο και κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

Αφού εισαχθεί, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο.

09 του 09

Δώστε στο αντικείμενο ένα όνομα και ολοκληρώστε

Επιλέξτε ένα όνομα αρχείου.
Εισαγάγετε ένα όνομα αρχείου για τον πρόσφατα ανακατασκευασμένο καναπέ σας. Δώστε του ένα όνομα που θα θυμάστε ως δική σας. Είπα το όνομα μου green_distress_sofa_courtney. Με αυτόν τον τρόπο γνωρίζω το χρώμα και το αντικείμενο βάσης.

Κάντε κλικ στο κουμπί Τέλος . Το αντικείμενο θα αποθηκευτεί και θα εμφανιστεί στο "The Sims 2."

Συγχαρητήρια! Έχετε αναμορφώσει το πρώτο σας αντικείμενο για το "The Sims 2."