Ηλικία του δράκου: Ιερά Εξέταση

Πληροφορίες για το παιχνίδι PC Dragon Age Inquisition

Σχετικά με το Dragon Age: Inquisition

Dragon Age: Η Ιερά Εξέταση είναι η τρίτη σημαντική κυκλοφορία στη δημοφιλή σειρά παιχνιδιών ρόλων δράσης Dragon Age, η οποία έχει προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας στις 18 Νοεμβρίου 2014 στη Βόρεια Αμερική και στις 21 Νοεμβρίου 2014 στην ΕΕ. Η ιστορία μεμονωμένων παικτών για την εκτίμηση Dragon Age Inquisition βρίσκεται στον ίδιο φανταστικό κόσμο που οι παίκτες διερεύνησαν στο Dragon Age: Origins και το Dragon Age II , στην ηπειρωτική περιοχή Thedas.

Η ιστορία ακολουθεί τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο Dragon Age II και δύο μυθιστορήματα Dragon Age, Dragon Age Asunder και The Masked Empire. Μετά από ένα καταστροφικό γεγονός, οι Δράκοι έριξαν μια σκιά πάνω από τη γη του Θήδα που την έστειλε σε χάος με έναν εμφύλιο πόλεμο που ξέσπασε ανάμεσα στους Μαέδες και τους Ναμίμπες. Εναπόκειται στους παίκτες και τους συμμάχους τους να προσπαθήσουν να αποκαταστήσουν την τάξη σε μια γη που τρελαίνεται οδηγώντας την προσπάθεια να κυνηγήσουν τους υπεύθυνους για το κατακλυσμιακό γεγονός.

Dragon Age: Απαιτήσεις συστήματος εξαίρεσης

Ελάχιστες Απαιτήσεις Συστήματος

Spec Απαίτηση
Λειτουργικό σύστημα Windows 7 ή 8.1 64-bit
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ Επεξεργαστής τετραπλού πυρήνα AMD @ 2,5 GHz; Intel Quad Core CPU @ 2.0 GHz
Κάρτα γραφικών AMD Radeon HD 4870; NVIDIA GeForce 8800 GT
Μνήμη καρτών γραφικών 512 MB
Μνήμη 4 GB RAM
Χώρος στο δισκο 26 GB ελεύθερου χώρου στον σκληρό δίσκο
Έκδοση DirectX 10 ή μεγαλύτερη
Ήχος Συμβατή κάρτα ήχου DirectX 9.0c ή μεγαλύτερη
Διάφορα Online έλεγχος ταυτότητας κατά την εγκατάσταση

Συνιστώμενες απαιτήσεις συστήματος

Spec Απαίτηση
Λειτουργικό σύστημα Windows 7 ή 8.1 64-bit
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ AMD έξι πυρήνα CPU @ 3.2 GHz? Intel Quad Core CPU @ 3,0 GHz
Κάρτα γραφικών AMD Radeon HD 7870 ή R9 270, NVIDIA GeForce GTX 660
Μνήμη καρτών γραφικών 2 GB
Μνήμη 8 GB RAM
Χώρος στο δισκο 26 GB ελεύθερου χώρου στον σκληρό δίσκο
Έκδοση DirectX Άμεση X 11 ή μεγαλύτερη
Ήχος Συμβατή κάρτα ήχου DirectX 9.0c ή μεγαλύτερη
Διάφορα Online έλεγχος ταυτότητας κατά την εγκατάσταση

Χαρακτηριστικά & Gameplay

Στο Dragon Age: Οι παίκτες του Inquisition θα αναλάβουν το ρόλο του Inquisitor, του νέου ηγέτη της "Ιεράς Εξέτασης", που έχει αναλάβει να σταματήσει το κακό που έστειλε τον κόσμο των Thedas σε αναταραχή. Ο Inquisitor είναι προσαρμόσιμος και οι παίκτες έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν έναν από τους τέσσερις διαφορετικούς αγώνες - νάνος, elf, άνθρωπο ή qunari, μία από τις τρεις τάξεις - mage, rogue ή warrior και το φύλο του χαρακτήρα.

Κάθε φυλή και τάξη θα έχει το δικό του σύνολο ικανοτήτων και δεξιοτήτων για να διαλέξετε.

Ο κόσμος των παιχνιδιών στο Dragon Age: Ιεράρχηση είναι πολύ μεγαλύτερος από οποιονδήποτε από τους προηγούμενους δύο τίτλους με περιβάλλοντα παιχνιδιού ή χερσαία έκταση που καλύπτει τις δύο χώρες του Ferelden και του Orlais. Η ιστορία ακολουθεί επίσης ένα μη γραμμικό, ανοιχτό τέλος οικόπεδο με τις ενέργειες των παικτών και τις αποφάσεις που έχουν πολύ μεγαλύτερο αντίκτυπο στη συνολική ιστορία του παιχνιδιού από τα προηγούμενα παιχνίδια Dragon Age. Εκτός από την ιστορία μεμονωμένων παικτών, το παιχνίδι περιλαμβάνει επίσης μια λειτουργία συνεργασίας για τέσσερις παίκτες με πολλούς παίκτες. Δεν είναι ακόμα γνωστό ότι από αυτό το γράψιμο, αν ο multiplayer co-op ακολουθεί την ίδια ιστορία ή αν ένας παίκτης αναλάβει το ρόλο του Inquisitor με άλλους παίκτες που παίρνουν διαφορετικούς χαρακτήρες.

Η τακτική εμφάνιση μάχης κάνει μια επιστροφή στο Dragon Age Inquisition, το χαρακτηριστικό επιτρέπει στους παίκτες να προετοιμάσουν και να τοποθετήσουν το κόμμα τους για μάχη και συναντήσεις. Αυτή η δυνατότητα ήταν διαθέσιμη στην έκδοση του Dragon Age: Origins, αλλά στη συνέχεια απομακρύνθηκε από το Dragon Age II. Θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις εκδόσεις της Inquisition. Επιπλέον, τα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την πρώτη εμφάνιση των mounts και διατηρεί. Κρατάει με τη σύλληψή τους σε διάφορα σημεία του χάρτη και χρησιμοποιείται για να διατηρήσει τη δύναμη και την επιρροή της Ιεράς Εξέτασης.

Μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να χρησιμεύσουν ως κόμβος για συγκεκριμένο σκοπό όπως το εμπόριο, η κατασκοπεία και η στρατιωτική.

Περισσότερα: Cheat Codes

Ημερομηνίες κυκλοφορίας

Βόρεια Αμερική: 18 Νοεμβρίου 2014
ΕΕ: 21 Νοεμβρίου 2014

Ακροαματικότητα

ESRB Αξιολόγηση: M για Ζευγάρι

Είδος & Θέμα

Το Dragon Age Inquisition είναι ένα παιχνίδι δράσης που διαδραματίζει το ρόλο του παιχνιδιού τρίτου προσώπου καθώς και γενική τακτική όψη. Βρίσκεται σε έναν κόσμο φαντασίας σε μια ήπειρο που ονομάζεται Thedas.

Προγραμματιστής

Το παιχνίδι αποκαλύφθηκε επίσημα κατά τη διάρκεια της σύμβασης τυχερών παιχνιδιών E3 2013 και έχει αναπτυχθεί από τη BioWare, την ίδια εταιρεία που ανέπτυξε τα πρώτα δύο παιχνίδια του Dragon Age, καθώς και τις δημοφιλείς σειρές Mass Effect και την πύλη Baldur's and Neverwinter Nights σειρά Dungeons & παίζω ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Εκδότης

Ηλεκτρονικές τέχνες

Διατίθεται επίσης στις:

PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One