Απαιτήσεις συστήματος υπολογιστή PC Diablo II

Καταχώρηση των απαιτήσεων συστήματος Diablo II

Η Blizzard Entertainment δημοσίευσε ένα σύνολο απαιτήσεων του συστήματος Diablo II τόσο για τον single player όσο και για τους τρόπους παιχνιδιού για πολλούς παίκτες το 2000, όταν το παιχνίδι κυκλοφόρησε για πρώτη φορά. Τη στιγμή της αποδέσμευσης χρειάζεστε μια πλατφόρμα τυχερών παιχνιδιών PC μεσαίας έως μεγάλης εμβέλειας για να παίξετε το παιχνίδι. Αυτές οι απαιτήσεις συστήματος είναι αρκετά χαμηλές σε σύγκριση με τις προδιαγραφές του συστήματος των τρέχοντων υπολογιστών.

Αν θέλετε να παίξετε το Diablo II και είστε σίγουροι ότι το σύστημά σας πληροί τις απαιτήσεις ή όχι, μπορείτε να κατευθυνθείτε στο CanYouRunIt για να συγκρίνετε το τρέχον σύστημα σας με τις δημοσιευμένες απαιτήσεις του συστήματος Diablo II.

Τούτου λεχθέντος, αν έχετε αμφιβολίες ότι ο υπολογιστής σας μπορεί να χειριστεί τις απαιτήσεις του συστήματος Diablo II που περιγράφονται λεπτομερώς παρακάτω, μπορεί να έχετε προβλήματα στην εκκίνηση και στην εγκατάσταση του plugin CanYouRunIt για να ξεκινήσετε. Εν ολίγοις, κάθε υπολογιστής που βασίζεται σε παράθυρα που αγοράστηκε τα τελευταία 10 χρόνια ή έτσι θα έχει αρκετή ισχύ για να τρέξει το Diablo II.

Απαιτήσεις συστήματος υπολογιστή PC Diablo II - Ενιαίος παίκτης

Spec Απαίτηση
Λειτουργικό σύστημα Windows® 2000 *, 95, 98 ή NT 4.0 Service Pack 5
CPU / Επεξεργαστής Pentium® 233 ή ισοδύναμο
Μνήμη 32 MB RAM
Χώρος στο δισκο 650 MB ελεύθερου χώρου στο σκληρό δίσκο
Κάρτα γραφικών Κάρτα γραφικών συμβατή με DirectX ™
Κάρτα ήχου Κάρτα ήχου συμβατή με DirectX
Perperiphals Πληκτρολόγιο, Ποντίκι

Απαιτήσεις συστήματος Diablo II PC - Πολλαπλών παικτών

Spec Απαίτηση
Λειτουργικό σύστημα Windows® 2000 *, 95, 98 ή NT 4.0 Service Pack 5
CPU / Επεξεργαστής Pentium® 233 ή ισοδύναμο
Μνήμη 64 MB RAM
Χώρος στο δισκο 950 MB ελεύθερου χώρου στο σκληρό δίσκο
Κάρτα γραφικών Κάρτα γραφικών συμβατή με DirectX ™
Κάρτα ήχου Κάρτα ήχου συμβατή με DirectX
Δίκτυο 28,8Kbps ή ταχύτερηKeyboard, ποντίκι
Perperiphals Πληκτρολόγιο, Ποντίκι

Σχετικά με το Diablo II

Το Diablo II είναι ένα παιχνίδι δράσης το οποίο αναπτύχθηκε και δημοσιεύθηκε από την Blizzard Entertainment για λειτουργικά συστήματα Microsoft Windows και Mac OS. Απελευθερώθηκε το 2000 ως η άμεση συνέχεια του Diablo του 1996 και είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και καλά δεμένα παιχνίδια υπολογιστών όλων των εποχών.

Ο συνολικός σχεδιασμός του παιχνιδιού είναι γύρω από τον κόσμο του Ιερού και ο συνεχιζόμενος αγώνας μεταξύ των κατοίκων του κόσμου με εκείνους του υπόκοσμου.

Για άλλη μια φορά ο Άρχοντας της Τρομοκρατίας καθώς και οι ορδές των υπηρέτρων και των δαιμόνων προσπαθούν να επιστρέψουν στο Ιερό και εξαρτάται από τους παίκτες και έναν ανώνυμο ήρωα να τους νικήσουν και πάλι. Η ιστορία του παιχνιδιού χωρίζεται σε τέσσερις ξεχωριστές πράξεις, καθένα από τα οποία ακολουθεί μια αρκετά γραμμική πορεία.

Οι παίκτες προχωρούν μέσω αυτών των πράξεων, ολοκληρώνοντας διάφορες αναζητήσεις που ξεκλειδώνουν νέες περιοχές και επιτρέπουν στους παίκτες να αποκτήσουν εμπειρία και να γίνουν πιο ισχυροί για τις προκλήσεις στις αναζητήσεις που ακολουθούν. Υπάρχουν πολλές πλευρικές αναζητήσεις που δεν είναι απαραίτητες για να μετακινήσετε την κύρια πλοκή, αλλά επιτρέπουν στους παίκτες να πάρουν την εμπειρία προσθήκης και τον θησαυρό και δίνει κάποια ελευθερία επιλογής στην ιστορία.

Το παιχνίδι περιέχει επίσης τρία διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας, Κανονικό, Εφιάλτη και Κόλαση, με τη δυσκολότερη δυσκολία να προσφέρει περισσότερα οφέλη όσον αφορά καλύτερα στοιχεία και περισσότερη εμπειρία. Αυτή η εμπειρία και τα στοιχεία που κερδίσατε σε δύσκολες ρυθμίσεις δυσκολίας δεν χάνονται αν ο παίκτης επιστρέψει στα ευκολότερα επίπεδα δυσκολίας. Από την άλλη πλευρά, τα τέρατα είναι πολύ πιο δύσκολα για να νικήσουν και οι παίκτες τιμωρούνται από την άποψη της εμπειρίας όταν πεθαίνουν σε σκληρότερες ρυθμίσεις δυσκολίας.

Εκτός από την εκστρατεία με τέσσερις παίκτες, το Diablo II περιλαμβάνει ένα στοιχείο για πολλούς παίκτες που μπορεί να αναπαράγεται μέσω LAN ή Battle.net.

Οι παίκτες θα μπορούσαν να παίξουν με το χαρακτήρα τους που δημιουργήθηκε στη λειτουργία ενός παίκτη στα παιχνίδια ανοιχτών σφαιρών που ήταν ένας από τους τρόπους για πολλούς παίκτες. Το παιχνίδι υποστηρίζει επίσης συνεταιριστικό παιχνίδι με υποστήριξη έως και οκτώ παικτών σε ένα παιχνίδι.

Ένα πακέτο επέκτασης κυκλοφόρησε για το Diablo II. Ονομάστηκε Lord of Destruction, εισήγαγε δύο νέες κατηγορίες χαρακτήρων στο παιχνίδι, νέα στοιχεία και προστέθηκε στην αρχική ιστορία. Αναθεώρησε επίσης τη μηχανική του παιχνιδιού τόσο για τα μεμονωμένα όσο και για τα multiplayer τμήματα του παιχνιδιού.

Το Diablo II ακολούθησε το Diablo III το 2012.