Τελευταίες επίδειξη παιχνιδιών PC

Ανατρέξτε στις τελευταίες επιδείξεις παιχνιδιών για υπολογιστές που έχουν προστεθεί στην ενότητα "Δείγματα".

Κάθε σελίδα επίδειξης περιλαμβάνει πληροφορίες και συνδέσμους δωρεάν λήψης για κάθε επίδειξη.

Ανέστη

Ανυψωμένο στιγμιότυπο οθόνης. © Deep Silver

Στο Risen, οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο ενός χαρακτήρα που έχει ναυαγήσει σε ένα μυστηριώδες νησί που ονομάζεται Faranga. Εκεί θα αρχίσουν να ολοκληρώνουν αναζητήσεις και περιπέτειες μέσα από τους βάλτους, τις πόλεις, το μοναστήρι και πολλά άλλα, καθώς αρχίζουν να αποκαλύπτουν τα μυστήρια του νησιού. Περισσότερο "

Αριστερά 4 νεκροί 2

Αριστερά 4 Dead 2. © Valve Corporation

Το demo Left 4 Dead 2 είναι διαθέσιμο τόσο για τον υπολογιστή όσο και για το Xbox 360 και περιλαμβάνει ένα μέρος της καμπάνιας "Parish" που έχει οριστεί στη Νέα Ορλεάνη. Παρέχει υποστήριξη για έως και τέσσερις παίκτες στη συνεταιριστική λειτουργία για πολλούς παίκτες και περιλαμβάνει όλα τα όπλα μάχης και μολυσμένα ζόμπι που περιλαμβάνονται στην πλήρη έκδοση του παιχνιδιού. Περισσότερο "

Πνευματικός: Ανάσταση

Πνευματικός: Ανάσταση. © JoWood Entertainment

Το demo Painkiller Resurrection από το Homegrown Games και το JoWood Productions δίνει στους παίκτες την ευκαιρία να δοκιμάσουν το πρώτο shooter πρόσωπο που τους βάζει μεταξύ Heaven και Hell που αγωνίζονται να βγουν από το Purgatory. Περισσότερο "

Wolfenstein

Wolfenstein Στιγμιότυπο οθόνης. © Activision

Στο Wolfenstein, οι παίκτες επιστρέφουν στη σειρά παιχνιδιών που βοήθησαν στον επαναπροσδιορισμό του πρώτου είδους shooter. Για άλλη μια φορά αναλάβει το ρόλο του BJ Blazkowicz καθώς μάχεται τον υπερφυσικό Ναζί στην φανταστική αφήγηση του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Περισσότερο "

Μίνι νίντζα

Μίνι νίντζα. © Eidos Interactive

Το Mini Ninjas είναι ένα παιχνίδι δράσης / περιπέτειας που παίρνει τους παίκτες μέσω της φεουδαρχικής Ιαπωνίας σε μια προσπάθεια να αποκαταστήσει την τάξη και την αρμονία του κόσμου. Η δράση στυλ κινουμένων σχεδίων και το χιούμορ την καθιστούν ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για όλη την οικογένεια.

Ημίθεος

Demigod Screenshot. © Stardock

Demigod είναι ένα παιχνίδι δράσης σε πραγματικό χρόνο τακτικής στρατηγικής με στοιχεία που παίζουν ρόλο. Σε αυτό οι παίκτες επιλέγουν έναν ημιτελικό που οδηγούν σε αρένα μάχης εναντίον ενός άλλου ημίθεου με την ελπίδα να κινηθεί πιο κοντά για να γίνει πραγματικός θεός. Περισσότερο "

Καρδιές σιδήρου 3

Καρδιές από σίδερο 3. © Paradox Interactive

Το Hearts of Iron 3 είναι ένα μεγάλο στρατηγικό παιχνίδι σε πραγματικό χρόνο που τέθηκε κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου και τρίτος τίτλος στις δημοφιλείς σειρές Hearts of Iron από τα παιχνίδια στρατηγικής του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Στο παιχνίδι, οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν να ελέγξουν οποιαδήποτε χώρα που υπήρχε κατά τα έτη 1936-1948. Περισσότερο "

Μπάτμαν: Άσυλο του Άρκαμ

Μπάτμαν: Άσυλο του Άρκαμ. © Interactive Entertainment του Warner Bros.

Batman Arkham Asylum είναι ένα τρίτο πρόσωπο παιχνίδι δράσης μυστικότητας που ακολουθεί το DC κόμικ ήρωα Batman Batman όπως ο ίδιος μάχεται πνεύματα και τσιράκια του Τζόκερ. Περισσότερο "

ARMA II

ARMA II. © Bohemia Interactive

Το demo ARMA II δίνει στους παίκτες την ευκαιρία να δοκιμάσουν το μοντέρνο στρατιωτικό παιχνίδι δράσης τύπου στυλ sandbox από τη Bohemia Interactive. Το τεράστιο demo των 2.6 GB περιλαμβάνει άφθονο περιεχόμενο και δυνατότητα επανάληψης για ένα demo παιχνιδιού. Περισσότερο "

Warhammer 40.000: Αυγή του πολέμου ΙΙ

Warhammer 40.000: Αυγή του πολέμου ΙΙ. © THQ

Στο Demo of War 2 demo, οι παίκτες αναλαμβάνουν τη διοίκηση των Space Marines, καθώς πολεμούν ενάντια στους αντιτιθέμενους πολιτισμούς / παρατάξεις των Eldar, Orks και Tyranid. Το demo περιέχει μόνο μία λειτουργία αναπαραγωγής.

Ζήτησε: Όπλα της μοίρας

Ζήτησε: Όπλα της μοίρας. © Interactive Entertainment του Warner Bros

Wanted: Weapons of Fate είναι ένα shooter δράσης τρίτου προσώπου με βάση το comic book series / γραφικό μυθιστόρημα και ταινία Wanted. Το παιχνίδι παίρνει λίγες ώρες μετά τα γεγονότα της ταινίας με τους παίκτες να αναλαμβάνουν το ρόλο του Wesley Gibson καθώς γίνεται δολοφόνος. Περισσότερο "

Παρακολουθήτες: Το τέλος είναι κοντά

Παρακολουθήτες: Το τέλος είναι κοντά. © Interactive Entertainment του Warner Bros.

Παρακολουθήστε το τέλος είναι νυχτερινή επίδειξη σας επιτρέπει να δοκιμάσετε ένα τμήμα του πρώτου επεισοδίου αυτού του multi-μέρος τρίτου παιχνιδιού δράσης πρόσωπο που συμπίπτει με την απελευθέρωση της ταινίας. Το παιχνίδι χαρακτηρίζει τους Rorschach και Nite Owl ως χαρακτήρες με δυνατότητα αναπαραγωγής. Περισσότερο "

Αυτοκρατορία συνολικό πόλεμο

Αυτοκρατορία: Ο συνολικός πόλεμος. © Sega

Η Creative Assembly και η SEGA έχουν κυκλοφορήσει ένα demo για το τελευταίο τους παιχνίδι στη σειρά Total War. Αυτοκρατορία συνολικό πόλεμο. Περιλαμβάνει δύο ιστορικά σενάρια, τη Μάχη του Brandywine Creek και τη Μάχη του Λάγος. Στη μάχη των Brandywine οι παίκτες ελέγχουν τον βρετανικό στρατό καθώς πορεύονται για να συλλάβουν τη Φιλαδέλφεια. Περισσότερο "

NecroVision

NecroVision. © 1C Εταιρεία

Ημερομηνία κυκλοφορίας: TBD
Είδος: Δράση
Θέμα: Φρίκη επιβίωσης
Βαθμολογία: RP
Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος φορέας, multiplayer
Δοκιμαστική σελίδα
Το NecroVisioN είναι ένα παιχνίδι τρόμου επιβίωσης πρώτου προσώπου που ορίστηκε κατά τη διάρκεια του Α 'Παγκοσμίου Πολέμου. Σε αυτό οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο του Simon Bukner συμμαχικού στρατιώτη που θα πολεμήσει τον δρόμο του μέσα από τους Γερμανούς στρατιώτες καθώς και τους στρατιώτες των νταουκ και των δαιμόνων. Περισσότερο "

Προέλευση έργου FEAR 2

Προέλευση έργου FEAR 2. © Interactive Entertainment του Warner Bros.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 10 Φεβρουαρίου 2009
Είδος: Δράση
Θέμα: Φρίκη επιβίωσης
Βαθμολογία: M
Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος φορέας, multiplayer
Σειρά: FEAR
Δοκιμαστική σελίδα
Το demo του FEAR 2 Project Origin single player σας μεταφέρει σε ένα επίπεδο από την πλήρη έκδοση της συνέχειας της φρίκης επιβίωσης FEAR Στο demo οι παίκτες θα πολεμήσουν μέσα από την πόλη που καταστράφηκε στο πρώτο παιχνίδι χρησιμοποιώντας μια ποικιλία όπλων και ικανοτήτων. Περισσότερο "

ΚΑΘΑΡΟΣ

Pure Screenshot. © Disney Interactive Studios

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 16 Σεπτεμβρίου 2008
Είδος: Δράση
Θέμα: Αγωνιστικά Off-Road Trick
Βαθμολογία: E10 +
Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος φορέας, multiplayer
Δοκιμαστική σελίδα
Το Pure είναι ένα αγωνιστικό παιχνίδι αγώνων off-road αγώνων για τον υπολογιστή, όπου οι παίκτες ανταγωνίζονται με 15 άλλους δρομείς σε έως και 30 διαφορετικές διαδρομές. Το Pure demo περιλαμβάνει ένα σεμινάριο παιχνιδιών και την ιταλική ορχήστρα Mount Garda που επίσης εμφανίζεται στην πλήρη έκδοση του παιχνιδιού. Περισσότερο "

Command και Conquer Red Alert 3

Command και Conquer Red Alert 3 Στιγμιότυπο οθόνης. © Electronic Arts

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 28 Οκτωβρίου 2008
Είδος: Στρατηγική πραγματικού χρόνου
Θέμα: Sci-Fi
Βαθμολογία: T για Teen
Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος φορέας, multiplayer
Σειρά: Command & Conquer
Δοκιμαστική σελίδα
Οι Electronic Arts έχουν κυκλοφορήσει ένα demo για το τελευταίο κεφάλαιο της σειράς Red Alert. Το demo για έναν παίκτη περιλαμβάνει την κινηματογραφική είσοδο με ζωντανή δράση καθώς και μία αποστολή από τις σοβιετικές και τις συμμαχικές εκστρατείες. Περιλαμβάνει επίσης ένα σεμινάριο.

Tomb Raider Underworld

Tomb Raider Underworld. © Eidos Interactive

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 18 Νοεμβρίου 2008
Είδος: Δράση Τρίτο Πρόσωπο
Θέμα: Περιπέτεια
Βαθμολογία: T για Teen
Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος φορέας, multiplayer
Σειρά: Tomb Raider
Δοκιμαστική σελίδα
Ο Eidos κυκλοφόρησε ένα demo για τον τελευταίο τους τίτλο στη σειρά Tomb Raider. Το Tomb Raider Underworld συνεχίζει τις περιπέτειες της Lara Croft. Το demo περιλαμβάνει ένα τμήμα μιας αποστολής που έχει οριστεί στην Ταϊλάνδη και είναι μια μεγάλη ευκαιρία να δοκιμάσετε το παιχνίδι.

LEGO Batman Το Βιντεοπαιχνίδι

LEGO Batman Το Screenshot του παιχνιδιού βίντεο. © Interactive Entertainment του Warner Bros.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 23 Σεπτεμβρίου 2008
Είδος: Δράση Τρίτο Πρόσωπο
Θέμα: Περιπέτεια
Βαθμολογία: E10 +
Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος φορέας, multiplayer
Σειρά: LEGO
Δοκιμαστική σελίδα
Πρώτον, ήταν το σύμπαν Star Wars, τότε η Ιντιάνα Τζόουνς, τώρα η σειρά LEGO των βιντεοπαιχνιδιών μεταφέρθηκε στο Dynamic Duo του Batman και του Robin. Αλλά σε αντίθεση με τα άλλα παιχνίδια βίντεο LEGO, το LEGO Batman σάς επιτρέπει να παίζετε το παιχνίδι ως κακοποιούς από το σύμπαν Batman. Το demo του LEGO Batman σάς προσφέρει μια μεγάλη ευκαιρία να δοκιμάσετε το παιχνίδι που συνδυάζει τη διασκέδαση του κτιρίου LEGO με το σύμπαν Batman.

Κβαντικό της Μεθόδου

Στιγμιότυπο οθόνης κβαντισμού. © Activision

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 4 Νοεμβρίου 2008
Είδος: Δράση Σκότωμα πρώτου προσώπου
Θέμα: Σύγχρονη Κατασκοπεία
Βαθμολογία: T για Teen
Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος φορέας, multiplayer
Σειρά: 007
Δοκιμαστική σελίδα
Ο James Bond επιστρέφει στην τελευταία του περιπέτεια και η Activision έχει κυκλοφορήσει ένα demo με έναν παίκτη που σας δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσετε ένα τμήμα της πλήρους έκδοσης αυτού του πρώτου προσώπου που βασίζεται στην ταινία James Bond Quantum of Solace. Περισσότερο "