Τα 6 καλύτερα παιχνίδια που χρησιμοποιούν το Wii Remote

Το απομακρυσμένο Wii δημιούργησε έναν εντελώς νέο τρόπο αλληλεπίδρασης με ένα βιντεοπαιχνίδι. Δεν κάθε παιχνίδι Wii χρησιμοποιεί το wiimote για να το εκμεταλλευτεί πλήρως. ορισμένοι δεν χρησιμοποιούν καθόλου τις προηγμένες δυνατότητές τους. Το ίδιο δροσερό με το να κυματίζει κανείς το τηλεχειριστήριο για να χειριστεί ένα σπαθί είναι ότι κανείς θα το είχε σκεφτεί. Μερικοί σχεδιαστές παιχνιδιών έκαναν περισσότερο, πιέζοντας τα όρια της φαντασίας τους: αυτά είναι τα παιχνίδια που έκαναν τα περισσότερα με το Wiimote.

Ο θρύλος του Zelda: Σκιάχτρο

Nintendo

Οι λογικοί άνθρωποι μπορούν να διαμαρτυρηθούν για το αν είμαι σωστός στο να σκέφτομαι το Skyward Sword να είναι το καλύτερο παιχνίδι που έγινε ποτέ για το Wii, αλλά δείχνει ανεπιφύλακτα την πιο εντυπωσιακή χρήση του απομακρυσμένου Wii. Χρησιμοποιώντας την πολύχρωμη τεχνολογία MotionPlus, η TLZ: SS χρησιμοποιεί το τηλεχειριστήριο με κάθε τρόπο που μπορεί να φανταστεί, δείχνοντάς μας ποια παιχνίδια του Wii θα έπρεπε να ήταν όπως όλη αυτή τη φορά. Ορισμένοι καθαροί Zelda δεν ενδιαφέρονται για το νέο σύστημα ελέγχου, αλλά για μένα είναι το πώς πρέπει να παίξουν όλα τα παιχνίδια Zelda. Περισσότερο "

Μαρμαρά Σαγκά: Κορορίνπα

Ψυχαγωγία Hudson

Αυτή η συνέχεια στην Kororinpa: Η μαρμάρινη μανία έχει την ίδια τεράστια μηχανική ελέγχου με το πρωτότυπο, αλλά παίζει πολύ περισσότερο το gameplay στο πακέτο. Ο στόχος είναι να ελιχθεί μια μπάλα μέσα από ένα περίτεχνο λαβύρινθο. Ο λαβύρινθος στρέφεται με την κίνηση του απομακρυσμένου Wii, προκαλώντας τη βαρύτητα να στείλει την μπάλα κατά μήκος στενών γεφυρών και κατά μήκος ταχέως κινούμενων ιμάντων μεταφοράς. Δεν είναι μόνο μία από τις καλύτερες χρήσεις του απομακρυσμένου Wii, αλλά και ένα από τα λίγα παιχνίδια που θα ήταν δύσκολο να φανταστεί κανείς σε οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα. Περισσότερο "

Medal of Honor Ήρωες 2

Ηλεκτρονικές τέχνες

Οι Heroes 2 δεν είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Είναι διασκεδαστικό, αλλά μεγάλο μέρος του παιχνιδιού είναι άθικτο και σε κάποιο σημείο πήρα ανεπανόρθωτα και έδωσα εντελώς. Αλλά είναι το παιχνίδι που δημιούργησε μια σχεδόν τέλεια εγκατάσταση πρώτου προσώπου για το Wii. Το FPS ήταν μια τεράστια πρόκληση για το Wii, αφού το δεξί αναλογικό ραβδί των παραδοσιακών ελεγκτών αντικαταστάθηκε με τον απομακρυσμένο δείκτη του Wii. Οι Heroes 2 διαχειρίζονται όμορφα, με εύχρηστους, προσαρμόσιμους ελέγχους. Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του Heroes 2 , το Call of Duty: World at War έφτασε με ένα παρόμοιο σύστημα ελέγχου και πολύ καλύτερο gameplay. Αλλά οι Heroes 2 θα είναι πάντα το παιχνίδι που το έκανε πρώτα. Περισσότερο "

WarioWare: Ομαλές κινήσεις

WarioWare: Ομαλές κινήσεις. Nintendo

Ο Smooth Moves θα κάνει ένα σπουδαίο φροντιστήριο για τους σχεδιαστές παιχνιδιών που είναι πρόθυμοι να μάθουν κάθε τρόπο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριο Wii. Ο παίκτης υποχρεούται σε διάφορες χρονικές στιγμές να κρατάει το τηλεχειριστήριο σαν μια ομπρέλα ή ένα δίσκο φαγητού ή ακόμα και να το τοποθετεί σε ένα τραπέζι. Το παιχνίδι είναι μια σειρά μίνι-παιχνιδιών πέντε δευτερολέπτων στα οποία πρέπει να κουνήσετε, να κυλήσετε ή να τραβήξετε το τηλεχειριστήριο για να συμβεί κάτι στην οθόνη. Η ακολουθία στην οποία πρέπει να χορέψετε κρατώντας το τηλεχειριστήριο είναι μία από τις καλύτερες στιγμές σε οποιοδήποτε παιχνίδι της σύντομης ιστορίας του Wii. Περισσότερο "

Δεν υπάρχουν περισσότεροι ήρωες

Δεν υπάρχουν περισσότεροι ήρωες.

No More Heroes είναι μια μεικτή τσάντα από κομψά γραφικά, κουραστική περιπλάνηση, cartoonish gore, παράξενο διάλογο και μερικές από τις ιδιόμορφες χρήσεις ακόμα για το απομακρυσμένο Wii. Ενώ η πιο διασκεδαστική χρήση είναι η επαναφόρτιση του ηλεκτρικού όπλου σας, το οποίο περιλαμβάνει την ανακίνηση του τηλεχειριστηρίου, ενώ ο πρωταγωνιστής Travis χειρονομεί δυσάρεστα, η πιο έξυπνη ιδέα χρησιμοποιεί το τηλεχειριστήριο ως τηλέφωνο. Όταν κάποιος τηλεφωνεί στον Travis μέσω του κινητού του τηλεφώνου, το τηλεχειριστήριο χτυπάει και πρέπει να το κρατάς στο αυτί σου για να ακούσεις τον καλούντα. Δεν επηρεάζει το gameplay καθ 'οιονδήποτε τρόπο, αλλά είναι το πιο γκοφικό πράγμα που έχει σκεφτεί κανείς να κάνει με το τηλεχειριστήριο. Η συνέχεια ήταν ένα καλύτερο παιχνίδι, αλλά δεν προσέφερε κάτι νέο για την απομακρυσμένη χρήση. Περισσότερο "

Sky Crawlers: Αθώοι άσσοι

Πυροβολήστε! XSEED

Το Sky Crawlers χρησιμοποιεί έξυπνα το τηλεχειριστήριο και το nunchuk για να μιμηθεί ένα joystick, κάτι που λειτουργεί τόσο καλά, είναι κρίμα που κανένα άλλο παιχνίδι δεν το δοκίμασε ποτέ. Περισσότερο "

Ας αγγίξουμε

SEGA

Δεν υπάρχουν πολλά παιχνίδια που σας επιτρέπουν να παίζετε χωρίς να αγγίζετε τον ελεγκτή, αλλά αυτό ακριβώς παίρνετε με το παιχνίδι Party Let's Tap . Βάλτε το τηλεχειριστήριο σε μια επίπεδη επιφάνεια και πιέστε κοντά σε αυτό. το παιχνίδι διαβάζει τις δονήσεις και αποφασίζει τι θα συμβεί στη συνέχεια. Σε ένα σύνολο μίνι-παιχνιδιών, η κτυπώντας μπορεί να κάνει άλματα ενός avatar, να κουνήσει ένα δίσκο έξω από έναν πύργο δίσκων ή να πυροβολήσει έναν πυραύλο. Είναι διασκεδαστικό, το πρωτότυπο του, και δεν κάνει τον επαναλαμβανόμενο τραυματισμό στο στρες να φλέγεται. Απλά μην παίζετε ενάντια σε έναν χειριστή teletype. δεν μπορείτε να κερδίσετε έναν ειδικό. Περισσότερο "

Okami

Capcom

Όταν βγήκε για το PlayStation 2 το 2006, το παιχνίδι δράσης-περιπέτειας Okami έμοιαζε σαν ένα παιχνίδι που έπρεπε να γίνει για το Wii. Το Okami , τελικά, συγκεντρώνει γύρω από το σχέδιο με τον αέρα με μια μαγική βούρτσα, μια φαινομενικά ιδανική χρήση για το απομακρυσμένο Wii. Η πραγματικότητα της έκδοσης Wii δεν είναι τόσο καλή όσο φανταζόταν - η απομακρυσμένη βούρτσα του Wii είναι ελαφρώς πιο δύσκολη για χρήση από την αναλογική βούρτσα PS2 - αλλά η ζωγραφική με το απομακρυσμένο Wii είναι τόσο δροσερή που είναι άξια να αξίζει να βρεθείς λίγη αμηχανία για να το κάνει. είναι ωραίο να παίξετε ένα παιχνίδι για να σχεδιάζετε στον αέρα που σας κάνει να αισθανθείτε σαν να τραβάτε πραγματικά τον αέρα. Περισσότερο "