Τρεις τρόποι για να δοκιμάσετε τη λειτουργικότητα της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας

Αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενεργώντας; Δοκιμάστε το χρησιμοποιώντας αυτές τις μεθόδους

Μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν αξίζει τίποτα αν δεν λειτουργεί, αλλά πώς μπορείτε να μάθετε εάν λειτουργεί; Ευτυχώς, υπάρχουν περισσότεροι από ένας τρόποι για να δοκιμάσετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Γιατί δοκιμάστε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου;

Οι λόγοι για να ελέγξετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι πολλοί και ποικίλοι. Ίσως θέλετε να μάθετε τι παράξενα, θορυβώδη ή ενδεχομένως αποκαλυπτικά X- κεφαλίδες το πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας εισάγει για σας? ίσως κάτι ανάμεσα σε εσάς και τους παραλήπτες σας βυθίζει όλο το ιαπωνικό κείμενο που έχετε εισαγάγει ή ίσως απλώς θέλετε να ζήσετε τη χαρά να δούμε κάτι δουλειά.

Χρησιμοποιήστε μία ή όλες τις μεθόδους που παρατίθενται εδώ για να ελέγξετε το πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το διακομιστή SMTP και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

Αποστολή αλληλογραφίας

Ο πρώτος και ευκολότερος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνσή σας είναι χρησιμοποιήσιμη είναι να στείλετε τον εαυτό σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ωστόσο, αυτό δεν μπορεί να ελέγξει τι θέλετε να δοκιμάσετε. Για παράδειγμα, δεν βοηθάει αν έχετε επαναδιαμορφώσει τον διακομιστή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θέλετε να δείτε αν μπορεί να μιλήσει στον έξω κόσμο. Πολλές υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και διακομιστές ενδέχεται να παρακάμψουν μεγάλο μέρος της διαδικασίας παράδοσης μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για μηνύματα σε παραλήπτες στον ίδιο διακομιστή.

Εγγραφείτε για δωρεάν ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Ένας τρόπος να διαπιστώσετε αν μπορείτε να επικοινωνήσετε με άλλους ανθρώπους εκτός από τον εαυτό σας είναι να προσποιείτε ότι είστε κάποιος άλλος. Οι δωρεάν υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το καθιστούν δυνατό. Ρυθμίστε έναν δωρεάν λογαριασμό και λάβετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από κάποιον άλλο, ανεξάρτητο διακομιστή. Τώρα, μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα από το λογαριασμό που δοκιμάζετε στη νέα ταυτότητα που έχετε και να δείτε εάν λειτουργεί. Μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά στις κεφαλίδες, αν και μπορεί να είναι μακρά και σύγχυση.

Αυτό λειτουργεί, αλλά αν δεν είστε ήδη κάτοχος ενός τέτοιου εναλλακτικού λογαριασμού, μπορεί να είναι περισσότερο πρόβλημα από ό, τι αξίζει.

Χρησιμοποιήστε έναν επεξεργαστή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Echo

Μια λύση στο πρόβλημα δοκιμής μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που είναι τόσο κομψό και πρακτικό, προσφέρεται από τους αποκαλούμενους αποστολείς ηχούς.

Ένα μήνυμα που αποστέλλεται σε μια αποστολή μηνύματος ηχώ θα αναπηδήσει - ή θα επαναληφθεί - από εκεί που προέρχεται. Μετά από μερικές πληροφορίες συστήματος, θα βρείτε το πλήρες πρωτότυπο email σας με όλες τις γραμμές κεφαλίδας στο σώμα, καθιστώντας εύκολο να εντοπίσετε πιθανά σφάλματα ή ιδιαιτερότητες.

Τα e-mailers που μπορείτε να δοκιμάσετε περιλαμβάνουν: