Τι είναι το Έξυπνο Φούρνο;

Μια έξυπνη σειρά συνδυάζει το φούρνο και το φούρνο ψησίματος με την έξυπνη τεχνολογία

Ένας έξυπνος φούρνος είναι μια ηλεκτρική σειρά που περιλαμβάνει Wi-Fi ή Bluetooth για να συνδέσει τη συσκευή σε μια εφαρμογή συνοδευτικό. Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν εξ αποστάσεως τη συσκευή ή να θέτουν αυτόματες λειτουργίες. Ορισμένοι μπορεί επίσης να έχουν φωνητικά στοιχεία ελέγχου ή να συνδεθούν με άλλες έξυπνες οικιακές συσκευές όπως το Amazon Echo ή το Google Home . Οι έξυπνοι φούρνοι έχουν όλα τα ίδια χαρακτηριστικά με τους συμβατικούς φούρνους, αλλά ενδέχεται να έχουν πιο ευέλικτες διαμορφώσεις του φούρνου και οι επαγωγικοί καυστήρες κάνουν το μαγείρεμα πιο γρήγορο από ποτέ.

Τι μπορεί να κάνει ένας έξυπνος φούρνος;

Ένας έξυπνος φούρνος ενσωματώνεται στο συνδεδεμένο έξυπνο οικιακό σας δίκτυο (το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει άλλες έξυπνες συσκευές όπως έξυπνα πλυντήρια πιάτων, έξυπνα μικροκύματα ή έξυπνα ψυγεία) και παρέχει προηγμένη τεχνολογία μαγειρέματος για πιο ομαλή μαγειρική. Ρυθμίστε τη θερμοκρασία μαγειρέματος από το smartphone ή το tablet σας, για να αποφύγετε τη μαγειρική χωρίς να αφήσετε την καρέκλα σας

Επιπλέον, οι έξυπνοι φούρνοι και σειρές ενδέχεται να περιλαμβάνουν ορισμένα ή όλα αυτά τα χαρακτηριστικά:

Σημείωση: Τα χαρακτηριστικά ποικίλουν ανάλογα με το εμπορικό σήμα και το μοντέλο. Η λίστα μας περιλαμβάνει τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα από διάφορες γκάμας έξυπνων φούρνων και κατασκευαστές σόμπων.

Τι μπορεί να κάνει ένα Smart Cookware Cooktop;

Μια έξυπνη σόμπα προσφέρει μια προσαρμόσιμη επιφάνεια μαγειρέματος για να φιλοξενήσει οποιοδήποτε πιάτο, κατσαρόλα ή κατσαρόλα. Ενώ μια κουζίνα φυσικού αερίου προσφέρει την καλύτερη ακρίβεια της θερμοκρασίας μαγειρέματος, οι ηλεκτρικές κουζίνες είναι εκεί όπου βρίσκεται η νέα τεχνολογία και τα χαρακτηριστικά.

Τι μπορεί να κάνει ένας έξυπνος φούρνος / φούρνος;

Εάν δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά μια νέα έξυπνη σειρά κουζίνας αλλά ενδιαφέρεστε να προσθέσετε ένα κομμάτι έξυπνο στην υπάρχουσα σειρά σας, μπορείτε να αγοράσετε ένα ειδικό έξυπνο βύσμα για τη σόμπα σας. Η σειρά του φούρνου σας συνδέεται πρώτα με το έξυπνο βύσμα και στη συνέχεια το έξυπνο βύσμα είναι συνδεδεμένο στην πρίζα για την κουζίνα σας. Ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στο πώς αυτό το ειδικό βύσμα προσθέτει έξυπνες λειτουργίες τεχνολογίας στην υπάρχουσα σειρά φούρνων σας.

Κοινές ανησυχίες σχετικά με τις έξυπνες σειρές φούρνων

Ένας έξυπνος φάρος φούρνου είναι μια σοβαρή επένδυση με τιμές που κυμαίνονται από περίπου 3.000 έως πάνω από 10.000 δολάρια για μοντέλα υψηλών προδιαγραφών. Ας αναθεωρήσουμε κάποιες κοινές ανησυχίες που έχουν οι αγοραστές όταν πραγματοποιούν μια επένδυση σε έξυπνη σειρά.

Είναι οι εύχρηστες σειρές φούρνων περίπλοκες για χρήση;

Με όλες τις διαφορετικές τεχνολογίες μαγειρέματος που περιλαμβάνονται στις έξυπνες σειρές, αυτό αποτελεί μια κατανοητή ανησυχία. Ενώ οι έξυπνες σειρές φούρνων σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε μερικές από αυτές τις διαφορετικές επιλογές μαγειρέματος, υπάρχουν επίσης απλοί κύκλοι φούρνου, όπως ψήνουμε, ψήνουμε και ζεσταίνουμε και παίρνουμε τις εικασίες και το άγχος από την κατανόηση των διαφορετικών επιλογών.

Πώς είναι διαφορετική η σειρά έξυπνου φούρνου από έναν έξυπνο φούρνο τοίχου ή από ένα έξυπνο κουτί εστίασης;

Ένας έξυπνος φάρος φούρνου περιλαμβάνει τον φούρνο (ή τους φούρνους εάν υπάρχουν περισσότεροι από ένας χώροι του φούρνου) και την εστία σε μια συσκευή. Χρησιμοποιώντας ένα ξεχωριστό έξυπνο φούρνο τοίχου και έξυπνη εστία είναι ακριβώς οι ίδιες συσκευές που χωρίζονται σε δύο χωριστές μονάδες αντί να συνδυάζονται σε ένα.