Το Photoshop συμπληρώνει τις συντομεύσεις

Συντομεύσεις εργαλείου Photoshop Fill

Οι συντομεύσεις σε οποιοδήποτε πρόγραμμα κάνουν τα έργα λίγο πιο εύκολα - δεν χρειάζεται να ψάχνετε για μενού ή ακόμα και να σταματήσετε πάρα πολύ από το έργο. Μπορεί να τα έχετε δει ακόμα και σε χρήση. Για παράδειγμα, έχετε πρόσβαση σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα Photoshop Video στο YouTube και ο παρουσιαστής μοιάζει με μαγευτικά εργαλεία και ανοίγει παράθυρα και πίνακες χωρίς κίνηση του ποντικιού. Οι πιθανότητες είναι αρκετά καλές ο παρουσιαστής χρησιμοποιεί μια δέσμη συντομεύσεων που έχει δεσμευτεί στη μνήμη. Στην πραγματικότητα, από τη στιγμή που θα αρχίσετε να τις χρησιμοποιείτε, οι πιθανότητες είναι πολύ καλές, ίσως αρχίσετε να ξεχνάτε πού βρίσκεται το στοιχείο του μενού που επισυνάπτεται σε αυτή τη συντόμευση στα μενού του Photoshop.

Εδώ είναι μερικά από τα αγαπημένα μου για τη συμπλήρωση στρώματα στο Photoshop και μερικές άλλες σχετικές εργασίες. Δεν χρειάζεται να πάτε στην παλέτα και να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο Paintbucket. Απλώς δεσμεύστε τις αγαπημένες σας συντομεύσεις στη μνήμη και αφήστε τα δάχτυλά σας να χαλαρώσουν στο πληκτρολόγιο.

Οι συντομεύσεις εμφανίζονται δίπλα στα στοιχεία του μενού και, ανάλογα με το λειτουργικό σας σύστημα, ίσως χρειαστεί να πατήσετε και τα πλήκτρα τροποποίησης. Τα κοινά κλειδιά τροποποίησης είναι:

Για παράδειγμα, για να αποεπιλέξετε μια επιλογή, η εντολή πληκτρολογίου σε Mac είναι Command-D. Στο PC είναι Ctrl-D.

Ενδέχεται επίσης να έχετε παρατηρήσει αυτές τις μικρές συμβουλές εργαλείων που εμφανίζονται όταν μετακινείτε τον κέρσορα πάνω από ένα εργαλείο. Για παράδειγμα, αν τοποθετήσετε τον κέρσορα επάνω στο μεγεθυντικό φακό, θα δείτε το εργαλείο ζουμ (Z) . Το γράμμα "Z" είναι το πλήκτρο για να πατήσετε για να επιλέξετε το εργαλείο ζουμ.

Συμπληρώστε τα επίπεδα

Και οι δύο συντομεύσεις θα συμπληρώσουν τμήματα με χρώμα ή θα αλλάξουν το χρώμα των διανυσματικών στρώσεων και κειμένου.

Διατηρήστε τη διαφάνεια

Λάβετε στη σελίδα Επεξεργασία & gt; Συμπληρώστε το παράθυρο διαλόγου

Ανταλλαγή ή αναίρεση χρωμάτων

Άλλες εύχρηστες συντομεύσεις

Ακολουθούν μερικές συντομεύσεις του Photoshop που μπορείτε να βρείτε χρήσιμες:

Ενημερώθηκε από τον Tom Green