Χρήση του Visual Voicemail στο iPhone

Ένα από τα επαναστατικά χαρακτηριστικά που εισήχθησαν στο iPhone ήταν ο οπτικός τηλεφωνητής. Με αυτό, αντί να χρειάζεται να ακούτε τα μηνύματά σας με τη σειρά που τους έχετε λάβει - και όχι κατ 'ανάγκη να γνωρίζετε από ποιον ήσουν μέχρι να τα έχετε ακούσει - μπορείτε να δείτε όλα τα μηνύματά σας και να επιλέξετε τη σειρά που θα τα ακούσετε.

Εκτός από το Visual Voicemail, οι λειτουργίες φωνητικού ταχυδρομείου της εφαρμογής iPhone του τηλεφώνου γενικά κάνουν την πλοήγηση στα μηνύματά σας πιο εύκολη από ποτέ.

Επαναφορά του κωδικού φωνητικού ταχυδρομείου του iPhone σας

Ένα από τα πρώτα πράγματα που κάνατε όταν πήρατε το iPhone σας ήταν να ορίσετε τον κωδικό πρόσβασης του τηλεφωνητή σας . Εάν θέλετε να αλλάξετε αυτόν τον κωδικό πρόσβασης, ωστόσο, δεν υπάρχει σαφής τρόπος να το κάνετε μέσα από την εφαρμογή Phone. Λοιπόν, πώς επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης του φωνητικού σας μηνύματος στο iPhone;

Είναι πραγματικά πολύ εύκολο, αλλά δεν γίνεται από την εφαρμογή Phone. Για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης του φωνητικού σας μηνύματος στο iPhone:

  1. Αγγίξτε την εφαρμογή " Ρυθμίσεις " στην αρχική σας οθόνη (εκτός εάν έχετε αναδιατάξει τις εφαρμογές σας , αν ναι, εντοπίστε τις ρυθμίσεις όπου και αν το βάλετε και αγγίξτε το
  2. Αγγίξτε το στοιχείο Τηλέφωνο (λίγο κάτω από το στοιχείο Γενικά στο κέντρο της σελίδας)
  3. Πατήστε Αλλαγή κωδικού πρόσβασης φωνητικού ταχυδρομείου
  4. Εισάγεται τον τρέχοντα κωδικό πρόσβασής σας
  5. Εισαγάγετε τη νέα.

Και, με αυτό, έχετε επαναφέρει τον κωδικό πρόσβασης του φωνητικού σας μηνύματος στο iPhone.

Απώλεια κωδικού φωνητικού ταχυδρομείου

Αν έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης του φωνητικού σας μηνύματος στο iPhone και πρέπει να ορίσετε ένα νέο που θυμάστε, η διαδικασία δεν είναι τόσο απλή. Σε αυτή την περίπτωση, δεν μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης στο τηλέφωνό σας. Θα χρειαστεί να καλέσετε την εταιρία τηλεφωνίας σας και να την κάνετε να την κάνει.