Πώς να εγκαταστήσετε τις λήψεις του «The Sims 3»

Πώς να χρησιμοποιήσετε προσαρμοσμένο περιεχόμενο για το "The Sims 3"

Το "Sims 3" παιχνίδι βίντεο προσομοίωσης ζωής που δημοσιεύεται από την Electronic Arts είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια PC όλων των εποχών. Οι περισσότεροι παίκτες χρησιμοποιούν το παιχνίδι ακριβώς όπως προτίθεται η Electronic Arts, αλλά μερικοί προτιμούν να προσθέτουν προσαρμοσμένο περιεχόμενο με τη μορφή mods στο παιχνίδι. Το προσαρμοσμένο περιεχόμενο αναφέρεται μερικές φορές ως λήψεις αρχείων Sims 3 και διατίθεται σε τρεις μορφές αρχείων:

Πριν κάνετε λήψη

Πριν κάνετε λήψη προσαρμοσμένου περιεχομένου, θα πρέπει να εγκαταστήσετε τυχόν ενημερωμένες εκδόσεις που είναι διαθέσιμες για το παιχνίδι σας. Μεταβείτε στην καρτέλα Ενημερώσεις στο πρόγραμμα εκκίνησης παιχνιδιών για να διορθώσετε το παιχνίδι.

Πραγματοποιήστε λήψη μόνο περιεχομένου από έναν αξιόπιστο ιστότοπο και επιβεβαιώστε ότι κάνετε λήψη περιεχομένου που είναι συμβατό με την έκδοση του παιχνιδιού σας. Όταν κάνετε λήψη προσαρμοσμένου περιεχομένου, τα αρχεία είναι πιθανό να αρχειοθετηθούν ή να " φερθεί ", και χρειάζεστε λογισμικό για την αποκατάσταση ή την αποσυμπίεση των αρχείων. Πιθανότατα έχετε ήδη εγκαταστήσει αυτό το λογισμικό απεγκατάστασης στον υπολογιστή σας.

Σημαντική σημείωση: Τα αρχεία για το " The Sims 2 " δεν είναι συμβατά με το "The Sims 3." Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε μόνο αρχεία που γίνονται για "The Sims 3."

Εγκατάσταση των Sims3packs

Για να εγκαταστήσετε μια λήψη .sims3pack, απλά κάντε διπλό κλικ στο αρχείο και το παιχνίδι φροντίζει για τα υπόλοιπα. Χρειάζεται περισσότερος χρόνος παρά να αποσυμπιέσετε τις λήψεις και να μετακινήσετε τα αρχεία γύρω, αλλά το καλό είναι ότι η διαδικασία αυτόματης εγκατάστασης διασφαλίζει ότι τα αρχεία βρίσκονται στους σωστούς φακέλους και δεν υπάρχει πιθανότητα να τοποθετηθούν σε λάθος φάκελους.

Εγκατάσταση αρχείων

Αφού κατεβάσετε και αποσυμπιέστε το αρχείο .sim που θέλετε, μετακινήστε το αρχείο στο φάκελο "SavedSims" και ανοίξτε το παιχνίδι. Ίσως έχετε ήδη ένα φάκελο SavedSims. Κοιτάξτε εδώ:

Εάν δεν διαθέτετε φάκελο που ονομάζεται "SavedSims", μπορείτε απλά να κάνετε ένα στον φάκελο εγγράφων ακολουθώντας την παραπάνω φόρμα και να τοποθετήσετε τα αρχεία εκεί μέσα, αλλά το όνομα του φακέλου πρέπει να είναι το ακριβές SavedSims.

Εγκατάσταση αρχείων πακέτων

Τα αρχεία .package πρέπει να εγκατασταθούν χειροκίνητα. Βρείτε το φάκελο " The Sims 3 " (ή κάντε ένα, εάν δεν το έχετε ήδη) και δημιουργήστε ένα νέο φάκελο στο εσωτερικό του που ονομάζεται "Mods". Τα ληφθέντα αρχεία .package μεταφέρονται στο φάκελο Mods.

Εάν είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε το φάκελο χρησιμοποιήστε αυτή τη μορφή διαδρομής: Documents / Electronic Arts / The Sims3 / Mods / Packages.