Κάντε γυμνό Sims με αυτήν την ενημερωμένη έκδοση κώδικα

Το γυμνό έμπλαστρο αφαιρεί τη λογοκρισία στο μπάνιο, το ντους και το υδρομασάζ

Το γυμνό έμπλαστρο (δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος λογοκρισίας) για το "The Sims" αφαιρεί τη θολούρα που βλέπετε όταν οι Sims βγάζουν τα ρούχα τους. Αυτό συμβαίνει όταν χρησιμοποιούν το μπάνιο, ντους, και να πάρει γυμνό στο τζακούζι.

Οι γονείς που δεν είναι σίγουροι αν αυτή η ενημερωμένη έκδοση είναι εντάξει για τα παιδιά τους θα πρέπει να γνωρίζουν ότι τα sims δεν είναι σωστά ανατομικά (σκεφτείτε τη κούκλα Barbie).

Σημαντικό: Να είστε πολύ προσεκτικοί κατά τη λήψη ενημερωμένων εκδόσεων και mods παιχνιδιών βίντεο. Πάντα έχετε ένα πρόγραμμα προστασίας από ιούς να τρέχει και ίσως ακόμη και να κάνετε μια χειροκίνητη αναζήτηση κακόβουλου λογισμικού μετά τη λήψη του αρχείου.

Λήψη και εγκατάσταση της γυμνής ενημερωμένης έκδοσης κώδικα

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να κάνετε γυμνά sims στο "The Sims 3":

  1. Κατεβάστε τη γυμνή modem "Sims 3" και εξαγάγετε τα αρχεία από το αρχείο ZIP . Μπορείτε να το κάνετε αυτό με ένα πρόγραμμα όπως το 7-Zip.
  2. Βρείτε το φάκελο εγκατάστασης για το Sims 3. Αυτό είναι συνήθως C: \ Program Files \ Electronic Arts \ The Sims 3 \ .
  3. Μεταβείτε στον φάκελο που ονομάζεται The Sims 3 και δημιουργήστε ένα νέο φάκελο με τίτλο Mods . Σε αυτόν το φάκελο, κάντε ένα άλλο που ονομάζεται Πακέτα . Η πλήρης διαδρομή θα πρέπει να είναι C: \ Program Files \ Electronic Arts \ The Sims 3 \ Mods \ Πακέτα \ .
  4. Επιστρέψτε στα αρχεία που εξάγετε και αντιγράψτε το αρχείο που ονομάζεται Resource.cfg . Θα πρέπει να βρίσκεται στη ρίζα του φακέλου ZIP.
  5. Επικολλήστε το αρχείο CFG στο φάκελο που ονομάζεται The Sims 3 .

Το γυμνό έμπλαστρο για το Sims 2 μπορεί να έχει ως εξής:

  1. Επισκεφθείτε το Pandorasims.net και κάντε κλικ στο εικονίδιο στα δεξιά της σελίδας που αντιστοιχεί στο παιχνίδι στο οποίο θέλετε να χρησιμοποιηθεί η ενημερωμένη έκδοση κώδικα.
  2. Εξαγάγετε τα περιεχόμενα της ενημερωμένης έκδοσης κώδικα από το αρχείο ZIP που κατεβάσατε. Υπάρχουν πιθανώς μόνο δύο ζεύγη αρχείων στο αρχείο και μπορεί να ονομάζονται * .cheat ή * .package , ανάλογα με την έκδοση του "The Sims" για την οποία κατεβάσατε το cheat.
  3. Ανοίξτε το αρχείο κειμένου που περιγράφει τον τρόπο χρήσης της ενημερωμένης έκδοσης κώδικα. Για παράδειγμα, για το "The Sims 2: University", υπάρχει ένα αρχείο που ονομάζεται installing.txt που λέει να βάλει το άλλο αρχείο από το αρχείο, called userStartup.cheat , στο φάκελο \ EA Games \ The Sims 2 \ Config \ .