Εισαγωγή εικόνων και επισύναψη αρχείων στο Microsoft OneNote

Προσθέστε κείμενο, παρουσίαση, υπολογιστικό φύλλο, ήχο και βίντεο στις σημειώσεις σας

Το OneNote είναι ένα εργαλείο για τη συλλογή σημειώσεων και σχετικών στοιχείων. Δείτε πώς μπορείτε να εισαγάγετε εικόνες και μια ολόκληρη δέσμη άλλων τύπων αρχείων στα σημειωματάρια OneNote. Αυτό είναι, στην πραγματικότητα, ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά ενός προγράμματος ψηφιακών σημειώσεων. Διατηρώντας διαφορετικούς τύπους αρχείων μαζί σε ένα σημείωμα ή σε ένα σημειωματάριο, έχετε έναν συμπαγή ακόμα προσβάσιμο τρόπο για να κάνετε έρευνα έργου, για παράδειγμα.

Εδώ είναι πώς

  1. Ανοίξτε το Microsoft OneNote στην επιφάνεια εργασίας ή την κινητή συσκευή σας ή στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Δείτε τις παρακάτω συμβουλές για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς να το κάνετε αυτό.
  2. Για να εισαγάγετε μια εικόνα, επιλέξτε Εισαγωγή - Εικόνα, Εικόνες Online, Clip Art, Σάρωση Εικόνας και πολλά άλλα.
  3. Μπορείτε επίσης να εισάγετε αρχεία από επεξεργαστή κειμένου, υπολογιστικό φύλλο ή παρουσίαση. Τα εισερχόμενα αρχεία εμφανίζονται ως εικονίδια με δυνατότητα κλικ. Επιλέξτε Εισαγωγή - Συνημμένο Αρχείο - Επιλέξτε τα αρχεία σας - Εισαγάγετε.

Συμβουλές

Ακόμα, πρέπει να εγκατασταθεί με το Microsoft OneNote; Αυτή η εφαρμογή περιλαμβάνεται συχνά στη σουίτα του Microsoft Office ή ίσως χρειαστεί να την αγοράσετε και να την κατεβάσετε ξεχωριστά για την επιφάνεια εργασίας.

Βρείτε εφαρμογές για κινητά εδώ: Δωρεάν downloads του Microsoft OneNote ή επισκεφθείτε την αγορά του λειτουργικού σας συστήματος για κινητά. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την έκδοση OneNote Online από το πρόγραμμα περιήγησής σας επισκεπτόμενοι το www.OneNote.com.

Για να εισαγάγετε ένα στιγμιότυπο οθόνης που έχετε καταγράψει και αποθηκεύσει, επιλέξτε Εισαγωγή - Αποκοπή οθόνης - Μετακίνηση για να ορίσετε την περιοχή που θέλετε να καταγράψετε - Αποθήκευση αρχείου. Από εκεί, θα πρέπει να μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος της εικόνας, να το στρώσετε εάν είναι απαραίτητο και να προσθέσετε το σωστό περιτύλιγμα κειμένου για να βεβαιωθείτε ότι παίζει καλά με κείμενο στη σημείωση σας.

Μπορείτε επίσης να εισαγάγετε βίντεο, ήχο και πολλούς άλλους τύπους αρχείων. Μπορείτε να δοκιμάσετε διαφορετικά αρχεία και έγγραφα για να δείτε τι λειτουργεί καλύτερα. Μια άλλη εναλλακτική λύση είναι να προσθέσετε απλώς έναν σύνδεσμο σε ιστοσελίδες στο διαδίκτυο ή ακόμα και σε άλλα έγγραφα. Εάν το κάνετε αυτό, έχετε ακριβώς κατά νου ότι τα αρχεία στα οποία συνδέεστε πρέπει να αποθηκευτούν στη συσκευή που χρησιμοποιείτε το OneNote, για να λειτουργήσει σωστά η σύνδεση αυτή.