Οι δέκα καλύτερες σημειώσεις που λαμβάνουν εφαρμογές για την προσωπική και επαγγελματική ζωή σας

Μείνετε οργανωμένοι και παραγωγικοί χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή σημειώσεων

Οι πολυάσχολες άνθρωποι θέλουν τις λίστες υποχρεώσεων τους , τις υπενθυμίσεις τους, τα είδη παντοπωλείου και όλες τις άλλες καθημερινές πληροφορίες τους, όπως είναι εύκολα προσβάσιμες (και επεξεργάσιμες) όσο το δυνατόν. Λαμβάνοντας υπόψη τον παραδοσιακό τρόπο με το στυλό και το χαρτί λειτουργεί καλά για μερικούς, αλλά εάν έχετε ένα smartphone ή tablet, χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή λήψης σημειώσεων μπορεί πραγματικά να αλλάξει τον τρόπο που κάνετε τα πράγματα.

Εάν το στυλ σημειώσεων σας απαιτεί ελάχιστο σχεδιασμό και λειτουργίες που βασίζονται σε χειρονομίες ή προηγμένη οργάνωση και καταλογογράφηση διαφόρων μορφών μέσων, υπάρχουν πιθανότητες να υπάρχει μια εφαρμογή σημειώσεων εκεί που είναι κατάλληλη για εσάς. Εδώ είναι 10 από τα απόλυτα καλύτερα που πρέπει να εξετάσετε δοκιμάζοντας.

01 από 10

Evernote

Στιγμιότυπο οθόνης του Evernote.com

Πρακτικά όλοι όσοι έχουν δοκιμάσει ποτέ να δοκιμάσουν μια εφαρμογή λήψης σημείων έχουν σχεδόν βέβαια συναντήσει την Evernote - την εφαρμογή σημειώσεων που βρίσκεται ακριβώς στην κορυφή του σημειωτικού παιχνιδιού. Αυτό το απίστευτα ισχυρό εργαλείο είναι κατασκευασμένο για τη δημιουργία σημειώσεων και την οργάνωση τους σε φορητούς υπολογιστές, οι οποίοι μπορούν να συγχρονιστούν σε όσες και δύο συσκευές. Όλοι οι ελεύθεροι χρήστες λαμβάνουν επίσης 60 MB χώρου για τη μεταφόρτωση αρχείων στο νέφος .

Μερικά από τα πιο μοναδικά χαρακτηριστικά του Evernote περιλαμβάνουν τη δυνατότητα να κόβουν ιστοσελίδες και εικόνες, να αναζητούν κείμενο μέσα στις εικόνες και να το χρησιμοποιούν ως ένα συνεργατικό εργαλείο για να μοιράζονται και να εργάζονται σε σημειώσεις με άλλους χρήστες. Οι συνδρομές Plus ή Premium θα σας εξασφαλίσουν μεγαλύτερη χωρητικότητα, δυνατότητα χρήσης περισσότερων από δύο συσκευών και πρόσβαση σε πιο προηγμένες λειτουργίες.

Συμβατότητα:

Περισσότερο "

02 από 10

Απλή σημείωση

Στιγμιότυπο οθόνης του Simplenote.com

Το Evernote είναι ιδανικό για τους κατόχους σημειώσεων που χρειάζονται όλα τα πρόσθετα χαρακτηριστικά αποθήκευσης και φαντασίας, αλλά αν ψάχνετε για μια εφαρμογή αφαιρούμενων σημειώσεων με μια καθαρή και ελάχιστη διασύνδεση, το Simplenote θα μπορούσε να είναι η εφαρμογή για εσάς. Χτισμένο για ταχύτητα και αποτελεσματικότητα, μπορείτε να δημιουργήσετε όσες σημειώσεις θέλετε και να τις κρατήσετε όλες οργανωμένες με τα βασικά οργανωτικά χαρακτηριστικά που πραγματικά χρειάζεστε - όπως οι ετικέτες και η αναζήτηση.

Το Simplenote μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συνεργασία με άλλους και όλες οι σημειώσεις συγχρονίζονται αυτόματα σε ολόκληρο τον λογαριασμό σας κάθε φορά που γίνονται αλλαγές σε αυτές. Υπάρχει επίσης ένα χαρακτηριστικό χαρακτηριστικών slider που σας επιτρέπει να επιστρέψετε εγκαίρως σε προηγούμενες εκδόσεις των σημειώσεών σας, οι οποίες αποθηκεύονται πάντα αυτόματα πριν κάνετε οποιεσδήποτε αλλαγές σε αυτές.

Συμβατότητα:

Περισσότερο "

03 από 10

Google Keep

Στιγμιότυπο οθόνης του Google.com/Keep

Για μια εφαρμογή λήψης σημειώσεων που υιοθετεί μια πιο οπτική προσέγγιση, οι σημειώσεις με βάση τις κάρτες του Google Keep είναι τέλειες για άτομα που θέλουν να δουν όλες τις ιδέες, τις λίστες, τις εικόνες και τα ηχητικά κλιπ τους σε ένα μέρος. Μπορείτε να κωδικοποιήσετε τις σημειώσεις σας ή να προσθέσετε άλλες ιδιότητες, ώστε να είναι εύκολο να βρείτε και να μοιραστείτε τις σημειώσεις σας με άλλους που χρειάζονται πρόσβαση και επεξεργασία. Όπως και οι Evernote και Simplenote, οι αλλαγές που πραγματοποιήσατε εσείς ή άλλοι χρήστες που μοιράζεστε τις σημειώσεις σας συγχρονίζονται αυτόματα σε όλες τις πλατφόρμες.

Για να σας βοηθήσουμε να θυμάστε πότε πρέπει να ανατρέξετε στις σημειώσεις σας, μπορείτε να ρυθμίσετε υπενθυμίσεις που βασίζονται στο χρόνο ή βάσει τοποθεσίας, ώστε να θυμάστε να κάνετε κάτι σε συγκεκριμένο σημείο ή σε συγκεκριμένη ώρα. Και ως πρόσθετο πλεονέκτημα όταν η πληκτρολόγηση είναι πολύ ενοχλητική, η λειτουργία φωνητικής σημείωσης της εφαρμογής σάς επιτρέπει να καταγράφετε ένα μήνυμα για μια γρήγορη σημείωση σε μορφή ήχου.

Συμβατότητα:

Περισσότερο "

04 από 10

Μια σημείωση

Στιγμιότυπο οθόνης του OneNote.com

Το OneNote, που ανήκει στη Microsoft, είναι μια εφαρμογή λήψης σημειώσεων που σίγουρα θα θέλετε να εξετάσετε κατά την κατάδυση εάν χρησιμοποιείτε τακτικά τις σειρές εφαρμογών του Microsoft Office όπως το Word, το Excel και το PowerPoint, καθώς η εφαρμογή είναι πλήρως ενσωματωμένη μαζί τους. Μπορείτε να πληκτρολογείτε, να γράφετε ή να σχεδιάζετε χρησιμοποιώντας την ελεύθερη μορφή της μαρκαδόρου και να χρησιμοποιείτε ισχυρά εργαλεία οργάνωσης, όπως το pinning, για να βρείτε εύκολα αυτό που ψάχνετε αργότερα.

Χρησιμοποιήστε το OneNote για να συνεργαστείτε με άλλους και να αποκτήσετε πρόσβαση στις πιο ενημερωμένες εκδόσεις των σημειώσεων σας από οποιαδήποτε συσκευή. Ίσως δύο από τα πιο μοναδικά χαρακτηριστικά της είναι η δυνατότητα λήψης μιας εικόνας ενός πίνακα ή παρουσίασης παρουσίασης με αυτόματη περικοπή και ενσωματωμένη ηχογράφηση, ώστε να μην έχετε χρησιμοποιήσει μια εντελώς διαφορετική εφαρμογή εγγραφής.

Συμβατότητα:

Περισσότερο "

05 από 10

Σημειωματάριο

Στιγμιότυπο οθόνης του Zoho.com

Αν σας αρέσει η ιδέα της διασύνδεσης τύπου καρτών του Google Keep, τότε ίσως θα σας αρέσει και η εφαρμογή Notebook του Zoho. Δημιουργήστε μια κάρτα λίστας ελέγχου για τα είδη παντοπωλείου σας, μια κάρτα για μια ιστορία στην οποία εργάζεστε με ενσωματωμένες εικόνες που περιλαμβάνονται σε ολόκληρο το κείμενο, μια κάρτα σκίτσου για κάποια ντρίμπι ή ακόμα και μια κάρτα ήχου της φωνής σας.

Μερικές από τις πιο ομαλές και πιο έξυπνες λειτουργίες που βασίζονται στη χειρονομία, μπορείτε να οργανώσετε τις σημειώσεις σας σε φορητούς υπολογιστές, να τις αναδιατάξετε, να τις αντιγράψετε, να τις ομαδοποιήσετε ή να περάσετε μέσα από αυτές για να βρείτε εύκολα αυτό που ψάχνετε. Το Notebook είναι εντελώς δωρεάν και συγχρονίζει τα πάντα στον λογαριασμό σας αυτόματα, ώστε να έχετε πάντα τις σημειώσεις σας ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείτε.

Συμβατότητα:

Περισσότερο "

06 από 10

Χαρτί Dropbox

Στιγμιότυπο οθόνης του Dropbox.com

Αν χρησιμοποιείτε ήδη Dropbox για την αποθήκευση αρχείων στο σύννεφο, πιθανότατα θέλετε να ελέγξετε το Dropbox Paper. Πρόκειται για μια εφαρμογή λήψης σημειώσεων που λειτουργεί ως ένα "ευέλικτο χώρο εργασίας" που έχει δημιουργηθεί για να αποτρέψει τη διάσπαση της προσοχής, βοηθώντας τους ανθρώπους να δουλέψουν μαζί. Αυτή η εφαρμογή δημιουργήθηκε για συνεργασία, επιτρέποντας στους χρήστες να συνομιλούν μεταξύ τους σε πραγματικό χρόνο κατά την επεξεργασία οποιουδήποτε εγγράφου.

Μην ξεγελιέστε από τον ελάχιστο σχεδιασμό της - το Dropbox Paper διαθέτει πολλά προηγμένα χαρακτηριστικά που είναι κρυμμένα μακριά, τα οποία είναι εύκολα προσβάσιμα και διαισθητικά χρήσιμα όταν είστε εξοικειωμένοι με την εφαρμογή. Χρησιμοποιήστε το για να δημιουργήσετε νέα έγγραφα, να επεξεργαστείτε υπάρχοντα, να δείτε όλη την δραστηριότητα της ομάδας σας σε μια οργανωμένη λίστα, να δημοσιεύσετε και να απαντήσετε σε σχόλια , να δώσετε προτεραιότητα σε έγγραφα και πολλά άλλα.

Συμβατότητα:

Περισσότερο "

07 από 10

Καλαμάρι

Στιγμιότυπο οθόνης του SquidNotes.com

Το Squid παίρνει το παλιό στυλό και το χαρτί και το εκσυγχρονίζει με ψηφιακά χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν την εμπειρία σημειώσεων. Απλώς χρησιμοποιήστε το δάκτυλό σας ή τη γραφίδα για να γράψετε σημειώσεις όπως ακριβώς θα κάνατε σε χαρτί. Παρόμοια με το Google Keep και Notebook, όλες οι πιο πρόσφατες σημειώσεις σας θα εμφανίζονται σε μια κάρτα-όπως διεπαφή για εύκολη πρόσβαση.

Κάθε νότα θα έχει μια γραμμή εργαλείων στην κορυφή, η οποία σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το μελάνι σας, να αντιγράψετε αυτό που έχετε γράψει, να το αλλάξετε το μέγεθος, να διαγράψετε λάθη, να κάνετε μεγέθυνση ή σμίκρυνση και πολλά άλλα. Η εφαρμογή σημειώσεων σας επιτρέπει επίσης να εισάγετε αρχεία PDF για σήμανση ώστε να μπορείτε να επισημάνετε κείμενο και να εισάγετε νέες σελίδες οπουδήποτε θέλετε.

Συμβατότητα:

Περισσότερο "

08 από 10

Αρκούδα

Στιγμιότυπο οθόνης του Bear-Writer.com

Η Bear είναι μια από τις πιο όμορφα σχεδιασμένες και ευέλικτες εφαρμογές λήψης σημειώσεων που είναι διαθέσιμες σήμερα για τις συσκευές Apple. Δημιουργήθηκε τόσο για γρήγορες σημειώσεις όσο και για σεμινάρια σε βάθος με προηγμένη σήμανση για επιλογές εισαγωγής εικόνων, συνδέσμων και πολλά άλλα, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία εστίασης της εφαρμογής για να σας βοηθήσουμε να συγκεντρωθείτε σε μεγαλύτερες περιόδους εγγραφής ή λήψης σημείων.

Μπορείτε να προσαρμόσετε το θέμα και την τυπογραφία ώστε να ταιριάζει στο στυλ σας, να χρησιμοποιήσετε μια μεγάλη ποικιλία εργαλείων επεξεργασίας για να βελτιστοποιήσετε τις σημειώσεις σας, να προσθέσετε γρήγορα το σε-dos σε κάθε ξεχωριστή σημείωση, να επισημάνετε τυχόν σημείωμα με μια συγκεκριμένη ετικέτα hash και πολλά άλλα. Η βασική έκδοση αυτής της εφαρμογής σημειώσεων είναι δωρεάν, αλλά οι συνδρομές pro είναι διαθέσιμες αν θέλετε να πάρετε το γράψιμο ή τη σημείωσή σας στο επόμενο επίπεδο με την Bear.

Συμβατότητα:

Περισσότερο "

09 από 10

Διασημότητα

Στιγμιότυπο οθόνης του GingerLabs.com

Για τον fanboy ή το fangirl της Apple που αγαπά να γράφει με το χέρι, να σχεδιάζει, να σχεδιάζει ή να κάνει ένα doodle, η Notability είναι μια εφαρμογή που πρέπει να έχει σημειώσεις για την απίστευτη σουίτα προηγμένων εργαλείων λήψης σημείων. Συνδυάστε τη χειρόγραφη ή συνθετική εργασία σας με κείμενο, φωτογραφίες και βίντεο που πληκτρολογήσατε και μεγεθύνετε οπουδήποτε στη σημείωση σας όταν χρειάζεστε μια πιο προσεκτική εμφάνιση.

Η αξιοπιστία σας επιτρέπει επίσης να κάνετε αρκετά εκπληκτικά πράγματα με αρχεία PDF, επιτρέποντάς σας να προσθέσετε σημειώσεις σε αυτά οπουδήποτε, να τα συμπληρώσετε, να τα υπογράψετε και να τα στείλετε μακριά. Σε αντίθεση με πολλές από τις άλλες εφαρμογές αυτής της λίστας, η Notability δεν είναι δωρεάν, αλλά είναι τουλάχιστον οικονομικά προσιτή.

Συμβατότητα:

Περισσότερο "

10 από 10

Σημειώσεις

Στιγμιότυπο οθόνης της Apple.com

Η ίδια η Apple apps Notes είναι απλή και σούπερ διαισθητική για χρήση, αλλά ακόμα εξίσου ισχυρή όσο χρειάζεστε για όλες τις σημειώσεις σας. Οι λειτουργίες της εφαρμογής περιλαμβάνουν μόνο τα ελάχιστα βασικά στοιχεία και όλες οι σημειώσεις που δημιουργείτε μέσα στην εφαρμογή είναι οργανωμένες στην αριστερή πλαϊνή γραμμή. Παρόλο που δεν μπορείτε να οργανώσετε τις σημειώσεις σας με hashtags, σημειωματάρια ή κατηγορίες, μπορείτε εύκολα να τις αναζητήσετε χρησιμοποιώντας το εύχρηστο πεδίο αναζήτησης στην κορυφή για να σας βοηθήσουν να βρείτε γρήγορα ό, τι χρειάζεστε.

Δημιουργήστε μια λίστα ελέγχου, εισαγάγετε φωτογραφίες, προσαρμόστε τη μορφοποίηση του κειμένου σας ή ακόμα προσθέστε άλλο χρήστη της Notes για να μοιραστείτε τη λίστα σας έτσι ώστε να μπορεί να προβάλλει και να προσθέτει πληροφορίες σε αυτήν. Αν και δεν έχει όλα τα κουδούνια και σφυρίχτρες που φέρνουν στο τραπέζι πολλές άλλες ανταγωνιστικές σημειώσεις, η Notes είναι ένας από τους λίγους που πραγματικά ξεχωρίζει για να κάνει τη δουλειά με τον απλούστερο και ταχύτερο δυνατό τρόπο.

Συμβατότητα:

Περισσότερο "