Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση και να διαβάσετε τα αρχεία καταγραφής συνομιλιών Google

Ψάχνετε για αναφορά μια παλιά συνομιλία που είχατε στο Chat Google; Η πρόσβαση στα αρχεία καταγραφής συνομιλιών Google μεταξύ εσάς και των φίλων σας είναι εύκολη. Υπάρχουν δύο τρόποι να βρείτε τα αρχεία καταγραφής, οπότε ας ξεκινήσουμε! (PS - στο τέλος αυτού του γρήγορου σεμιναρίου θα μοιραστώ επίσης ένα μυστικό για να έχουμε συνομιλίες στο Google Chat που δεν έχουν καταγραφεί!)

Πριν ξεκινήσουμε, λάβετε υπόψη ότι το ιστορικό των συνομιλιών Google είναι ΜΟΝΟ διαθέσιμο σε χρήστες με λογαριασμό Gmail. Μπορείτε να εγγραφείτε για δωρεάν λογαριασμό Gmail εδώ.

01 από 02

Αποκτήστε πρόσβαση στα Αρχεία συνομιλίας Google

Είναι εύκολο να βρείτε τα αρχεία καταγραφής συνομιλιών Google. Adam Berry / Getty Images

Επιλογή # 1 (Desktop ή φορητός υπολογιστής)

Επιλογή # 2 (Desktop ή φορητός υπολογιστής ή κινητή συσκευή)

02 του 02

Πώς να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει η καταγραφή της συνομιλίας σας

Τι γίνεται αν θέλετε να έχετε μια συνομιλία μέσω της Συζήτησης Google, αλλά δεν θέλετε να την καταγράψετε; Είναι εύκολο να τροποποιήσετε μια ρύθμιση η οποία θα απενεργοποιήσει την καταγραφή της συνομιλίας.

Πώς να μεταβείτε στην επιλογή "Απενεργοποίηση της εγγραφής" στο Google Chat

Η επιλογή αυτής της επιλογής θα διασφαλίσει ότι δεν δημιουργείται καμία καταγραφή της συνομιλίας σας.

Τα αρχεία καταγραφής συνομιλιών είναι μια εύχρηστη αναφορά όταν πρέπει να επανεξετάσετε λεπτομέρειες από μια συνομιλία. Είναι εύκολο να τα έχετε πρόσβαση μέσω του μενού στο Gmail ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή αναζήτησης και να συμπεριλάβετε πιο λεπτομερείς πληροφορίες για να βρείτε γρήγορα το ιστορικό συνομιλιών. Καλή κουβέντα!

Ενημερώθηκε από: Christina Michelle Bailey, 8/16/16