Τι είναι το StumbleVideo;

Τι είναι το StumbleVideo;

Το StumbleVideo είναι ένας νέος τρόπος να βλέπετε βίντεο στο διαδίκτυο. Το StumbleVideo είναι μια υπηρεσία του StumbleUpon, ένας τρόπος για να βρείτε και να μοιραστείτε νέους ιστότοπους με τη μεγαλύτερη κοινότητα του Ιστού, βαθμολογώντας τους - και βαθμολογώντας τις τοποθεσίες σημαίνει ότι καταλήγουμε να βλέπουμε πράγματα που θα σας αρέσουν (και άλλοι ομοϊδεάτες). Ακριβώς όπως το StumbleUpon, το StumbleVideo σάς επιτρέπει να βρείτε και να μοιράζεστε καλά βίντεο. και δεδομένου ότι όλα αυτά τα βίντεο έχουν βαθμολογία ποιότητας, είστε σχεδόν εγγυημένα να φιλτράρετε τα σκουπίδια.

Πώς λειτουργεί;

Δεν θα ήταν εύκολο. Απλά περιηγηθείτε στο StumbleVideo, κάντε κλικ στο μεγάλο κουμπί Stumble και αρχίστε να παρακολουθείτε ένα βίντεο - δεν απαιτείται εγγραφή. Αν σας αρέσει αυτό που βλέπετε, κάντε κλικ στο κουμπί thumbs up. Εάν δεν το κάνετε, κάντε κλικ στο κουμπί αντίχειρες. Τελικά, το StumbleVideo αρχίζει να "μαθαίνει" τις προτιμήσεις σας όσο περισσότερο βαθμολογείτε τα βίντεο και θα σας στέλνουν μόνο περιεχόμενο που ταιριάζει με τις μοναδικές σας προτιμήσεις ή αντιπαθεί.

Πόσα βίντεο προσφέρει αυτήν την υπηρεσία αυτήν τη στιγμή;

Το StumbleVideo διαθέτει σήμερα πάνω από 100 χιλιάδες βίντεο σε κυκλοφορία και ο αριθμός αυτός σίγουρα θα αναρριχηθεί καθώς περισσότεροι άνθρωποι συνειδητοποιούν πόσο εύκολο και βολικό είναι να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία.

Πώς μπορώ να δω τι Stumblevideo πρέπει να μου προσφέρει;

Έχετε τρεις επιλογές: απλά κάντε κλικ μακριά στο κουμπί Stumble (ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα λαμπερό κουμπί!), Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στη λειτουργία Κανάλια ή μπορείτε να κάνετε κλικ στο εικονίδιο μικρού τριγώνου στο κάτω μέρος της σελίδας και να δείτε τον συνάδελφό σας Χρήστες StumbleVideo. Τώρα, ανέφερα νωρίτερα ότι δεν χρειάζεται να εγγραφείτε για να δείτε το StumbleVideo, αλλά αν θέλετε να συμβάλλετε στην κοινότητα StumbleVideo, αυτό είναι κάτι που θα θελήσετε να κάνετε. Τα κανάλια περιλαμβάνουν οτιδήποτε από Βιβλία προς Αθλητισμό. θα βρείτε ότι είναι αρκετά addicting μόλις φτάσετε εκεί και να αρχίσετε να βλέπετε όλο το μεγάλο περιεχόμενο που προσφέρει το StumbleVideo.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσω το StumbleVideo;

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για το StumbleVideo είναι ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο, ποιοτικά βίντεο, το ένα μετά το άλλο όλα σε ένα μέρος. Δεν χρειάζεται να κυνηγήσετε τα καλά πράγματα κάτω - μπορείτε απλά να κάνετε κλικ σε αυτό το κουμπί Stumble και να καθίσετε πίσω και να δείτε μερικά από τα καλύτερα βίντεο περιεχόμενο στον Ιστό.

Έχετε επίσης πολλές επιλογές για την εύρεση πραγματικά καλού περιεχομένου - μπορείτε να περιηγηθείτε στις κατηγορίες, να δείτε τι παρακολουθούν οι χρήστες του StumbleVideo και τελικά, το StumbleVideo σχεδιάζει να προσθέσει την ικανότητα αναζήτησης μέσω λέξης-κλειδιού. Ωστόσο, η μεγαλύτερη κλήρωση του StumbleVideo είναι ότι η αναζήτηση γίνεται ήδη για εσάς.

Ένας νέος τρόπος για να παρακολουθήσετε βίντεο στο διαδίκτυο:

Εάν έχετε βρεθεί ποτέ σε ιστότοπους βίντεο στο Web, όπως το YouTube , θα βρείτε γρήγορα ότι ενώ υπάρχουν τόνοι εξαιρετικών βίντεο, υπάρχουν και πολλά ... καλά, πολλά σκουπίδια. Το StumbleVideo φροντίζει αυτό το πρόβλημα, δίνοντάς σας μόνο την κρέμα της καλλιέργειας - και αφήνοντας σας να έχετε λόγο σε αυτό που ακριβώς σημαίνει. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τη χρήση του StumbleVideo ως έναν από τους online προορισμούς βίντεο στο Web.