Δέκα τρόποι για να κάνει το Wii U καλύτερο από το Wii

Υπάρχουν πολλά καλά πράγματα για το Wii, αλλά πάντα υπήρχε περιθώριο βελτίωσης. Όταν η Nintendo ανακοίνωσε την επόμενη κονσόλα στο σπίτι της, το Wii U , έκανα μια λίστα επιθυμιών για τα λάθη του Wii που θα μπορούσαν να διορθωθούν στην επόμενη γενιά. Μήπως η Nintendo με άκουσε; Ας δούμε και να δούμε.

01 από 10

Επιτρέψτε μου να αποκτήσω τα αγορασμένα παιχνίδια μου για λήψη

Wii U eShop. Nintendo

Πάντα να αγοράσετε ένα παιχνίδι για το Wii σας, να το κατεβάσετε και στη συνέχεια να καταργήσετε το Wii σας; Εάν πρέπει να το αντικαταστήσετε με ένα καινούργιο, το παιχνίδι έχει φύγει. Όλα τα παιχνίδια WiiWare και Virtual Console σας έχουν φύγει, επειδή η Nintendo συνδέει τις αγορές σας στην κονσόλα σας και όχι σε εσάς. Αν αγοράσω ένα παιχνίδι, Nintendo, μου δίνετε ένα λογαριασμό και επιτρέψτε μου να το ξαναφορτώσω όταν αποκτήσω ένα νέο μηχάνημα.

UPDATE : Οι τίτλοι eShop εξακολουθούν να συνδέονται με την κονσόλα. Από την άλλη πλευρά, δεδομένου ότι οι παίκτες έχουν τώρα λογαριασμούς, είναι δυνατό να καλέσετε την τεχνική υποστήριξη της Nintendo και ίσως να πάρετε τα παιχνίδια σας πίσω. Βαθμός : C +.

02 από 10

Αποκτήστε Online Παπάκια σας σε παραγγελία

Nintendo

Κατά τη διάρκεια της εποχής του GameCube, ο πρόεδρος της Nintendo Satoru Iwata παρατήρησε ότι "οι παίκτες δεν θέλουν online gaming", επιμένοντας ότι οι περισσότεροι παίκτες δεν ήθελαν να ασχοληθούν με το Διαδίκτυο. Αυτό δεν ήταν εντελώς ανακριβές - η ευρυζωνικότητα που συνδέεται πάντοτε ήταν σχετικά ασυνήθιστη - αλλά, τουλάχιστον, δεν υπήρχε πρόβλεψη. Η Sony και η Microsoft κατέλαβαν το online gameplay πολύ πιο σοβαρά και ανέλαβαν τον online χώρο παιχνιδιών κονσόλας. Η Nintendo δεν μπόρεσε να αγνοήσει το online gaming από τη στιγμή που το παιχνίδι Wii, αλλά σίγουρα το κατάφεραν.

Αν η Nintendo θέλει να ληφθεί σοβαρά υπόψη στη σύγχρονη εποχή των τυχερών παιχνιδιών, χρειάζονται σταθερή ηλεκτρονική υποστήριξη. Χωρίς αυτήν, δεν έχουν καμία πιθανότητα να επιτύχουν την ισοτιμία με τους ανταγωνιστές τους μεταξύ των βασικών gamers. Κάνοντας ασαφείς δηλώσεις δεν πρόκειται να είναι αρκετό.

UPDATE : Με ένα σταθερό ηλεκτρονικό κατάστημα, το άγριο Miiverse και το μεγάλο Splatoon με επίκεντρο το online , η Nintendo έχει πραγματοποιήσει πραγματικούς δρόμους στο διαδίκτυο, ακόμα και αν δεν έχουν φτάσει αρκετά στους ανταγωνιστές τους. Βαθμός : Β +

03 από 10

Αναπαραγωγή DVD και MP3

Περιηγηθείτε στο Plex. plexapp

Η Nintendo έχει πει ότι, όπως και με το Wii, το Wii U δεν θα παίξει DVDs. Προφανώς δεν θέλουν να πληρώσουν τα απαραίτητα τέλη αδειοδότησης. Ο πρόεδρος της Nintendo λέει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν ήδη συσκευές αναπαραγωγής DVD. Είναι αλήθεια, έχω ένα DVD player? Ονομάζεται το Xbox 360. Το γεγονός είναι ότι οι συσκευές αναπαραγωγής DVD καθίστανται ένα αναμενόμενο μέρος μιας κονσόλας παιχνιδιών και αφήνουν έξω ότι η ικανότητα είναι το ισοδύναμο της Apple να βάζει το iPhone χωρίς δυνατότητες MP3 και να λέει ότι "όλοι έχουν ήδη ένα MP3 player ούτως ή άλλως. "Μην είστε πενθούνι σοφοί και λίβρες ανόητοι τύποι. πληρώστε τα τέλη άδειας και δώστε μου μια κονσόλα που κάνει ό, τι κάνει κάθε άλλη κονσόλα.

UPDATE : Καμία αλλαγή. Από την άλλη πλευρά, τα DVD είναι κάτι που πεθαίνει έξω υπέρ των ψηφιακών μέσων, οπότε είναι λιγότερο παράλογο στο Wii U απ 'ότι στο Wii. Βαθμός : D-

04 από 10

Απαλλαγείτε από τη συνεχή μουσική στο κεντρικό μενού

Το Miiverse είναι το σύστημα κοινωνικής αλληλεπίδρασης της Nintendo. Nintendo

Ξέρετε ένα πράγμα που μου αρέσει να έχω ένα homebrewed Wii ; Μπορώ να απενεργοποιήσω εκείνη τη μικρή μουσική που παίζει ασταμάτητα ενώ το κύριο μενού είναι πάνω. Στο Xbox 360 και το PS3 παίρνετε μια μικρή μουσική για να ανακοινώσετε ότι έχετε ενεργοποιήσει την κονσόλα σας, και στη συνέχεια ευλογημένη σιωπή, αλλά η Nintendo θέλει να μην ξεχνάτε ποτέ ότι το Wii σας είναι ενεργοποιημένο. Μάθετε από τους ανταγωνιστές σας, τη Nintendo; κανείς δεν χρειάζεται την τηλεόρασή τους για να είναι ένα ηλεκτρονικό κουδούνι.

UPDATE : Καμία αλλαγή. Βαθμός : F

05 από 10

Δώστε μας περισσότερα από αυτά τα παιχνίδια που κρατάτε για την ιαπωνική αγορά

Nintendo

Είναι πραγματικά επιθετικό όταν η Nintendo παρακρατεί πραγματικά ελκυστικά παιχνίδια από την αγορά των ΗΠΑ . Δεν λέω να απελευθερώσετε τα πάντα. υπάρχουν πολλά παιχνίδια των οποίων η έκκληση δεν εκτείνεται πολύ πέρα ​​από την ιαπωνική αγορά, αλλά αν έχετε μια συνέχεια σε ένα δημοφιλές παιχνίδι, ή κάτι από έναν φημισμένο σχεδιαστή παιχνιδιών, απλά το δώστε σε μας.

UPDATE : Αυτή τη φορά, μας έδωσαν το sequel Xenoblade χωρίς αγώνα και ένα παιχνίδι Fatal Frame μετά από πολλή επαιτεία. Ενώ υπάρχουν παιχνίδια που δεν έχουν έρθει στη Βόρεια Αμερική, τα μόνα που θα ήθελα να δω εδώ είναι η Dragon Quest X και η αναθεώρηση HD των Sega για τα παιχνίδια της Yakuza . Συνολικά, η Nintendo ήταν πολύ καλύτερη στην εξαγωγή των παιχνιδιών του Wii U, ίσως επειδή η κονσόλα δεν πεινάει για περιεχόμενο. Βαθμός: Β

06 από 10

Δώστε στο Wii Remote μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία

Η Nintendo έχει διπλώσει τις δυνατότητες του MotionPlus στο τηλεχειριστήριο τους. Nintendo

Κάνοντας τους παίκτες να τρέχουν μέσω περιπτώσεων μπαταριών με το τηλεχειριστήριο τους Wii ήταν μια ηλίθια απόφαση από την πλευρά της Nintendo. Ο νέος ελεγκτής οθόνης αφής Wii U θα περιέχει μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία, αλλά δεδομένου ότι το Wii U θα εξακολουθεί να λειτουργεί με το παλιό Wii remote (και nunchuk), χρειαζόμαστε μια επαναφορτιζόμενη έκδοση αυτού για το νέο σύστημα. Nintendo, κλείστε τους πελάτες σας να χτυπήσουν χρήματα σε επαναφορτιζόμενα απομακρυσμένα συστήματα .

UPDATE : Η Nintendo απλώς συνέχισε να χρησιμοποιεί τα ίδια τηλεχειριστήρια με μπαταρία. Απελευθέρωσαν το δικό τους σύστημα χρέωσης , αλλά ήταν υπερτιμημένο. Βαθμός : Δ

07 από 10

Κάντε το Nunchuk Wireless

Nintendo

Έχω κτυπήσει τον εαυτό μου στο πρόσωπο πάρα πολλές φορές με το καλώδιο που συνδέει το nunchuk στο τηλεχειριστήριο. Τι λέτε για την τελική προσφορά ενός nunchuk που είναι ασύρματο και, όπως η προτεινόμενη απομακρυσμένη συσκευή Wii, επαναφορτιζόμενη; Τρίτα μέρη το έχουν κάνει , γιατί όχι η Nintendo;

UPDATE : Ενώ το Wii U υποστήριξε τον ελεγκτή Wii, η Nintendo δεν κατέβαλε καμία προσπάθεια για τη βελτίωση αυτών των ελέγχων. Βαθμός : F

08 από 10

Ξεφορτωθείτε τους κωδικούς φίλων

Από τα πολλά ανόητα πράγματα που σκέπτεται η Nintendo, οι κωδικοί φίλων είναι πιθανώς ο πιο μουνιώδης. Κάνουν την απλή πράξη της σύνδεσης με έναν συμπαίκτη παίκτη σε μια επίπονη και κουραστική εργασία που καταναλώνει ο καθένας και ο καθένας πρέπει να βάλει έναν κώδικα και στη συνέχεια να περιμένει, μερικές φορές για μέρες, για να τις συνδέσει η Nintendo. Η Nintendo χρειάζεται έναν πολύ απλούστερο τρόπο σύνδεσης των ανθρώπων. Ενώ είναι σε αυτό, θα πρέπει επίσης να πυροβολούν όποιος ήρθε με κωδικούς φίλων για να αρχίσει με.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : Πέτα, και καλή απαλλαγή. Είναι ακόμα πιο εύκολο να προσελκύσετε ανθρώπους σε άλλες πλατφόρμες, αλλά δεν μπορείτε να κατηγορήσετε τη Nintendo για συνείδηση ​​της ασφάλειας με τη φιλική προς την οικογένειά της φήμη. Βαθμός : A-

09 από 10

Αγκαλιάστε το παιχνίδι ανοιχτού κώδικα και την ανάπτυξη εφαρμογών

t4ils

Ναι, δεν πρόκειται να συμβεί, αλλά γιατί να μην ανοίξει ένας τρόπος για τους ερασιτέχνες να δημιουργήσουν παιχνίδια και εφαρμογές για το Wii. Αντί να προσπαθείτε να σκοτώσετε το homebrew, προσπαθήστε να δώσετε στους χάκερς ό, τι θέλουν. την ικανότητα να παίζετε με το υλικό σας. Τότε μπορείς να τους κάνεις ευτυχισμένους περιορίζοντας όσα μπορούν να κάνουν. Και ίσως να τελειώσετε με κάποια πολύ ωραία πράγματα για την κονσόλα σας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : Ενώ η homebrew δεν έχει χτυπήσει πραγματικά το Wii U (εκτός από το εσωτερικό του σύστημα Wii ), η Nintendo έχει επιτρέψει σε πολλούς ερασιτέχνες σχεδιαστές παιχνιδιών να γεράσουν τα προϊόντα τους στο eShop. Αυτό είναι κάτι. Βαθμός : C +

10 από 10

Επιτρέψτε μου να αντιγράψω όλα τα My Savegames σε μια κάρτα SD

SanDisk

Για κάποιο ανεξήγητο λόγο, μπορείτε να μεταφέρετε ορισμένα παιχνίδια αποθήκευσης από την εσωτερική μνήμη του Wii σε μια κάρτα flash, αλλά όχι σε άλλα. Έτσι, όταν παίρνετε εκείνο το Wii U και θέλετε να μεταφέρετε τις ρυθμίσεις του Wii Fit σε αυτό, ξεχάστε το. Δεν βλέπω κανέναν καλό λόγο να εμποδίσω τους παίκτες από την αντιγραφή των παιχνιδιών τους, δεν έχω ιδέα γιατί η Nintendo προσέφερε στους προγραμματιστές την επιλογή. Έχω αποθηκεύσει το παιχνίδι μου, μην με κάνει να χάσω όλη μου την πρόοδο αν πάρω μια νέα κονσόλα. Ενώ δεν υπάρχει τρόπος να διορθώσουμε το Wii, η Nintendo θα μπορούσε τουλάχιστον να έχει μια πιο πολιτισμένη προσέγγιση αυτή τη φορά.

UPDATE : Ξέρεις τι; Ποτέ δεν έρχεται, και δεν έχω ιδέα αν είναι δυνατό. Βαθμός : κανένας