Πώς να εγκαταστήσετε το κανάλι Homebrew στη λειτουργία Wii του Wii U

Ενώ κανείς δεν έχει δημιουργήσει έναν τρόπο να εγκαταστήσει το homebrew απευθείας στο λειτουργικό σύστημα του Wii U , είναι δυνατό να εγκαταστήσετε το homebrew στην εικονική Wii U Wii, η οποία έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους gamers να παίζουν παιχνίδια Wii στο Wii U. περιλαμβάνει "εκμεταλλεύσεις", ένα λογισμικό που εκμεταλλεύεται ένα σφάλμα σε ένα παιχνίδι που επιτρέπει στο λογισμικό αυτό να συνδεθεί στο λειτουργικό σύστημα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όπως πάντα, να γνωρίζετε ότι η πειρατεία μιας κονσόλας παιχνιδιών μπορεί να καταστρέψει ή να απενεργοποιήσει αυτήν την κονσόλα. Προχωρήστε με δική σας ευθύνη.

01 του 06

Τι θα χρειαστείτε

Μια κάρτα SD (όχι SDHD) που έχει διαμορφωθεί σε Fat16 (FAT) ή Fat32 και έναν υπολογιστή που μπορεί να συνδεθεί στο Internet και διαθέτει αναγνώστη καρτών SD.

Προαιρετικά: Μια δεύτερη κάρτα SD για την αποθήκευση του αυθεντικού παιχνιδιού αποθήκευσης του παιχνιδιού σας.

Ένα από τα παρακάτω παιχνίδια συν το σχετικό εκμεταλλευόμενο (κάθε εκμετάλλευση συνδέεται με μια σελίδα στο Wiibrew.org με σύνδεσμο λήψης και οδηγίες για τη χρήση του):

02 του 06

Αρχικά βήματα

Φωτογραφία του Tim Grist / Getty Images

Βήματα κοινά σε όλες τις εγκαταστάσεις εκμετάλλευσης.

Ενώ πολλά homebrew εγκατάσταση είναι ειδικά για το συγκεκριμένο εκμεταλλεύεται χρησιμοποιείται, μερικά πρώτα βήματα γίνονται για όλα τα εκμεταλλεύονται.

Αν έχετε ένα savegame για το παιχνίδι που χρησιμοποιείτε, θα θέλετε να μετακινήσετε το savegame σε μια κάρτα SD διαφορετική από αυτήν που χρησιμοποιείτε για το homebrew. Μετακινήστε αντί να αντιγράψετε, καθώς θέλετε να το ξεπεράσετε. Για να το κάνετε αυτό, τοποθετήστε την κάρτα SD στο Wii U και μεταβείτε στη λειτουργία Wii. Από το μενού του Wii, κάντε κλικ στο "Επιλογές Wii" στην κάτω αριστερή γωνία. Κάντε κλικ στην επιλογή "Αποθήκευση δεδομένων". Κάντε κλικ στο αρχείο αποθήκευσης και κάντε κλικ στο "Μετακίνηση" Κάντε κλικ στο "Ναι". Θα μπορείτε να μετακινήσετε το αρχείο αποθήκευσης σας πίσω αφού εγκαταστήσετε το homebrew.

Τοποθετήστε την κάρτα SD στον αναγνώστη καρτών SD του υπολογιστή σας.

Κατεβάστε το exploit για το παιχνίδι που χρησιμοποιείτε στον υπολογιστή σας. Αυτό θα είναι ένα αρχείο zip που περιέχει ένα φάκελο που ονομάζεται "ιδιωτικό" και θα αποσυνδέσετε το αρχείο και θα αντιγράψετε το "ιδιωτικό" στη μονάδα δίσκου ρίζας της κάρτας SD. Εάν η κάρτα SD σας έχει ήδη ένα φάκελο με το όνομα "ιδιωτικό", μετονομάστε το σε ιδιωτικό. (Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα εκμεταλλεύματα θα περιέχουν πολλούς "ιδιωτικούς" φακέλους για διαφορετικές εκδόσεις του παιχνιδιού ή της κονσόλας.

Κατεβάστε το πρόγραμμα εγκατάστασης Hackmii. Αυτό θα είναι ένα άλλο αρχείο zip. Αποσυμπιέστε το και αντιγράψτε το αρχείο "boot.elf" στη μονάδα δίσκου root της κάρτας SD.

03 του 06

Χρησιμοποιώντας το παιχνίδι LEGO εκμεταλλεύεται την εγκατάσταση του Homebrew στη λειτουργία Wii του Wii U

ΑΦΟΙ Warner.

Το LEGO εκμεταλλεύεται τα Indiana Pwns, Bathaxx ή την επιστροφή του Jodi.

Τα τρία παιχνίδια εκμετάλλευσης του LEGO ακολουθούν παρόμοιους κανόνες:

Μεταβείτε στη λειτουργία Wii. Κάντε κλικ στην επιλογή "Επιλογές Wii" στη συνέχεια στην επιλογή "Αποθήκευση δεδομένων". Κάντε κλικ στην καρτέλα "Κάρτα SD". Εκεί θα πρέπει να δείτε το savegame του exploit.

Αντιγράψτε το exploit savegame για την περιοχή σας (ΗΠΑ, JPN, ή EUR) από την κάρτα SD στο Wii. Ξεκίνα το παιχνίδι.

Τοποθετήστε το savegame στην πρώτη υποδοχή.

Μόλις στο παιχνίδι, οι ενέργειές σας εξαρτώνται από το παιχνίδι που χρησιμοποιείτε. Ολοκληρώστε αυτές τις ενέργειες και η εγκατάσταση homebrew θα ξεκινήσει:

04 του 06

Χρησιμοποιώντας το "Super Smash Bros. Brawl" για να εγκαταστήσετε το Homebrew στη λειτουργία Wii

Nintendo

Super Smash Bros. Brawl - Εκμετάλλευση: Στοίβα Smash

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να αφαιρέσετε όλα τα προσαρμοσμένα στάδια, τόσο αυτά που δημιουργήθηκαν από εσάς, είτε έλαβαν με κάποιο άλλο τρόπο. Για να το κάνετε αυτό, ξεκινήστε το παιχνίδι, μεταβείτε στο οικοδόμο της σκηνής και μετακινήστε τα προσαρμοσμένα στάδια στην κάρτα SD ή τα διαγράψτε. Στη συνέχεια, βγείτε από τον οικοδόμο της σκηνής. Σύμφωνα με τις αρχικές οδηγίες για το Wii, εάν χρησιμοποιείτε κάτι που ονομάζεται υπηρεσία Smash, πρέπει στη συνέχεια να απενεργοποιήσετε το Wi-Fi στο Wii σας και να περιμένετε 24 ώρες ώστε η σκηνή να διαγραφεί αυτόματα από την υπηρεσία.

Ξεκίνα το παιχνίδι. Μόλις μπείτε στη Συγκράτηση, εισαγάγετε την κάρτα SD που περιέχει την εκμετάλλευση (μην την εισάγετε μέχρι να ξεκινήσει το παιχνίδι). Πηγαίνετε στον οικοδόμο της σκηνής και θα αρχίσει η εγκατάσταση homebrew.

05 του 06

Χρησιμοποιώντας "Διακόπτες Wheelie Yu-Gi-Oh 5D" για να εγκαταστήσετε το Homebrew στη λειτουργία Wii

Konami

Διακόπτες Wheelie Yu-Gi-Oh 5D - Εκμετάλλευση: Yu Gi Vah (Βόρεια Αμερική, Ιαπωνία) ή Yu Gi Owned.

Σημείωση: Το Yu Gi Owned περιέχει δύο φακέλους, καθένα από τους οποίους περιέχει τον "ιδιωτικό" φάκελο που πρέπει να αντιγράψετε στην κάρτα SD. Εάν το σήμα βίντεο του Wii σας είναι 576i, αντιγράψτε το "ιδιωτικό" από το φάκελο των 50Hz. Εάν είναι 480i ή 480p, χρησιμοποιήστε το φάκελο των 60Hz. Yu Gi Vah περιέχει μόνο ένα "ιδιωτικό" φάκελο.

Μεταβείτε στη λειτουργία Wii. Κάντε κλικ στην επιλογή "Επιλογές Wii" στη συνέχεια στην επιλογή "Αποθήκευση δεδομένων". Κάντε κλικ στην καρτέλα "Κάρτα SD". Εκεί θα πρέπει να δείτε το savegame του exploit.

Μετακινήστε το αρχείο αποθήκευσης Yu-Gi-Vah στο Wii.

Τοποθετήστε το παιχνίδι και ξεκινήστε το.

Πιέστε A. Όταν εμφανιστεί το μενού τίτλου, πατήστε το A ξανά και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, θα ξεκινήσει η εγκατάσταση homebrew.

06 του 06

Χρήση παραμυθιών της Symphonia: DOTNW για να εγκαταστήσετε το Homebrew στη λειτουργία Wii

Namco

Ιστορίες της Συμφωνίας: Αυγή του Νέου Κόσμου - Εκμετάλλευση: Eri HaKawai

Μεταβείτε στη λειτουργία Wii. Κάντε κλικ στην επιλογή "Επιλογές Wii" στη συνέχεια στην επιλογή "Αποθήκευση δεδομένων". Κάντε κλικ στην καρτέλα "Κάρτα SD". Εκεί θα πρέπει να δείτε το savegame του exploit.

Αντιγράψτε το παιχνίδι αποθήκευσης στο Wii σας.

Ξεκινήστε το παιχνίδι και φορτώστε την πρώτη αποθήκευση.

Πατήστε "+" για να μπείτε στο μενού, στη συνέχεια επιλέξτε Status (Κατάσταση), πατήστε A και επιλέξτε "Eri HaKawai" (ή "Giantpune" για το NTSC). Πατήστε A.