Προσωπική δημόσια αλληλογραφία - Υπηρεσία διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μίας χρήσης

Η κατώτατη γραμμή

Το Personal Public Mail σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε διεύθυνση e-mail @ 6url.com οπουδήποτε-κατά προτίμηση όταν κάποιος που δεν εμπιστεύεστε ζητά ένα. Οποιοσδήποτε μπορεί στη συνέχεια να έρθει στην τοποθεσία προσωπικής δημόσιας αλληλογραφίας και να ανακτήσει όλα τα μηνύματα που έλαβε στη διεύθυνση "σας". Αυτό, και αυτό το μήνυμα δεν μπορεί να αφαιρεθεί με το χέρι, σημαίνει ότι θα πρέπει να χρησιμοποιείτε το Personal Public Mail μόνο εάν δεν αναμένετε να λάβετε καθόλου ταχυδρομείο.

Το προσωπικό δημόσιο ταχυδρομείο δεν είναι πλέον διαθέσιμο . Μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε μια διαφορετική υπηρεσία ηλεκτρονικής διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, φυσικά.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Επισκόπηση εμπειρογνωμόνων - Προσωπική δημόσια αλληλογραφία - Υπηρεσία μίας χρήσης διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Εάν έχετε φανταστεί ποτέ την ανάγνωση του μηνύματος κάποιου άλλου, το Personal Public Mail είναι ένα μέρος για να πάτε. Οποιαδήποτε διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που τελειώνει στο @ 6url.com μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε οπουδήποτε και μπορείτε να ελέγξετε το μήνυμα που λάβατε σε οποιαδήποτε από αυτές τις διευθύνσεις.

Πότε και πού να χρησιμοποιείτε την προσωπική δημόσια αλληλογραφία

Φυσικά, αυτό που θα βρείτε είναι κυρίως spam, επειδή η λήψη μηνυμάτων spam, όχι ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είναι η πραγματική αποστολή του Personal Public Mail. Οποτεδήποτε κάποιος - ένας ιστότοπος, για παράδειγμα - σας ζητάει μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και σας υπόσχεται να μην κάνετε τίποτα μαζί του, αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία για μια προσωπική διεύθυνση δημόσιου ταχυδρομείου. Αν τηρήσουν την υπόσχεσή τους, δεν συμβαίνει τίποτα. Εάν δεν τηρήσουν την υπόσχεσή τους (και πωλούν τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε spammers, για παράδειγμα), αυτό που μπορεί να συμβεί είναι ότι μια φτωχή ψυχή αναζητά τη διεύθυνση @ 6url.com που δημιουργήσατε στην τοποθεσία Personal Public Mail και βλέπει το σκουπίδια ταχυδρομείο.

Όταν δεν χρησιμοποιείτε προσωπική δημόσια αλληλογραφία

Φυσικά, δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε το Personal Public Mail εάν περιμένετε κάποια προσωπική απάντηση - για να μην αναφέρετε τους κωδικούς πρόσβασης και τις επιβεβαιώσεις παραγγελιών. Ίσως να είναι εντάξει να χρησιμοποιήσετε το Personal Public Mail για να εγγραφείτε σε ενημερωτικά δελτία, αλλά ακόμη και για αυτούς που σέρνουν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο κοινό είναι προβληματική.

Έτσι, το Personal Public Mail είναι ως επί το πλείστον υπηρεσία για να διασκεδάσετε - τόσο όταν ψάχνετε φανταχτερή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όσο και όταν τα δημιουργείτε.

(Ενημερώθηκε τον Μάιο του 2005)