Πώς να ενεργοποιήσετε το GodMode στα Windows

Το GodMode για τα Windows 10, 8 & 7 τοποθετεί πάνω από 200 ρυθμίσεις σε ένα φάκελο!

Το GodMode είναι ένας ειδικός φάκελος στα Windows που σας δίνει γρήγορη πρόσβαση σε πάνω από 200 εργαλεία και ρυθμίσεις που συνήθως μπαίνουν εκτός του πίνακα ελέγχου και άλλων παραθύρων και μενού.

Αφού ενεργοποιηθεί, το God Mode σάς επιτρέπει να κάνετε διάφορα πράγματα όπως να ανοίξετε γρήγορα το ενσωματωμένο ανασυγκρότημα δίσκων, να προβάλετε αρχεία καταγραφής συμβάντων, να αποκτήσετε πρόσβαση στη Διαχείριση Συσκευών , να προσθέσετε συσκευές Bluetooth, να διαμορφώσετε διαμερίσματα δίσκων, να ενημερώσετε προγράμματα οδήγησης , να ανοίξετε το Task Manager , να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις του ποντικιού , να εμφανίσετε ή να αποκρύψετε τις επεκτάσεις αρχείων , να αλλάξετε τις ρυθμίσεις γραμματοσειρών, να μετονομάσετε τον υπολογιστή και πολλά άλλα.

Ο τρόπος λειτουργίας του GodMode είναι στην πραγματικότητα πολύ απλός: απλά ονομάστε ένα κενό φάκελο στον υπολογιστή σας, όπως περιγράφεται παρακάτω, και στη συνέχεια αμέσως, ο φάκελος θα μετατραπεί σε ένα υπερ-εύχρηστο μέρος για να αλλάξετε όλες τις ρυθμίσεις των Windows.

Πώς να ενεργοποιήσετε το GodMode στα Windows

Τα βήματα για τη λειτουργία God Mode είναι τα ίδια για τα Windows 10 , τα Windows 8 και τα Windows 7 :

Σημείωση: Θέλετε να χρησιμοποιήσετε το God Mode στα Windows Vista ; Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην ενότητα στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας προτού συνεχίσετε αυτά τα βήματα. Τα Windows XP δεν υποστηρίζουν το GodMode.

  1. Δημιουργήστε ένα νέο φάκελο, οπουδήποτε θέλετε.

    Για να το κάνετε αυτό, κάντε δεξί κλικ ή πατήστε και κρατήστε πατημένο σε οποιοδήποτε κενό χώρο σε οποιοδήποτε φάκελο στα Windows και επιλέξτε Νέα> Φάκελος .

    Σημαντικό: Πρέπει να δημιουργήσετε ένα νέο φάκελο αυτή τη στιγμή, όχι μόνο να χρησιμοποιήσετε έναν υπάρχοντα φάκελο που έχει ήδη αρχεία και φακέλους σε αυτόν. Εάν προχωρήσετε στο Βήμα 2 χρησιμοποιώντας ένα φάκελο που περιέχει ήδη δεδομένα, όλα αυτά τα αρχεία θα κρυφτούν αμέσως και ενώ το GodMode θα λειτουργήσει, τα αρχεία σας δεν θα είναι προσβάσιμα.
  1. Όταν σας ζητηθεί να ονομάσετε το φάκελο, αντιγράψτε και επικολλήστε το σε αυτό το πλαίσιο κειμένου: Θεϊκή Λειτουργία. {ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C} Σημείωση: Το αρχικό "God Mode" κείμενο είναι απλά ένα προσαρμοσμένο όνομα που μπορείτε να αλλάξετε θέλετε να σας βοηθήσουμε να εντοπίσετε το φάκελο, αλλά βεβαιωθείτε ότι το υπόλοιπο όνομα είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που βλέπετε παραπάνω.

    Το εικονίδιο του φακέλου θα αλλάξει σε ένα εικονίδιο του Πίνακα Ελέγχου και οτιδήποτε μετά το εξαίρετο όνομα του φακέλου σας.

    Συμβουλή: Παρόλο που μόλις προειδοποιήσαμε στο προηγούμενο βήμα να χρησιμοποιήσουμε ένα κενό φάκελο για να φτάσουμε στο Θεό, υπάρχει ένας τρόπος να αποκαλύψουμε τα αρχεία σας και να αντιστρέψουμε το GodMode εάν κάνατε λάθος αυτό σε ένα υπάρχον φάκελο. Δείτε την συμβουλή στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας για βοήθεια.
  1. Κάντε διπλό κλικ ή κάντε διπλό κλικ στον νέο φάκελο για να ανοίξετε το GodMode.

Τι είναι ο GodMode και δεν είναι

Το GodMode είναι ένας φάκελος γρήγορης πρόσβασης γεμάτος συντομεύσεις στα εργαλεία και τις ρυθμίσεις διαχείρισης. Είναι επίσης ένα breeze για να πραγματοποιήσετε συντομεύσεις σε αυτές τις ρυθμίσεις οπουδήποτε αλλού, όπως στην επιφάνεια εργασίας σας.

Για παράδειγμα, στα Windows 10, για να επεξεργαστείτε μεταβλητές περιβάλλοντος , μπορείτε να ακολουθήσετε τη μεγάλη διαδρομή και να ανοίξετε τον Πίνακα Ελέγχου και, στη συνέχεια, μεταβείτε στην επιλογή Σύστημα και Ασφάλεια> Σύστημα> Προχωρημένες ρυθμίσεις συστήματος ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το GodMode για να αποκτήσετε πρόσβαση στην επιλογή Επεξεργασία μεταβλητών περιβάλλοντος συστήματος για να φτάσετε στον ίδιο χώρο σε μερικά μικρότερα βήματα.

Αυτό που δεν είναι το GodMode είναι ένα σύνολο νέων τσίμπημα των Windows ή hacks που σας δίνει ειδικές λειτουργίες ή χαρακτηριστικά. Τίποτα στο GodMode δεν είναι μοναδικό. Στην πραγματικότητα, όπως και το παράδειγμα μεταβλητού περιβάλλοντος, κάθε εργασία που βρίσκεται στο GodMode είναι προσβάσιμη αλλού στα Windows.

Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεστε τη δυνατότητα του GodMode να κάνει όλα αυτά τα πράγματα. Ο Task Manager, για παράδειγμα, μπορεί σίγουρα να ανοίξει γρήγορα στη λειτουργία God, αλλά λειτουργεί εξίσου γρήγορα, αν όχι και πιο γρήγορα, με τη συντόμευση Ctrl + Shift + Esc ή Ctrl + Alt + Del .

Παρομοίως, μπορείτε να ανοίξετε τη Διαχείριση Συσκευών με διάφορους τρόπους, εκτός από το φάκελο GodMode, όπως στο Command Prompt ή μέσω του πλαισίου διαλόγου Run.

Το ίδιο ισχύει και για κάθε άλλη εργασία που βρίσκεται στο Θεό Λειτουργία.

Τι μπορείτε να κάνετε με το GodMode

Αυτό που παίρνετε με το God Mode είναι λίγο διαφορετικό για κάθε έκδοση των Windows . Μόλις ενεργοποιήσετε το φάκελο GodMode, θα βρείτε όλες αυτές τις επικεφαλίδες ενότητας, το καθένα με το δικό του σύνολο καθηκόντων:

Windows 10 παράθυρα 8 Windows 7
Κέντρο ενεργειών
Προσθήκη λειτουργιών στα Windows 8.1
Εργαλεία διαχείρισης
Αυτόματη αναπαραγωγή
Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά
Κρυπτογράφηση μονάδων BitLocker
Διαχείριση χρωμάτων
Διαχειριστής διαπιστευτηρίων
Ημερομηνία και ώρα
Προεπιλεγμένα προγράμματα
Εργαλεία για επιφάνεια εργασίας
Διαχειριστή της συσκευής
Συσκευές και εκτυπωτές
Απεικόνιση
Κέντρο ευκολίας πρόσβασης
Οικογενειακή ασφάλεια
Επιλογές εξερευνητή αρχείων
Ιστορικό αρχείου
Επιλογές φακέλου
Γραμματοσειρές
Ξεκινώντας
Αρχική ομάδα
Επιλογές ευρετηρίου
Υπέρυθρες
ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
Πληκτρολόγιο
Γλώσσα
Ρυθμίσεις τοποθεσίας
Τοποθεσία και άλλος αισθητήρας
Ποντίκι
Κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης
Εικονίδια περιοχής ειδοποιήσεων
Γονικοί ελέγχοι
Πληροφορίες και εργαλεία απόδοσης
Εξατομίκευση
Τηλέφωνο και μόντεμ
Επιλογές ενέργειας
Προγράμματα και χαρακτηριστικά
Ανάκτηση
Περιοχή
Περιοχή και γλώσσα
Συνδέσεις RemoteApp και επιφάνειας εργασίας
Ασφάλεια και Συντήρηση
Ήχος
Αναγνώρισης ομιλίας
Χώροι αποθήκευσης
Κέντρο συγχρονισμού
Σύστημα
Γραμμή εργασιών και Πλοήγηση
Γραμμή εργασιών και μενού "Έναρξη"
Αντιμετώπιση προβλημάτων
Λογαριασμοί χρηστών
Windows CardSpace
Windows Defender
τείχος προστασίας των Windows
Κέντρο κινητικότητας των Windows
Ενημερωμένη έκδοση για Windows
Φάκελοι εργασίας

Περισσότερες πληροφορίες για το GodMode

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το God Mode στα Windows Vista, αλλά μόνο εάν βρίσκεστε σε μια έκδοση 32-bit δεδομένου ότι το GodMode είναι γνωστό ότι συντρίβει τις εκδόσεις 64 bit των Windows Vista και η μόνη διέξοδος μπορεί να είναι η εκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία και αφαιρέστε το φάκελο.

Συμβουλή: Εάν πρόκειται να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε το GodMode στα Windows Vista, είναι πραγματικά σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι δεν εκτελείτε έκδοση 64 bit. Ανατρέξτε στην ενότητα Πώς να εντοπίσετε εάν έχετε Windows 64-bit ή 32-bit αν χρειάζεστε βοήθεια για να το κάνετε αυτό.

Εάν πρέπει να αναιρέσετε το GodMode, μπορείτε απλά να διαγράψετε το φάκελο για να το ξεφορτωθείτε. Ωστόσο, αν θέλετε να καταργήσετε το GodMode σε ένα φάκελο που είχε ήδη δεδομένα, μην το διαγράφετε .

Αναφέρθηκε παραπάνω ότι θα πρέπει να κάνετε μόνο GodMode με ένα φάκελο που είναι άδειο αλλιώς δεν θα έχετε πρόσβαση σε αυτά τα αρχεία μόλις ο φάκελος έχει μετονομαστεί. Παρόλο που αυτό μπορεί να ακούγεται σαν ένας τακτικός τρόπος για να αποκρύψετε τα ευαίσθητα αρχεία σας, μπορεί να είναι λίγο τρομακτικό αν δεν είστε σίγουροι πώς να πάρετε τα δεδομένα σας πίσω.

Δυστυχώς, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Εξερεύνηση των Windows για να μετονομάσετε το φάκελο GodMode στο αρχικό του όνομα, αλλά υπάρχει και άλλος τρόπος ...

Ανοίξτε τη Γραμμή εντολών στη θέση του φακέλου GodMode και χρησιμοποιήστε την εντολή ren για να την μετονομάσετε σε κάτι άλλο, όπως "oldfolder":

ren "Λειτουργία του Θεού. {ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}" oldfolder

Μόλις το κάνετε αυτό, ο φάκελος θα επανέλθει στο κανονικό και τα αρχεία σας θα εμφανιστούν όπως θα περιμένατε.