Πώς να συνδυάσετε δύο (ή περισσότερους) λογαριασμούς Gmail

Συγχώνευση των λογαριασμών Gmail μαζί για να έχετε έναν κύριο λογαριασμό

Για να συγχωνεύσετε τους λογαριασμούς σας στο Gmail , πρέπει να τα συνδυάσετε σε ένα, ώστε να μπορείτε να βρείτε το σύνολο του ταχυδρομείου σας στον ίδιο χώρο, αλλά να στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από οποιονδήποτε λογαριασμό ανά πάσα στιγμή.

Στην ιδανική περίπτωση, ο συνδυασμός ή η συγχώνευση δύο ή περισσότερων λογαριασμών Gmail θα ήταν μια γρήγορη διαδικασία με ένα κουμπί - αλλά δεν είναι. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τα βήματά μας ένα προς ένα και ακολουθήστε τους συνδέσμους για περισσότερες πληροφορίες αν το χρειάζεστε.

Σημείωση: Εάν θέλετε απλώς να έχετε πρόσβαση σε όλους τους λογαριασμούς σας στο Gmail στον ίδιο υπολογιστή, δεν χρειάζεται απαραίτητα να τα συγχωνεύσετε. Δείτε τον τρόπο εναλλαγής μεταξύ πολλών λογαριασμών Gmail για εύκολες οδηγίες σχετικά με τη σύνδεση με τους άλλους λογαριασμούς σας.

Πώς να συγχωνεύσετε τους λογαριασμούς Gmail

  1. Εισαγάγετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τους άλλους λογαριασμούς σας απευθείας στον κύριο λογαριασμό σας στο Gmail.
    1. Κάντε αυτό στις ρυθμίσεις του πρωτεύοντος λογαριασμού σας, στη σελίδα Λογαριασμοί και Εισαγωγές. Δίπλα στην επιλογή Εισαγωγή μηνυμάτων και επαφών, επιλέξτε Εισαγωγή μηνυμάτων και επαφών . Συνδεθείτε ως ο άλλος λογαριασμός από τον οποίο θέλετε να λαμβάνετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να εισάγετε όλα τα μηνύματα.
    2. Πρέπει να κάνετε αυτό το βήμα για κάθε λογαριασμό στον οποίο θέλετε να αντιγράψετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε να ελέγξετε την πρόοδο της συγχώνευσης από την ίδια σελίδα Λογαριασμοί και Εισαγωγές .
  2. Προσθέστε κάθε δευτερεύουσα διεύθυνση ως διεύθυνση αποστολής στον κύριο λογαριασμό Gmail. Αυτό θα σας επιτρέψει να στείλετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τους λογαριασμούς που προσθέσατε στο Βήμα 1, αλλά να το κάνετε από τον κύριο λογαριασμό σας , ώστε να μην χρειαστεί να συνδεθείτε σε αυτούς τους άλλους λογαριασμούς.
    1. Σημείωση: Αυτό το βήμα θα έπρεπε να έχει ήδη ολοκληρωθεί μετά την ολοκλήρωση του Βήματος 1, αλλά εάν όχι, ακολουθήστε τις οδηγίες αυτού του συνδέσμου για να ρυθμίσετε τις διευθύνσεις αποστολής.
  3. Ορίστε τον κύριο λογαριασμό σας για να απαντάτε πάντα στα μηνύματα χρησιμοποιώντας την ίδια διεύθυνση με την οποία στάλθηκαν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Για παράδειγμα, εάν λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση secondaccount@gmail.com , θέλετε να βεβαιωθείτε ότι απαντάτε και από αυτόν τον λογαριασμό.
    1. Κάντε αυτό από τη σελίδα Λογαριασμοί και Εισαγωγές. Στην ενότητα Αποστολή μηνυμάτων ως, επιλέξτε Απάντηση από την ίδια διεύθυνση με την οποία στάλθηκε το μήνυμα .
    2. Ή, αν δεν θέλετε να το κάνετε αυτό, μπορείτε βεβαίως να επιλέξετε την άλλη επιλογή για να στείλετε μηνύματα από τον κύριο προεπιλεγμένο λογαριασμό σας.
  1. Αφού εισαχθεί ολόκληρο το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Βήμα 1), ρυθμίστε την προώθηση από τους δευτερεύοντες λογαριασμούς έτσι ώστε τα νέα μηνύματα να πάνε πάντα στον κύριο λογαριασμό σας.
  2. Τώρα που όλα τα παλιά υπάρχοντα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από όλους τους λογαριασμούς σας βρίσκονται τώρα στον κύριο λογαριασμό σας και ο καθένας έχει ρυθμιστεί για να προωθήσει νέα μηνύματα στον κύριο λογαριασμό σας επ 'αόριστον, μπορείτε να καταργήσετε με ασφάλεια τον λογαριασμό αποστολής μηνυμάτων ως λογαριασμών από τη σελίδα Λογαριασμοί και Εισαγωγές .
    1. Σημειώστε ότι μπορείτε σίγουρα να τα κρατήσετε εκεί αν θέλετε να μπορείτε να στείλετε αλληλογραφία κάτω από αυτούς τους λογαριασμούς στο μέλλον, αλλά δεν χρειάζεται πλέον η συγχώνευση αλληλογραφίας αφού όλα τα υπάρχοντα μηνύματα (και μελλοντικά μηνύματα εφεξής) αποθηκεύονται στον κύριο λογαριασμό .