Πώς να ανακτήσετε έναν ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης Gmail

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για την ανάκτηση κωδικού πρόσβασης Gmail

Όταν ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Gmail. . . Το Gmail το γνωρίζει ακόμα.

Αλλάξτε συχνά τον κωδικό πρόσβασής σας στο Gmail, είπαν, και το κάνατε έτσι. Τώρα, φυσικά, θυμάστε τον κωδικό πρόσβασης που είχατε την προηγούμενη εβδομάδα ή ακόμα και τον περασμένο μήνα. Αλλά ο τρέχων κωδικός πρόσβασης στο Gmail ; Ποιος ξέρει εκτός από την Google;

Τα καλά νέα είναι ότι, περνώντας από μια διαδικασία επικύρωσης, μπορείτε να ορίσετε έναν νέο κωδικό πρόσβασης Gmail - ας πούμε, την περασμένη εβδομάδα - ωστόσο, και να ανακτήσετε την πρόσβαση στο λογαριασμό σας στο Google.

Ανάκτηση ενός Ξεχασμένου Κωδικού Gmail

Για να επαναφέρετε τον ξεχασμένο κωδικό πρόσβασής σας στο Gmail και να ανακτήσετε την πρόσβαση στο λογαριασμό σας:

  1. Βεβαιωθείτε ότι:
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης στη σελίδα σύνδεσης του Gmail.
  3. Εάν σας ζητηθεί, πληκτρολογήστε την πλήρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Gmail στο παράθυρο Εισάγετε το email σας στη σελίδα υποστήριξης λογαριασμού .
  4. Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο .

Το Gmail θα σας ζητήσει τώρα μια σειρά από ερωτήσεις για να προσπαθήσετε να σας καταστήσω κάτοχο του λογαριασμού. Για κάθε ερώτηση:

  1. Καταχωρίστε την απάντησή σας όσο μπορείτε και κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο ή
  2. Κάντε κλικ στην επιλογή Δοκιμάστε μια διαφορετική ερώτηση εάν δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να μην έχετε πρόσβαση στον πόρο - μια δευτερεύουσα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ας πούμε, ή έναν αριθμό τηλεφώνου.

Τι ερωτήσεις θα ζητήσει η Google να επαληθεύσει τον λογαριασμό μου Gmail;

Οι ερωτήσεις που ζητάει το Gmail μπορεί να περιλαμβάνουν τα ακόλουθα, όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά:

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει το λογαριασμό σας Gmail τις τελευταίες πέντε ημέρες αλλά δεν έχετε καθορίσει μια δευτερεύουσα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα πρέπει να περιμένετε να περάσουν αυτές οι πέντε ημέρες.

Αφού βεβαιωθείτε ότι είστε ιδιοκτήτης του λογαριασμού σας χρησιμοποιώντας κάποιο από τα παραπάνω και συνήθως πολλαπλά βήματα παραπάνω, το Gmail θα σας συνδέσει στο λογαριασμό. Εάν, για λόγους ασφαλείας, θέλετε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας, ακολουθήστε τον σύνδεσμο Αλλαγή κωδικού πρόσβασης .