Έχετε το Gmail να ανοίγει αυτόματα το επόμενο μήνυμα

Όταν συμμετέχετε σε μια συζήτηση στο Gmail και επιλέγετε να την διαγράψετε ή να την αρχειοθετήσετε, θα επιστρέψετε στην κύρια λίστα μηνυμάτων. Ωστόσο, αν θέλετε το Gmail να σας μεταφέρει αυτόματα στο επόμενο νεότερο ή παλιότερο μήνυμα, υπάρχει ένα εργαστήριο Gmail που μπορείτε να ενεργοποιήσετε, το οποίο μπορεί να κάνει ακριβώς αυτό.

Ακολουθεί ένα παράδειγμα για το πώς αυτό το εργαστήριο μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο. Ας υποθέσουμε ότι διαβάζετε ένα νέο μήνυμα και στη συνέχεια το διαγράφετε, όπου στη συνέχεια επιστρέφετε στη λίστα των μηνυμάτων όπου πατάτε και πάλι ένα νέο, διαβάστε το και διαγράψτε και ο κύκλος συνεχίζεται.

Αντί να το κάνουμε αυτό, αυτό το εργαστήριο παραλείπει το μεσαίο τμήμα να ξανακάνει το νέο μήνυμα. Αφού διαγράψετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να έχετε το Gmail αμέσως και αυτόματα να σας μεταφέρει στο επόμενο νέο ή παλιό μήνυμα, ώστε να μπορείτε να το διαβάσετε.

Ενεργοποίηση της αυτόματης προώθησης & # 34; Εργαστήριο

Από προεπιλογή, το Gmail δεν σας δίνει τη δυνατότητα να ανοίξετε αυτόματα το επόμενο μήνυμα. Αντ 'αυτού, πρέπει πρώτα να εγκαταστήσετε το εργαστήριο Auto-advance .

  1. Ανοίξτε τα Εργαστήρια Gmail.
  2. Αναζήτηση για αυτόματη προώθηση στην περιοχή αναζήτησης.
  3. Κάντε κλικ στο κουμπί επιλογής Ενεργοποίηση δίπλα στο εργαστήριο αυτόματης προώθησης στα αποτελέσματα αναζήτησης.
  4. Κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση αλλαγών στο κάτω μέρος της σελίδας.

Επιλέξτε πώς το Gmail πρέπει να ανοίξει το επόμενο μήνυμα

Υπάρχουν δύο επιλογές με αυτό το εργαστήριο. Μπορείτε να το μεταφέρετε στο επόμενο νεότερο μήνυμα ή στο επόμενο παλαιότερο μήνυμα. Μπορείτε να αλλάξετε αυτήν την επιλογή όποτε θέλετε και μπορείτε ακόμη και να απενεργοποιήσετε ολόκληρο το εργαστήριο σε μια ιδιοτροπία.

  1. Ανοίξτε τις Γενικές ρυθμίσεις του λογαριασμού σας στο Gmail μέσω του εικονιδίου " Ρυθμίσεις" (η ταχύτητα βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία του Gmail) και, στη συνέχεια, Ρυθμίσεις> Γενικά .
  2. Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ενότητα Αυτόματη προώθηση .
  3. Υπάρχουν τρεις επιλογές εδώ και καθεμία από αυτές είναι αυτονόητη:
  4. Μεταβείτε στην επόμενη (νεώτερη) συνομιλία : Όταν το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου διαγραφεί ή αρχειοθετηθεί, θα εμφανιστεί το μήνυμα δίπλα του, το οποίο είναι νεότερο.
  5. Μεταβείτε στην προηγούμενη (παλαιότερη) συνομιλία: Αντί να εμφανιστεί το νεότερο μήνυμα, θα εμφανιστεί το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μόνο ένα παλαιότερο.
  6. Επιστρέψτε στη λίστα νήματος: Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να απενεργοποιήσετε την αυτόματη προώθηση χωρίς να χρειάζεται να απενεργοποιήσετε το εργαστήριο.
  7. Μεταβείτε στο κάτω μέρος της σελίδας Ρυθμίσεις και κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση αλλαγών .