Μάθετε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό αλληλογραφίας Yahoo

Ένας νέος λογαριασμός Yahoo προσφέρει κάτι περισσότερο από μια άλλη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Όταν εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό Yahoo, αποκτάτε μια δωρεάν διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου @ yahoo.com με 1 ΤΒ ηλεκτρονικής αποθήκευσης, η οποία είναι αρκετή για εκατομμύρια μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με μεγάλα συνημμένα. Επιπλέον, με την δωρεάν εφαρμογή για κινητά, μπορείτε να διαχειριστείτε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Yahoo από οπουδήποτε.

Ένας λογαριασμός Yahoo είναι κάτι παραπάνω από ένα πάροχο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σας παρέχει επίσης πρόσβαση σε μια ενότητα ειδήσεων ειδήσεων, ημερολογίου, πελάτη συνομιλίας και σημειώσεων μαζί με το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο και το βιβλίο διευθύνσεών σας.

Με το λογαριασμό σας στο Yahoo, μπορείτε να διαχειριστείτε άλλους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως το Gmail και το Outlook, μέσα από το Yahoo Mail και να ρυθμίσετε τις αυτόματες απαντήσεις όταν βρίσκεστε σε διακοπές.

Διαδικασία νέου λογαριασμού Yahoo Mail

Ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό στο Yahoo είναι μέσω της ιστοσελίδας της επιφάνεια εργασίας:

  1. Μεταβείτε στη σελίδα Εγγραφή στο Yahoo.
  2. Εισαγάγετε το επώνυμό σας στα πεδία που παρέχονται.
  3. Εισαγάγετε ένα όνομα χρήστη για τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Πρέπει να βρείτε ένα όνομα χρήστη που δεν χρησιμοποιείται ήδη. Η διεύθυνση θα λήξει στο @ yahoo.com.
  4. Επιλέξτε έναν κωδικό που είναι δύσκολο να μαντέψετε αλλά είναι ακόμα εύκολο να θυμηθείτε. Αποθηκεύστε το σε έναν ελεύθερο διαχειριστή κωδικών πρόσβασης εάν το κάνετε πολύπλοκο και δύσκολο να το θυμηθείτε.
  5. Πληκτρολογήστε έναν αριθμό τηλεφώνου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανάκτηση λογαριασμού.
  6. Ολοκληρώστε τη διαδικασία εγγραφής εισάγοντας τα γενέθλιά σας και, προαιρετικά, το φύλο σας.
  7. Διαβάστε τις πολιτικές απορρήτου και τους όρους χρήσης της Yahoo και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια .
  8. Επιβεβαιώστε ότι ο αριθμός τηλεφώνου που καταχωρίσατε είναι σωστός και κάντε κλικ στο κουμπί Κείμενο με ένα κλειδί λογαριασμού . Εάν προτιμάτε να τηλεφωνήσετε, επιλέξτε να καλέσετε με ένα κλειδί λογαριασμού .
  9. Εισαγάγετε το κλειδί για να βεβαιωθείτε ότι έχετε πρόσβαση στο συγκεκριμένο τηλέφωνο.
  10. Επιλέξτε Επιβεβαίωση .
  11. Κάντε κλικ στο κουμπί Ας ξεκινήσουμε να χρησιμοποιούμε το νέο λογαριασμό σας στο Yahoo.

Ρύθμιση του Yahoo Mail

Εγκαταστήστε το νέο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας μεταβαίνοντας στο Yahoo.com σε ένα πρόγραμμα περιήγησης και κάνοντας κλικ στο εικονίδιο Αλληλογραφία στην επάνω δεξιά γωνία. Θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε με τα νέα σας διαπιστευτήρια του Yahoo προτού συνδεθείτε στην οθόνη Yahoo Mail. Για να ανακοινώσετε τη νέα σας διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς σας, κάντε κλικ στο κουμπί Σύνθεση στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης και στείλτε το πρώτο email .

Πρόσβαση στο Yahoo Mail σε κινητή συσκευή

Ορισμένες κινητές συσκευές περιλαμβάνουν τις απαραίτητες ρυθμίσεις για πρόσβαση στο Yahoo mail. Συνήθως, μεταβείτε στην εφαρμογή Ρυθμίσεις ή περιοχή και επιλέξτε το Yahoo από τους προκαθορισμένους λογαριασμούς email .

Αν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στον νέο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας από μια κινητή συσκευή που δεν έχει προεπιλεγεί με τις ρυθμίσεις αλληλογραφίας της Yahoo, πρέπει να γνωρίζετε τις ακριβείς ρυθμίσεις του διακομιστή αλληλογραφίας που είναι απαραίτητες για τη λήψη και την αποστολή αλληλογραφίας μέσω λογαριασμού Yahoo. Ενδέχεται να σας ζητηθεί να δώσετε τις ρυθμίσεις IMAP ή POP μαζί με τις ρυθμίσεις SMTP: