Μάθετε τις σωστές ρυθμίσεις SMTP του Yahoo για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Ρυθμίσεις για την αποστολή αλληλογραφίας Yahoo από άλλο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Η λήψη όλων των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας σε μία θέση είναι μια έξυπνη κίνηση. Δεν χρειάζεται να θυμάστε να κάνετε check in με τους άλλους πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, επομένως είναι λιγότερο πιθανό να χάσετε ένα σημαντικό μήνυμα. Έχετε την ευκολία να λαμβάνετε και να απαντάτε σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από διάφορους παρόχους ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όλα σε μία εφαρμογή.

Αν προτιμάτε να στέλνετε και να λαμβάνετε το Yahoo Mail χρησιμοποιώντας άλλο υπολογιστή-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είτε desktop είτε κινητό, πρέπει να εισάγετε τις ρυθμίσεις POP ή IMAP για τον λογαριασμό Yahoo Mail για να λάβετε μηνύματα Yahoo και τις ρυθμίσεις διακομιστή SMTP για να στείλετε το Yahoo Mail από οποιοδήποτε email πρόγραμμα.

Ρυθμίσεις διακομιστή SMTP του Yahoo

Οι ρυθμίσεις διακομιστή SMTP είναι οι ίδιες για λογαριασμούς POP και IMAP. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τις πληκτρολογείτε στην ενότητα Ρυθμίσεις του παροχέα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν ρυθμίζετε το λογαριασμό Yahoo. Καταχωρίστε τις ακόλουθες πληροφορίες στο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε για να στείλετε το Yahoo Mail:

Αυτές οι ρυθμίσεις λειτουργούν με τα περισσότερα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για υπολογιστές και κινητά. Αφού ρυθμίσετε το Yahoo Mail το νέο πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα μηνύματα και οι φάκελοί σας Yahoo εμφανίζονται και στις δύο θέσεις.

Για να κάνετε λήψη μηνυμάτων από το Yahoo Mail στο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, πληκτρολογήστε είτε τις ρυθμίσεις IMAP ή POP, όποιο από τα δύο είναι κατάλληλο για το λογαριασμό σας.