Ποιες είναι οι Ρυθμίσεις IMAP του AIM Mail;

Αντιμετωπίστε τα μηνύματα AIM χρησιμοποιώντας αυτές τις ρυθμίσεις

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την πρόσβαση στα μηνύματά σας AIM, θα μπορούσατε να έχετε κάποιο πρόβλημα με μία από τις ρυθμίσεις διακομιστή IMAP του AIM Mail. Ελέγξτε τα και δείτε αν συμφωνούν με τις ρυθμίσεις που δίνονται εδώ.

AIM Mail IMAP Ρυθμίσεις

Οι ρυθμίσεις διακομιστή IMAP του AIM Mail για την πρόσβαση σε μηνύματα και φακέλους αλληλογραφίας AIM σε οποιοδήποτε πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι:

Σημειώστε ότι η πρόσβαση POP AIM είναι μια απλή και αξιόπιστη εναλλακτική λύση για την πρόσβαση στο IMAP. Εάν ο λογαριασμός σας είναι λογαριασμός POP, οι ρυθμίσεις είναι ελαφρώς διαφορετικές από αυτές που εμφανίζονται εδώ.

Ρυθμίσεις διακομιστή SMTP αλληλογραφίας AIM

Αν και η AOL ενθαρρύνει έντονα τους χρήστες να χρησιμοποιούν την υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της, μπορείτε να επιλέξετε να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα μέσω του λογαριασμού AIM Mail από οποιοδήποτε πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας αυτές τις ρυθμίσεις εξερχόμενης αλληλογραφίας και τις ρυθμίσεις πρόσβασης IMAP ή POP:

Σχετικά με το AIM Mail

Το AIM Mail είναι η ηλεκτρονική υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρέχεται από την AOL. Η υπηρεσία είναι δωρεάν καθώς και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου AOL. Δεν χρειάζεται να είστε μέλος του AOL για να χρησιμοποιήσετε το AIM Mail.