Τα 7 καλύτερα δώρα που θα αγοράσουν για τους παίκτες το 2018

Πάρτε από εμάς: Αυτά είναι τα δώρα που κάθε παίκτης θέλει πραγματικά

Το Gaming είναι ένα χόμπι που βασίζεται στην τεχνολογία, όπου η ενημέρωση των εργαλείων σας μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ της εικονικής ζωής και του θανάτου. Είτε γνωρίζετε κάποιον που αναζητά το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο διαδίκτυο είτε απλώς προσπαθεί να δημιουργήσει μια πιο συναρπαστική και ευχάριστη εμπειρία στο σπίτι, αναμένει να βρει μια μεγάλη ιδέα δώρων γι 'αυτούς σε αυτή τη λίστα.

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για έναν gamer από ένα ολοκαίνουργιο PC παιχνιδιών όπως το iBUYPOWER Gaming Computer Desktop PC AM003i. Είναι φορτωμένο με τα τελευταία κορυφαία τεχνολογικά στοιχεία που είναι ικανά να χειρίζονται και να παίζουν (με ευκολία) κάθε γραφικό που απαιτεί τρέχον παιχνίδι PC στην αγορά.

Ο υπολογιστής γραφείου iBUYPOWER AM003i είναι κατασκευασμένος με επεξεργαστή τεσσάρων πυρήνων Intel Core i7-7700K 4 GB, 16 GB DDR4 RAM, 2TB HDD και 240GB στερεάς κατάστασης, τα οποία ψύχονται σε υγρή μορφή για να εξασφαλίζουν μέγιστη απόδοση. Ο ισχυρός υπολογιστής παιχνιδιών για υπολογιστές διαθέτει ένα αντίγραφο του Windows 10 Home ήδη φορτωμένο και περιλαμβάνει την κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GTX 1080 8GB που μεγιστοποιεί τα γραφικά παιχνιδιών. Η εξωτερική θήκη του συστήματος περιλαμβάνει πέντε μονάδες USB 3.0, δύο μονάδες USB 2.0, καθώς και μία θύρα δικτύου Ethernet RJ-45 για τη διασφάλιση των πιθανών πρόσθετων υλισμικού υλικού. Έρχεται με εγγύηση ενός έτους για ανταλλακτικά και εργασία, καθώς και τεχνική στήριξη καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής.

Τα μηχανικά πληκτρολόγια χρησιμοποιούν τους μηχανισμούς των ελατηρίων μεταγωγής για να παρέχουν βελτιωμένη απτική ανατροφοδότηση με μια αίσθηση "clicky" που απολαμβάνουν όλοι από τους gamers στους συγγραφείς. Αλλά αυτό το μηχανικό πληκτρολόγιο από την Pictek είναι χτισμένο με τους gamers στο μυαλό, που διαθέτει 104 κλειδιά anti-ghosting σε στρατηγική διαμόρφωση, φωτεινό πολύχρωμο backlight και εργονομική υποστήριξη καρπού.

Το πληκτρολόγιο είναι έτοιμο να διαρκέσει, με μεταλλικό πίνακα αντι-πτώσης και πλήκτρα που δοκιμάζονται για να διαρκέσουν έως και 50 εκατομμύρια πλήκτρα. Το Pictek έκανε επίσης το πληκτρολόγιο εύκολο να καθαριστεί, οπότε θα διαρκέσει ακόμα περισσότερο. Χρησιμοποιήστε το δωρεάν εργαλείο εκτύλιξης κλειδιών για να αφαιρέσετε τα πλήκτρα με ευκολία για να φτάσετε σε οποιαδήποτε ψίχουλα ή σκόνη που μπορεί να επηρεάσουν την απόδοση. Μια σειρά από πλήκτρα συντόμευσης καθιστούν ακόμα πιο εύκολη τη ρύθμιση της ιδανικής διαμόρφωσης του παιχνιδιού, ενώ ο σχεδιασμός αντιολισθητικής εξαλείφει τα δαπανηρά λάθη. Τέλος, το πληκτρολόγιο φαίνεται απίστευτο με εννέα λειτουργίες φώτων και έξι λειτουργίες οπίσθιου φωτισμού RGB.

Ακόμα δεν μπορεί να αποφασίσει τι θέλετε; Η στρογγυλότητά μας από τα καλύτερα πληκτρολόγια τυχερών παιχνιδιών μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Ο Razer δεν προσπάθησε να ανακαλύψει ξανά τον τροχό του ποντικιού με την ελίτ DeathAdder. Αντ 'αυτού, επέλεξαν μακριά από ένα ριζοσπαστικό σχεδιασμό διαστημικής εποχής και επικεντρώθηκαν στην τελειοποίηση της φόρμας για να κάνουν το καλύτερο ποντίκι παιχνιδιών γενικής χρήσεως στην αγορά. Αυτό είναι ένα ποντίκι που υπερέχει σε κάθε κατηγορία που έχει σημασία για τους παίκτες: άνεση, αντίδραση και ακρίβεια.

Το DeathAdder Elite είναι εργονομικά σχεδιασμένο για μια απόλυτα άνετη εμπειρία. Ταιριάζει στενά κάτω από την παλάμη και γίνεται ένα με το χέρι, με μηχανικούς διακόπτες ποντικιού που αντέχουν έως και 50 εκατομμύρια κλικ και επτά στρατηγικά τοποθετημένα κουμπιά Hyperresponse για επιπλέον απόδοση. Το αστέρι του ποντικιού είναι ο πιο εξελιγμένος οπτικός αισθητήρας 16.000 DPI στον κόσμο, ο οποίος προσφέρει τέλεια ακρίβεια και κομμάτια σε 450 IPS. Το Razer DeathAdder φαίνεται επίσης εξαιρετικό, με προσαρμόσιμο φωτισμό χρώματος που δημιουργεί εκπληκτικά ενσωματωμένα εφέ στο παιχνίδι με ένα πλήρες φάσμα 16,8 εκατομμυρίων χρωμάτων.

Ακόμα δεν μπορεί να αποφασίσει τι θέλετε; Η στρογγυλοποίηση από τα καλύτερα ποντίκια παιχνιδιών μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Μια εκπληκτική εμπειρία παιχνιδιού αποτελείται από εικονογραφήσεις υψηλής ευκρίνειας και ήχο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μια ισχυρή τηλεόραση απλά δεν αρκεί για μια πραγματικά συγκλονιστική εμπειρία, εκτός αν συνδυάζεται με ειδικά ηχεία. Ο ήχος της Yamaha YAS-107 είναι ιδανικός για παιχνίδια, φέρνοντας τον τελευταίο ήχο για να ταιριάζει με τα εκπληκτικά οπτικά.

Ο εξαιρετικά λεπτός μινιμαλιστικός σχεδιασμός φαίνεται κομψός και μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε στο δωμάτιο. Η ηχητική μπάρα είναι μόνο 2-⅛ "υψηλή, ώστε να χωράει μπροστά σε οποιαδήποτε τηλεόραση χωρίς να εμποδίζει την οθόνη ή μπορεί να τοποθετηθεί στοίβα μέσω των ενσωματωμένων κλειδιών. Είναι απλό να συνδέεται στην τηλεόραση μέσω HDMI, οπτικού ή αναλογικού, όλα τα οποία επιτρέπουν μια ευπροσάρμοστη διαμόρφωση. Χρησιμοποιήστε το Bluetooth για να μεταφέρετε μουσική και να ελέγχετε όλες τις ρυθμίσεις με την εύχρηστη εφαρμογή Yamaha. Τα ενσωματωμένα υπογούφερ παρέχουν βαθύ μπάσο χωρίς να χρειάζονται ξεχωριστά υποσυστήματα. Ολόκληρη η μπάρα έχει διαμορφωθεί για βροντές, λαμπρό διάλογο και κρυστάλλινο ήχο, μεταμορφώνοντας τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν τα παιχνίδια.

Ακόμα δεν μπορεί να αποφασίσει τι θέλετε; Η στρογγυλότητά μας από τις καλύτερες ηχογραφήσεις μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Η εικονική πραγματικότητα δεν είναι πλέον απλά μια επιστημονική φαντασία. Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει το ακουστικό Rift και μια ρύθμιση χαμηλής καθυστέρησης που είναι άνετη και δυνατή, τρέχοντας όλα τα παιχνίδια VR και εμπειρίες με όμορφες και εντυπωσιακές λεπτομέρειες. Παίρνετε επίσης ένα ζεύγος ελεγκτών Oculus Touch που φέρνουν τα χέρια στο παιχνίδι, παίρνοντας τον χρήστη επάνω στο πρόσωπο ενός βουνού ή στο πιλοτήριο ενός πιλότου μαχητή. Η κίνηση παρακολουθείται με δύο αισθητήρες Rift, ένα σύστημα παρακολούθησης αστερισμού με χαμηλή καθυστέρηση, το οποίο δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο, αλλά παρέχει έναν ανταποκρινόμενο σύνδεσμο στην εμπειρία σας. Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης έξι ελεύθερους τίτλους, δίνοντας στον παίκτη σας μια γεύση από τα πάντα, από το σπορ έως τα ρομπότ, ακριβώς έξω από το κουτί. Βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής είναι εφοδιασμένος με κάρτα γραφικών NVIDIA GTX 1050Ti / AMD Radeon RX 470 ή μεγαλύτερη, καθώς ο Rift απαιτεί έναν ισχυρό υπολογιστή για αναπαραγωγή.

Ακόμα δεν μπορεί να αποφασίσει τι θέλετε; Η στρογγυλότητά μας από τα καλύτερα ακουστικά εικονικής πραγματικότητας μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Είτε ο φίλος ή το μέλος της οικογένειάς σας αναζητά μια πιο εντυπωσιακή εμπειρία για έναν παίκτη ή για να κερδίσει το προβάδισμα στην ομαδική δουλειά, θα θέλατε να τους αποκτήσετε το Sennheiser GAME ONE, ένα ισχυρό ακουστικό τυχερού παιχνιδιού που αθλητεί με ένα μοντέρνο ελαφρύ σχέδιο και κρυστάλλινη επικοινωνία . Η θρυλική εταιρία ήχου βελτιστοποίησε την τεχνολογία μετατροπέων Sennheiser για επαγγελματικά παιχνίδια, παντρεύοντας τη σαφήνεια και την ακρίβεια των κρυστάλλων ήχου με ελαφρύ σχεδιασμό που μπορεί να αντέξει το μακροπρόθεσμο παιχνίδι. Τα μαξιλάρια βελούδου βελούδου βελούδου XXL επιτρέπουν στον αέρα να περάσει στα αυτιά, ενώ ένα βολικό μικρόφωνο κρατάει το giftee σας να μένει σε επαφή με τον συμπαίκτη του. Εάν δεν χρησιμοποιούν το μικρόφωνο, μπορούν απλά να σηκώσουν το βραχίονα του βραχίονα και να εξαφανιστούν. Μπορούν επίσης να μεταφέρονται μεταξύ συσκευών, χάρη σε ανταλλάξιμα καλώδια που μπορούν να μετακινούνται μεταξύ PC, κονσόλες και ταμπλέτες χωρίς ταλαιπωρία. Η ποιότητα του ήχου είναι φανταστική, αρκετά καλή για να ακούτε μουσική υψηλής πιστότητας όταν κάνετε ένα διάλειμμα από το παιχνίδι.

Ακόμα δεν μπορεί να αποφασίσει τι θέλετε; Η στρογγυλοποίηση από τα καλύτερα ακουστικά τυχερών παιχνιδιών μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Η Nintendo κυκλοφόρησε την κονσόλα Switch στις αρχές του 2017, εισάγοντας τον κόσμο σε μια συσκευή παιχνιδιών πολλαπλών χρήσεων που μπορεί να παιχτεί στο σπίτι ή να μεταφερθεί εν κινήσει. Οποιοσδήποτε απολαμβάνει το Wii θα απολαύσει τις ενεργές κινήσεις που χρησιμοποιούνται για να παίξει το Switch. Η τεχνολογία ανίχνευσης κίνησης και ο ελεγκτής δόνησης προσφέρουν νέα στυλ παιχνιδιού με έναν ελεγκτή διασκέδασης που ονομάζεται Joy-Con. Το ζευγάρι Joy-Cons με τον ελεγκτή Nintendo Switch, ο οποίος μπορεί να συνδεθεί σε μια βάση στο σπίτι για να εμφανιστεί στην οθόνη και έπειτα έφερε για παιχνίδια εν κινήσει. Αυτό σημαίνει ότι ο Giftee δεν χρειάζεται να σταματήσει να παίζει το Zelda όταν φτάσει η διαδρομή του. Μπορούν να φέρουν την κονσόλα μαζί τους για έως και πέντε ώρες φορητού παιχνιδιού σε οθόνη IPS υψηλής ευκρίνειας. Ο διακόπτης θα κρατήσει τους παίκτες ευτυχείς για τα επόμενα χρόνια, καθώς η Nintendo συνεχίζει να απελευθερώνει αστρικούς τίτλους από τα αγαπημένα franchises της, επιτρέποντας στους gamers να γνωρίσουν γνωστά πρόσωπα με έναν εντελώς νέο τρόπο.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .