Βασικά στοιχεία σχεδιασμού φυλλαδίων

Τα φυλλάδια έρχονται σε πολλά σχήματα και μεγέθη, αλλά είναι γενικά μικρότερα από τα βιβλία σε περίπου 4 έως 48 σελίδες, με μαλακά καλύμματα και απλή σύνδεση με ραφή σε σέλα . Ένα τυπικό στυλ φυλλαδίου είναι μια στοίβα από 2 ή περισσότερα φύλλα χαρτιού μεγέθους letter , διπλωμένα στο μισό. Ο αριθμός των σελίδων διαιρείται πάντοτε με 4, όπως 4 σελίδες, 8 σελίδες, 12 σελίδες κ.λπ. Φυσικά, μπορείτε να αφήσετε κενές τις σελίδες αυτές.

Τύποι φυλλαδίων

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μικρά ιστορικά βιβλία, εγχειρίδια διδασκαλίας, βιβλία συνταγών και συχνά χρησιμοποιούνται ως φυλλάδια, κατάλογοι, blads και ένθετα για CD και DVD (φυλλάδιο CD). Ορισμένες αναφορές, συμπεριλαμβανομένων των ετήσιων εκθέσεων , είναι ουσιαστικά φυλλάδια ειδικού σκοπού.

Σχετικά με το σχεδιασμό για φυλλάδια

Το ερπυσμό εμφανίζεται με φυλλάδια και άλλες εκδόσεις που χρησιμοποιούν δεσμευτική ραφή σε σέλα και πρέπει να αντισταθμίζονται στο σχέδιο.

Εάν δεν υπάρχει επιτρεπόμενο ερπυσμό, όταν κόβονται οι σελίδες, τα εξωτερικά περιθώρια γίνονται στενότερα προς το κέντρο του φυλλαδίου και υπάρχει πιθανότητα να αποκοπεί κείμενο ή εικόνες.

Το επίδομα ερπυσμού είναι μια μέθοδος αντιστάθμισης της ερπυσμού που συμβαίνει με ορισμένα φυλλάδια.

Αν η ερπυσμού είναι αισθητή, το αντίγραφο μπορεί να επανατοποθετηθεί προς το κέντρο της εξάπλωσης για εκείνες τις σελίδες στο κέντρο του φυλλαδίου. Όταν κόβονται, όλες οι σελίδες θα έχουν τα ίδια εξωτερικά περιθώρια και κανένα κείμενο ή εικόνες δεν θα χαθούν.

Η επιβολή αναφέρεται στη διάταξη των σελίδων για εκτύπωση, έτσι ώστε όταν συγκεντρωθούν σε ένα φυλλάδιο ή σε άλλη δημοσίευση, βγαίνουν στη σωστή σειρά ανάγνωσης.

Για παράδειγμα, η εκτύπωση φυλλαδίου 5.5x8.5 στον επιτραπέζιο εκτυπωτή απαιτεί τη χρήση επιβολής για την εκτύπωση των σελίδων σε φύλλα μεγέθους γραμματοσειράς (8,5x11), τα οποία, όταν συναρμολογηθούν και διπλωθούν, καταλήγουν στις σελίδες στη σωστή σειρά για ανάγνωση .

Η συγκόλληση σε σέλα είναι μία από τις πιο κοινές μεθόδους δέσμευσης για φυλλάδια.

Η συρραφή σε σέλλα ή η συρραφή σε σέλλα ή η δημιουργία φυλλαδίων είναι κοινή για μικρά φυλλάδια, ημερολόγια, βιβλία διευθύνσεων τσέπης και μερικά περιοδικά. Η σύνδεση με ράψιμο με σέλα δημιουργεί φυλλάδια που μπορούν να ανοίξουν επίπεδη.

Φάκελος Φάκελοι Οι ανοιχτοί φάκελοι με μικρά τετράγωνα ή πτερύγια πορτοφολιών και πλευρικές ραφές.

Οι φάκελοι των φυλλαδίων χρησιμοποιούνται όχι μόνο για φυλλάδια, αλλά και για φυλλάδια, καταλόγους, ετήσιες εκθέσεις και άλλες αλληλογραφίες πολλαπλών σελίδων. Λειτουργούν καλά με αυτόματες μηχανές εισαγωγής