Κορυφαίες δωρεάν υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου POP3 και IMAP

Το δωρεάν ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ακούγεται ωραίο, αλλά δεν είναι ότι η συμφωνία όπου παίρνετε αργές φόρμες σελίδες και πολλές διαφημίσεις;

Όχι και όχι. Ορισμένες δωρεάν υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προσφέρουν πρόσβαση POP ή IMAP , πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να κατεβάσετε τα μηνύματά σας σε οποιοδήποτε πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (όπως το Windows Live Mail , το Outlook , το Mozilla Thunderbird , το Mac OS X Mail ή το iOS Mail ). Και ενώ βρίσκεστε στο δρόμο, μπορείτε ακόμα να επωφεληθείτε από την ελεύθερη διεπαφή ιστού, η οποία είναι συχνά γρήγορη και λεπτή.

Βρείτε την καλύτερη δωρεάν υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου POP3 και δωρεάν υπηρεσίες email IMAP εδώ.

01 από 08

Gmail (Google Mail) - Δωρεάν POP και IMAP

Google Inc.

Το Gmail είναι η προσέγγιση της Google για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και τη συνομιλία. Η πρακτικά απεριόριστη δωρεάν ηλεκτρονική αποθήκευση σάς επιτρέπει να συλλέγετε όλα τα μηνύματά σας και η απλή αλλά πολύ έξυπνη διεπαφή του Gmail σάς επιτρέπει να τα βρίσκετε με ακρίβεια και να τα βλέπετε στο πλαίσιο χωρίς προσπάθεια. Το POP και η ισχυρή πρόσβαση IMAP φέρνουν το Gmail σε οποιοδήποτε πρόγραμμα ή συσκευή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Το Gmail τοποθετεί τη συμφραζόμενη διαφήμιση δίπλα στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που διαβάζετε.
Επισκόπηση του Gmail | Συμβουλές Gmail | Πώς να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό Gmail Περισσότερα »

02 από 08

Zoho Mail - Δωρεάν POP και IMAP

Zoho Corp.

Το Zoho Mail είναι μια σταθερή υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με άφθονο αποθηκευτικό χώρο, πρόσβαση POP και IMAP, κάποια ενσωμάτωση με τα άμεσα μηνύματα και τις σε απευθείας σύνδεση σουίτες γραφείου.

Στοχεύοντας σε επαγγελματίες χρήστες, το Zoho Mail θα μπορούσε να είναι ακόμα πιο χρήσιμο για την οργάνωση αλληλογραφίας, τον εντοπισμό βασικών μηνυμάτων και επαφών και την αποστολή των απαντήσεων που χρησιμοποιήθηκαν.
Zoho Mail Review Περισσότερα »

03 του 08

Outlook Mail - Δωρεάν POP και IMAP

Το Outlook Mail στον Ιστό. Η Microsoft, Inc.

Το Outlook Mail δεν είναι μόνο μια παραγωγική και ικανή εμπειρία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον ιστό, η δωρεάν υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Microsoft μπορεί επίσης να έχει πρόσβαση μέσω του IMAP, POP.

Outlook Mail στην αναθεώρηση Ιστού | Outlook.com Αναθεώρηση Περισσότερα »

04 του 08

Yahoo! Mail - Δωρεάν IMAP και POP

Yahoo! Το Mail προσφέρει άφθονη διαδικτυακή αποθήκευση, ιδανική για ευέλικτη πρόσβαση στο IMAP, ένα στερεό φίλτρο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, εύχρηστο για πρόσβαση POP, και μια ικανή διαδικτυακή διασύνδεση.

Ενώ το Yahoo! Το ταχυδρομείο είναι γενικά μια χαρά για χρήση, η ετικέτα με ελεύθερη μορφή και οι έξυπνοι φάκελοι θα ήταν ωραίο. Περισσότερο "

05 του 08

AOL Mail - Δωρεάν POP και IMAP

AOL Mail. AOL Inc.

Το AOL Mail (γνωστό και ως AIM Mail ), η δωρεάν υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που βασίζεται στον ιστό της AOL, λάμπει με απεριόριστη αποθήκευση στο διαδίκτυο, στέρεη προστασία από ανεπιθύμητα μηνύματα και πλούσιο, εύχρηστο περιβάλλον εργασίας. Δυστυχώς, το AOL Mail στερείται λίγο από την παραγωγικότητα (δεν υπάρχουν ετικέτες, έξυπνοι φάκελοι και σπείρωμα μηνυμάτων), αλλά δημιουργεί μερικά από αυτά με πολύ λειτουργική πρόσβαση IMAP (καθώς και POP).

AOL Mail Review Περισσότερα »

06 του 08

iCloud Mail - Δωρεάν IMAP

iCloud Mail. Apple, Inc.

Το iCloud Mail είναι μια δωρεάν υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την Apple με άφθονη αποθήκευση, πρόσβαση στο IMAP και μια κομψά λειτουργική εφαρμογή στο διαδίκτυο.

Αυτή η διεπαφή στο icloud.com δεν προσφέρει ετικέτες ή άλλα πιο προηγμένα εργαλεία για παραγωγικότητα και για την οργάνωση αλληλογραφίας, αν και δεν υποστηρίζει την πρόσβαση σε άλλους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επίσης, λείπει η πρόσβαση POP στο iCloud Mail.
iCloud Mail Review Περισσότερα »

07 του 08

FreePOPs - Δωρεάν ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο POP

Το FreePOPs είναι ένα εξαιρετικά ευέλικτο εργαλείο για την πρόσβαση σε όλα τα είδη πόρων - τους περισσότερους εμφανώς δωρεάν λογαριασμούς email στο διαδίκτυο - σε οποιοδήποτε πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω του POP. Ωστόσο, οι επιμέρους υποστηριζόμενες υπηρεσίες θα μπορούσαν να υποστηρίξουν περισσότερες δυνατότητες, και η διαμόρφωση των FreePOP και των ενοτήτων της θα μπορούσε να είναι ευκολότερη. (Windows) Περισσότερα »

08 από 08

MacFreePOPs - Δωρεάν ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο POP

Το MacFreePOPs διευκολύνει την εκτέλεση των FreePOPs σε Mac και την πρόσβαση σε υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που βασίζονται στον ιστό, όπως το Windows Live Hotmail, σε προγράμματα email ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπως το Mac OS X Mail. Εκτός από την εκτέλεση FreePOPs ως υπηρεσία, το MacFreePOPs σας προσφέρει μια προσεκτική διεπαφή για ρυθμίσεις μικροαλλαγές ή ακόμα και να παρακολουθείτε αρχεία καταγραφής. Είναι κρίμα ότι τα MacFreePOPs κληροδοτούν από την FreePOP την αδυναμία αποστολής μηνυμάτων. (Mac) Περισσότερα »