Πού μπορώ να κατεβάσω τα Windows XP;

Είναι τα Windows XP διαθέσιμα για λήψη;

Εάν πρέπει να εγκαταστήσετε τα Windows XP, αλλά έχετε χάσει το αρχικό σας CD εγκατάστασης XP, η λήψη των Windows XP θα σας απομακρύνει.

Μπορεί επίσης να θέλετε να κάνετε λήψη ενός Windows XP μόνο για να δοκιμάσετε το λειτουργικό σύστημα ή να το βάλετε σε ένα δεύτερο υπολογιστή στο σπίτι. Τα Windows μπορούν να είναι ακριβά, οπότε η εύρεση ενός χώρου για να κατεβάσετε δωρεάν το XP είναι μια δελεαστική σκέψη.

Λήψη των Windows XP για & # 34; Δωρεάν & # 34;

Υπάρχουν πολλά μέρη σε απευθείας σύνδεση για να κάνετε λήψη των Windows XP, αλλά πιθανότατα δεν υπάρχουν νόμιμες πηγές. Τα Windows XP δεν διανέμονται στο διαδίκτυο, επομένως δεν υπάρχει ένας νόμιμος τρόπος για να λάβετε λήψη από τα Windows XP, ακόμη και από τη Microsoft.

Ανεξάρτητα από το πού θα το βρείτε, είτε μέσω ιστότοπου torrent είτε μέσω κάποιου άλλου ιστότοπου διανομής λογισμικού, οποιαδήποτε λήψη του XP που συναντάτε online είναι πιθανόν παράνομη. Η μόνη εγγυημένη νομική ενέργεια όταν χρειάζεστε ένα αντίγραφο των Windows XP είναι να αγοράσετε ένα νέο αντίγραφο των Windows XP. Είναι πραγματικά τόσο απλό.

Ένα σημαντικό μειονέκτημα για μια δωρεάν λήψη των Windows XP είναι ότι είναι πάρα πολύ εύκολο για να συμπεριλάβει κακόβουλο λογισμικό ή άλλο ανεπιθύμητο λογισμικό που συνοδεύει το λειτουργικό σύστημα. Σε αυτή την σημείωση, εάν καταφέρετε να λάβετε ένα ISO Windows XP, θα χρειαστούν έγκυρες πληροφορίες άδειας χρήσης για να ενεργοποιηθούν και τα περισσότερα προγράμματα λήψης λειτουργούν με cookie και keygens που προσπαθούν να εξακριβώσουν το λογισμικό παράνομα, κάτι που πρέπει να αποφύγετε.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί επίσης ότι ακόμη και αν κατεβάσατε τα Windows XP, αυτό που θα πάρετε είναι μια εικόνα του CD εγκατάστασης των Windows XP. Για παράδειγμα, πιθανόν να κατεβάσετε ένα αρχείο ISO XP όπως το windows-xp-pro.iso ή κάτι τέτοιο. Στη συνέχεια, θα κάνατε εγγραφή αυτής της εικόνας ISO σε ένα CD που θα χρησιμοποιήσετε στη συνέχεια για να εγκαταστήσετε τα Windows XP .

Είναι το κλειδί προϊόντος των Windows XP που είναι πολύτιμο

Με πολλούς τρόπους, αυτό που πραγματικά πληρώνετε όταν αγοράζετε νόμιμα ένα αντίγραφο των Windows XP είναι το κλειδί προϊόντος (που μερικές φορές αναφέρεται ως κλειδί CD ή κωδικός κλειδιού ή εσφαλμένα ως σειριακός αριθμός ). Αυτός ο μοναδικός αριθμός απαιτείται κατά την εγκατάσταση των Windows XP. Έτσι, ακόμα κι αν βρήκατε ένα CD των Windows XP, θα χρειαστείτε ακόμα ένα έγκυρο κλειδί προϊόντος XP για να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε τα Windows.

Εάν διαθέτετε το κλειδί προϊόντος των Windows XP αλλά λείπει το CD των Windows XP, θα μπορούσατε να υποστηρίξετε ότι, δεδομένου ότι αγοράσατε πραγματικά XP και έχετε έγκυρο αριθμό-κλειδί προϊόντος και θα πρέπει να μπορείτε να κατεβάσετε νόμιμα μια εικόνα CD των Windows XP από οπουδήποτε. Έχω την τάση να συμφωνώ με αυτό το επιχείρημα, αλλά η Microsoft δεν είναι αρκετά επί του σκάφους.

Ωστόσο, αυτή τη στιγμή, ο μόνος νόμιμος τρόπος απόκτησης ενός CD των Windows XP προέρχεται από νόμιμη αγορά του λειτουργικού συστήματος. Θα πρότεινα να επικοινωνήσετε με τη Microsoft για ένα CD αντικατάστασης των Windows XP, αν υποτεθεί ότι μπορείτε να δείξετε την απόδειξη αγοράς. Εάν διαθέτετε έναν σημαντικό υπολογιστή μάρκας, θα μπορούσατε επίσης να έχετε την τύχη να επικοινωνήσετε μαζί του απευθείας για ένα δίσκο αντικατάστασης των Windows XP ή για να επαναφέρετε δίσκο.

Ένας άλλος τρόπος για να πάρετε ένα αντίγραφο του Window XP είναι να το αγοράσετε στο διαδίκτυο. Μπορείτε να παραγγείλετε τα Windows XP στο Amazon και ίσως και σε άλλους ιστότοπους που προσφέρουν λογισμικό. Μπορεί επίσης να έχετε την τύχη να βρείτε τα Windows XP σε eBay.

Συμβουλή: Εάν πρόκειται απλώς για το κλειδί προϊόντος των Windows XP που ψάχνετε, δεν χρειάζεται να κάνετε λήψη του XP ή να αγοράσετε νέο δίσκο εγκατάστασης XP. Ανατρέξτε στην ενότητα Τρόπος εύρεσης του Κλειδί προϊόντος των Windows XP για βοήθεια σχετικά με αυτό.

Πραγματικά πρέπει να κατεβάσετε το XP;

Τα Windows XP είναι ένα ξεπερασμένο λειτουργικό σύστημα. Από την κυκλοφορία του το 2001, έχουν κυκλοφορήσει πολλές νέες εκδόσεις των Windows για αγορά, οι οποίες έχουν εισαγάγει νεότερα χαρακτηριστικά και καλύτερη ασφάλεια.

Εάν θέλετε να κάνετε λήψη των Windows XP έτσι ώστε να μπορείτε να έχετε ένα νέο αντίγραφο των Windows, πιθανότατα προτιμάτε να κάνετε λήψη των Windows 10 , που είναι η πιο πρόσφατη έκδοση των Microsoft Windows. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να αγοράσετε παράθυρα 8 , Windows 7 ή Windows Vista , τα οποία αντικαθιστούν όλα τα Windows XP.

Στην ίδια σημείωση, τα Windows XP δεν ενημερώνονται πλέον από τη Microsoft. Δηλαδή, τα νέα χαρακτηριστικά και οι ενημερώσεις ασφαλείας δεν κυκλοφορούν πλέον μέσω των Ενημερώσεων των Windows . Αν ψάχνετε για την πιο πρόσφατη και καλύτερη έκδοση των Windows, θα πρέπει να αποφύγετε τη λήψη των Windows XP και, αντίθετα, να κάνετε αναβάθμιση σε μια νεότερη έκδοση των Windows.

Αποκάλυψη

Το Περιεχόμενο Ηλεκτρονικού Εμπορίου είναι ανεξάρτητο από το εκδοτικό περιεχόμενο και ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση σε σχέση με την αγορά προϊόντων μέσω συνδέσμων σε αυτήν τη σελίδα.