Αποεπιλέξτε ένα μήνυμα μετά την επισήμανση στο Mac OS X Mail

Απλά συνεχίζει να προσθέτει περισσότερα. Ανεξάρτητα από το αν ανεβαίνετε ή κατεβαίνετε, το Mac OS X Mail επεκτείνει τη λίστα των επισημασμένων μηνυμάτων.

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ το πλήκτρο Shift μαζί με τα πλήκτρα με τα βέλη για να επιλέξετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Mac OS X Mail, πιθανότατα γνωρίζετε το δράμα που εμφανίζεται πάντα όταν έχετε πάει ένα μήνυμα πολύ μακριά.

Ενστικτωδώς, πατάτε το αντίθετο πλήκτρο βέλους για να αποεπιλέξετε το περιττό μήνυμα. Το Mac OS X Mail πηγαίνει προς την αντίθετη κατεύθυνση - αλλά στο άλλο άκρο της λίστας σας, επεκτείνοντας το με ένα ακόμη ανεπιθύμητο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει εύκολος τρόπος για να διορθώσετε αυτό χρησιμοποιώντας μόνο το πληκτρολόγιο. Ευτυχώς, οι αποδείξεις του ποντικιού είναι πραγματικά χρήσιμες.

Αποεπιλέξτε ένα μήνυμα μετά την επισήμανση με το πληκτρολόγιο στο Mac OS X Mail

Για να καταργήσετε ένα μήνυμα από την επιλογή σας αφού επισημάνετε ένα φάσμα μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο στο Mac OS X Mail:

Τώρα συνεχίστε την επιλογή

Μπορείτε να συνεχίσετε να επεκτείνετε την επιλογή σας.

Λάβετε υπόψη ότι με τη χρήση των πλήκτρων με βέλη με το πάτημα του πλήκτρου Shift θα επιλεγεί εκ νέου το μήνυμα που μόλις αφαιρέσατε από την επιλογή. Ταυτόχρονα, η χρήση των πλήκτρων με βέλη χωρίς μετατόπιση θα σας απολέσει ολόκληρη την επιλογή.

Ίσως είναι καλύτερο να συνεχίσετε να επιλέγετε το πλήκτρο εντολών και το ποντίκι. Εάν έχετε πολλά μηνύματα που θέλετε να προσθέσετε, δείτε εάν μπορείτε να πάρετε τη δράση σας σε δύο δόσεις. Ενδεχομένως, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αναζήτηση ή έξυπνους φακέλους για να λάβετε μια συνεχή λίστα μηνυμάτων.