Κορυφαίοι ιστότοποι αναθεώρησης εφαρμογών Android για προγραμματιστές

Γνωρίζετε ήδη πόσο σημαντικό είναι να διαθέσετε στην αγορά την εφαρμογή για κινητά σας , μόλις το αναπτύξετε. Ένα μεγάλο μέρος των προσπαθειών μάρκετινγκ και προώθησης των εφαρμογών σας περιλαμβάνει την υποβολή της εφαρμογής σας σε ιστότοπους αξιολόγησης εφαρμογών σε απευθείας σύνδεση. Αυτό δίνει στην εφαρμογή σας μεγαλύτερη προβολή από το κοινό. Σε αυτό το συγκεκριμένο άρθρο, σας φέρνουμε μερικούς από τους κορυφαίους ιστότοπους αναθεώρησης εφαρμογών Android για προγραμματιστές.

  • 6 άκρες για την υποβολή εφαρμογών για κινητά για αναθεώρηση
  • AndroidTapp

    AndroidTapp

    Το AndroidTapp προσφέρει τα τελευταία νέα και ενημερώσεις σχετικά με εφαρμογές, προτάσεις εφαρμογών και ακόμη και συνεντεύξεις με προγραμματιστές εφαρμογών για κινητά. Αυτός ο ιστότοπος σάς προσφέρει την καλύτερη πλατφόρμα για να παρουσιάσετε την ανάπτυξη δεξιοτήτων της εφαρμογής σας.

    Διαθέτοντας έναν ιστοτόπο ιστοτόπου τύπου blog, το AndroidTapp επιτρέπει στους χρήστες να δημοσιεύουν αναλυτικές αναθεωρήσεις εφαρμογών, μαζί με πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, προσδιορίζοντας επίσης την κινητή συσκευή στην οποία έχουν δοκιμάσει την εφαρμογή. Οι χρήστες μπορούν επίσης να αξιολογήσουν την εφαρμογή σας, συμπεριλαμβανομένων των τιμών τιμολόγησης, των στιγμιότυπων οθόνης και των βίντεο της ίδιας.

    Εάν έχετε επιλέξει να λάβετε συνέντευξη, θα ενισχύσει περαιτέρω τις προσπάθειες μάρκετινγκ εφαρμογής , καθώς θα δώσει στην εφαρμογή σας μεγαλύτερη έκθεση στους χρήστες.

    Περισσότερο "

    AppBrain

    AppBrain

    Αυτός ο ιστότοπος αναθεώρησης για εφαρμογές Android παρέχει στους αναγνώστες μια βάση δεδομένων σε μορφή καταλόγου, η οποία τους επιτρέπει να περιηγούνται και να αναζητούν εφαρμογές ανά κατηγορία. Περιέχει επίσης μια καρτέλα "Τελευταίες αναθεωρήσεις", στην οποία παρουσιάζονται τα πιο πρόσφατα σχόλια εφαρμογών.

    Εδώ μπορείτε να γράψετε μια σύντομη περιγραφή σχετικά με τις κύριες λειτουργίες της εφαρμογής σας, συμπεριλαμβανομένων στιγμιότυπων οθόνης και βίντεο της εφαρμογής σας, πληροφορίες τιμολόγησης εφαρμογών και αξιολογήσεις χρηστών.

    Οι χρήστες μπορούν να εγκαταστήσουν εφαρμογές με ένα μόνο κλικ και επίσης να τις μοιραστούν άμεσα με τους φίλους τους. Αυτό σημαίνει ότι η εφαρμογή σας θα μπορούσε να λάβει πρόσθετη προσφορά χωρίς επιπλέον προσπάθεια από την πλευρά σας.

  • Κορυφαία 5 βιβλία για ανάπτυξη εφαρμογών Android
  • Περισσότερο "

    AndroidLib

    AndroidLib

    Το AndroidLib είναι ακόμα ένας κορυφαίος πόρος αναθεώρησης εφαρμογών Android, ο οποίος διαθέτει τις πιο πρόσφατες εφαρμογές στην αγορά, επιτρέποντας στους χρήστες να εισάγουν σύντομες κριτικές σχετικά με τις βασικές λειτουργίες της εφαρμογής σας, συμπεριλαμβανομένων των στιγμιότυπων οθόνης του ίδιου. Η βάση δεδομένων σε μορφή καταλόγου παρέχει στους αναγνώστες πληροφορίες σχετικά με την τιμολόγηση, επιτρέποντάς τους να δουν και άλλες αξιολογήσεις χρηστών.

    Το καλύτερο πράγμα για το AndroidLib είναι ότι εμφανίζει τις εφαρμογές που περιηγούνται σε οποιοδήποτε δεδομένο χρονικό σημείο. Αυτό σημαίνει ότι όσο πιο δημοφιλής και πιο συναρπαστική είναι η εφαρμογή σας, τόσο περισσότερο θα εμφανίζεται στη λίστα "περιήγησης".

    Περισσότερο "

    AndroidApps

    Εφαρμογές Android

    Αυτός ο ιστότοπος βάσης δεδομένων που έχει σχεδιαστεί με γραφικό τρόπο επιτρέπει στους χρήστες να περιηγούνται και να αναζητούν εφαρμογές ανά κατηγορία, παρέχοντας επίσης λεπτομερείς και λεπτομερείς περιγραφές και συστάσεις εφαρμογής . Οι χρήστες μπορούν επίσης να δημοσιεύουν στιγμιότυπα οθόνης και περιορισμένα βίντεο της εφαρμογής σας online.

    Αυτός ο ιστότοπος σάς επιτρέπει να ενημερώνετε τους χρήστες σχετικά με τις περικοπές τιμών στην εφαρμογή σας, ώστε να ενημερώνεστε σχετικά με τις τελευταίες.

    Το AndroidApps διαθέτει επίσης τους κορυφαίους κριτικούς κάθε εβδομάδα και έτσι μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των καλύτερων για να ελέγξετε την εφαρμογή σας.

    Περισσότερο "

    AppsZoom

    Android Zoom

    Το AppsZoom, που ονομάζεται στο παρελθόν το AndroidZoom, είναι ένας ιστοχώρος αναθεώρησης εφαρμογών που βασίζεται στον κατάλογο, ο οποίος επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν, να περιηγούνται και να βαθμολογούν τις εφαρμογές, δίνοντας επίσης μια σύντομη περιγραφή γι 'αυτούς. Οι χρήστες μπορούν επίσης να εισάγουν στιγμιότυπα οθόνης του ιδίου, μαζί με συζητήσεις σχετικά με τις πληροφορίες τιμολόγησης και τέτοια.

    Ως προγραμματιστής , αυτός ο ιστότοπος αναθεώρησης εφαρμογών λειτουργεί καλά για εσάς, καθώς διαθέτει τις κορυφαίες επιλογές κάθε εβδομάδα, καθώς και ένα χαρακτηριστικό της εφαρμογής ανά ημέρα. Επιπλέον, το AppsZoom διατηρεί επίσης ένα ιστολόγιο με τους τελευταίους συμμετέχοντες στην ιστοσελίδα, μαζί με μια μοναδική ενότητα Videoreview στο δικό του επίσημο κανάλι YouTube. Αυτό αυξάνει περαιτέρω τις πιθανότητες έκθεσης της εφαρμογής σας.

    Περισσότερο "

    Συμπερασματικά

    Sean Gallup / Προσωπικό / Getty Images

    Υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες ιστότοποι αναθεώρησης εφαρμογών Android που υπάρχουν σήμερα. Εδώ, έχουμε παρουσιάσει μερικούς από τους κορυφαίους πόρους. Μπορείτε να σκεφτείτε άλλες παρόμοιες τοποθεσίες; Μας ενημερώστε!