Οι πιο δημοφιλείς πύλες στο διαδίκτυο

Το Blogger και η Google κάνουν αυτή τη λίστα

Χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε από τις 10 δημοφιλέστερες πύλες του Διαδικτύου; Με αυτή τη λίστα, μάθετε ποιες πύλες έχουν τα μεγαλύτερα αποτελέσματα. Πριν ξεκινήσετε, ωστόσο, κατανοήστε πώς δημιουργήθηκε αυτή η λίστα.

Πρώτον, ο βασικός ορισμός μιας δικτυακής πύλης θα περιλάμβανε το μεγαλύτερο μέρος του Ιστού, γι 'αυτό χρησιμοποίησα τα κριτήρια να είμαι πύλη είτε για συγκεκριμένες είτε για γενικές πληροφορίες. Επίσης, συμπεριλάμβανα τυχόν πύλες σε υπηρεσίες ή προϊόντα που δεν πωλούνται συγκεκριμένα από τον ιστότοπο. (Με άλλα λόγια, η Amazon δεν θα υπολογίζεται επειδή πωλούν τα προϊόντα που απαριθμούν. Αντίθετα, ένας ιστότοπος με τις καλύτερες προσφορές θα ανταποκρινόταν στα κριτήρια.)

Δεύτερον, χρησιμοποίησα την Alexa ως δείκτη της δημοτικότητας του ιστότοπου. Η Alexa κατατάσσει ιστότοπους μέσω των δεδομένων που ανακτώνται από αυτούς που χρησιμοποιούν τη γραμμή εργαλείων Alexa. Με πολλούς τρόπους, η Alexa είναι η βαθμολογία Nielsen του Ιστού.

Και, με αυτό είπε, εδώ είναι ο κατάλογος:

Ο χώρος μου

Μόλις το πιο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, το MySpace φέρνει ακόμα αρκετή επισκεψιμότητα για να κάνει αυτή τη λίστα. Με προφίλ δωρεάν φόρμας που επιτρέπουν στους χρήστες να δημιουργήσουν τη δική τους προσαρμοσμένη εμφάνιση και έμφαση στη μουσική και την ψυχαγωγία, το MySpace παραμένει ένας από τους ηγέτες στον χώρο κοινωνικής δικτύωσης.

Baidu

Το Baidu είναι η κορυφαία κινεζική μηχανή αναζήτησης με έμφαση στο περιεχόμενο πολυμέσων όπως οι ταινίες και τα MP3. Ήταν ο πρώτος που προσέφερε WAP και κινητή αναζήτηση στην Κίνα.

Wikipedia

Η πιο γρήγορη πηγή βασικών πληροφοριών για οτιδήποτε από τη ρωμαϊκή ιστορία έως την κυτταρική μίτωση στο Harrison Ford, η Wikipedia έχει επαναπροσδιορίσει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι μοιράζονται πληροφορίες. Αυτό το κοινωφελές Wiki διευθύνεται από το μη κερδοσκοπικό ίδρυμα Wikipedia και παρέχει πληθώρα πληροφοριών για σχεδόν οποιοδήποτε θέμα.

Blogger

Η πιο δημοφιλής πλατφόρμα blogging είναι επίσης ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στο διαδίκτυο. Το Blogger είναι μια δωρεάν υπηρεσία που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να ξεκινήσει γρήγορα και εύκολα το δικό του ιστολόγιό του και ακόμη και να βάλει διαφημίσεις Google σε αυτό για να κερδίσει χρήματα.

MSN

Αρχικά αναπτυγμένος για να ανταγωνιστεί με το AOL, το MSN σιγά σιγά καταργείται για να κάνει δρόμο για την υπηρεσία Live της Microsoft. Αλλά, όπως μπορείτε να δείτε από το να είναι τόσο υψηλή κατάταξη, εξακολουθεί να είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πύλες αναζήτησης.

Windows Live

Η απάντηση της Microsoft στο Google, το Microsoft Live συνδυάζει τις λειτουργίες αναζήτησης στο Web του MSN με πλήθος εφαρμογών που βασίζονται στο Web όπως η αλληλογραφία και η ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων .

Facebook

Το Facebook σάρωσε το MySpace για να γίνει όχι μόνο το πιο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο στον κόσμο, αλλά ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στο Web. Η πλατφόρμα ανάπτυξης του Facebook διαδραμάτισε βασικό ρόλο στην επέκτασή του, επιτρέποντάς της να γίνει κάτι περισσότερο από ένα κοινωνικό δίκτυο με την ενσωμάτωση εφαρμογών και παιχνιδιών.

YouTube

Το YouTube έχει λάβει ιογενή βίντεο σε νέο επίπεδο, καθιστώντας τόσο εύκολο να μοιραστείτε βίντεο . Αν και σίγουρα διασκεδαστικό, το YouTube μπορεί επίσης να είναι διδακτικό για όσους επιθυμούν να βρουν δωρεάν βίντεο φροντιστηρίων.

Yahoo!

Κάνετε Yahoo! ; Εάν ναι, τότε χτυπάτε τον δεύτερο πιο δημοφιλή προορισμό στον Ιστό. Συνδυάζοντας τις λειτουργίες αναζήτησης με πλήθος υπηρεσιών που κυμαίνονται από αλληλογραφία Internet στο δικό σας εξατομικευμένο ραδιοφωνικό σταθμό, το Yahoo είναι η πιο πολυσύχναστη δικτυακή πύλη.

Google

Σχεδιασμένο γύρω από την έννοια του να δίνει στους ανθρώπους ένα πλαίσιο αναζήτησης και ένα κουμπί για κλικ, η τεράστια δημοτικότητα της Google παρουσιάζεται καλύτερα από το πώς το όνομα έχει γίνει συνώνυμο της αναζήτησης. Μέχρι το τέλος της δεκαετίας, οι άνθρωποι θα μιλούν για το πώς προχώρησαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου τους αλλά δεν μπορούσαν να τα βρουν.