Πώς να φτιάξετε τα δικά σας βίντεο για το Youtube

Είστε έτοιμοι να μάθετε πώς να κάνετε τα βίντεο του YouTube; Είναι εύκολο, διασκεδαστικό και ένας πολύ καλός τρόπος για να μοιραστείτε τις ταινίες σας με τον κόσμο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα βίντεο για μεταφόρτωση και ένας λογαριασμός για να συνδεθείτε με.

Σημείωση: Λάβετε υπόψη ότι είναι πραγματικά εύκολο για κάποιον να κατεβάσει βίντεο από το YouTube , οπότε αν δεν θέλετε να κλαπεί το αρχικό σας περιεχόμενο, μπορείτε να επανεξετάσετε εάν είναι καλή ιδέα να κάνετε βίντεο στο YouTube.

Αποκτήστε στιγμιότυπο για το βίντεό σας στο YouTube

Το πρώτο πρώτο βήμα για την πραγματοποίηση ενός βίντεο στο YouTube είναι, φυσικά, να έχετε πλάνα. Αυτό μπορεί να είναι κάτι πρωτότυπο που πυροβολείτε με το τηλέφωνό σας, κάμερα ή κάμερα . μπορεί να είναι εμπορική , μια παλιά ταινία στο σπίτι από το παρελθόν σας ή ένα μοντάζ φωτογραφιών που έχετε τραβήξει.

Δείτε αυτές τις συμβουλές για ηχογράφηση για να βεβαιωθείτε ότι το κοινό σας μπορεί να σας ακούσει με την ελάχιστη δυνατή απόσπαση της προσοχής σας.

Σημαντικό: Βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενο βίντεο είναι δικό σας και ότι δεν ανήκει σε κάποιον άλλο. Το YouTube έχει μια διαδικασία που έχει τεθεί σε εφαρμογή κατά την μεταφόρτωση περιεχομένου για να βεβαιωθείτε ότι δεν παραβιάζει τα γνωστά πνευματικά δικαιώματα, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε και αυτά τα δικαιώματα αυτά.

Επεξεργαστείτε το YouTube σας βίντεο

Η επεξεργασία είναι προαιρετική αλλά μια καλή ιδέα αν θέλετε να κάνετε το βίντεό σας πιο συναρπαστικό ή εύκολο να το ακολουθήσετε. Θα υπάρχουν σίγουρα τμήματα του βίντεό σας που θέλετε να διατηρήσετε αλλά και άλλες (ακόμη και μικροσκοπικές) ενότητες που δεν θέλετε.

Αντί να επαναλάβετε το όλο θέμα, απλά χρησιμοποιήστε κάποιο δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας για να το φροντίσετε.

Εξαγωγή του βίντεό σας στο YouTube

Το YouTube δέχεται μια μεγάλη ποικιλία μορφών βίντεο και μεγέθους ανάλυσης, οπότε δεν χρειάζεται να είστε πολύ επιλεκτικοί σχετικά με τις ρυθμίσεις εξαγωγής. Ένα μεγαλύτερο αρχείο υψηλότερης ποιότητας θα φαίνεται καλύτερα στο YouTube, αλλά ένα μικρότερο αρχείο θα μεταφορτωθεί πιο γρήγορα.

Οι υποστηριζόμενες μορφές αρχείων YouTube περιλαμβάνουν τα MP4 , AVI , FLV , WMV , MOV, WebM και άλλα. Εάν το βίντεό σας δεν βρίσκεται σε μία από αυτές τις μορφές, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε έναν δωρεάν μετατροπέα αρχείων βίντεο για να το αποθηκεύσετε σε ένα που υποστηρίζεται από το YouTube.

Δεδομένου ότι το YouTube χρησιμοποιεί συσκευές αναπαραγωγής βίντεο με αναλογία διαστάσεων 16: 9, οποιοδήποτε άλλο μέγεθος βίντεο θα εξακολουθεί να λειτουργεί, αλλά θα έχει μαύρα κουτιά και στις δύο πλευρές για να αντισταθμίσει αυτόν τον ανακριβή λόγο. Κωδικοποιήστε το βίντεό σας σε ένα από αυτά τα ψηφίσματα για να το λειτουργήσετε καλύτερα.

Το μέγιστο μέγεθος αρχείου που ανεβάζετε στο YouTube είναι 128 GB. Αυτό είναι πραγματικά, πραγματικά μεγάλο και δεν πρέπει να είναι ένα πρόβλημα για τους περισσότερους ανθρώπους.

Πρέπει να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας YouTube αν θέλετε να μεταφορτώσετε περιεχόμενο μεγαλύτερο από 15 λεπτά.

Ρύθμιση λογαριασμού YouTube

Πρέπει να έχετε έναν δωρεάν λογαριασμό χρήστη με την Google για να μπορείτε να ανεβάσετε βίντεο στο YouTube. Εάν χρησιμοποιείτε ήδη το Gmail, το Google Photos ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία της Google, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ίδιες πληροφορίες για να αποκτήσετε πρόσβαση στο YouTube.

Μπορείτε να εγγραφείτε εδώ για έναν δωρεάν λογαριασμό Google.

Μεταφορτώστε το βίντεό σας στο YouTube

Τώρα είστε έτοιμοι να ανεβάσετε το βίντεό σας! Απλώς συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο YouTube και κάντε κλικ στο κουμπί μεταφόρτωσης στο επάνω μέρος της οθόνης.

Ανάλογα με το μέγεθος του αρχείου βίντεο, η διαδικασία μπορεί να είναι γρήγορη ή αργή. Ενώ περιμένετε, μπορείτε να εισαγάγετε πληροφορίες σχετικά με τα βίντεό σας, όπως τον τίτλο, την περιγραφή και τις λέξεις-κλειδιά. Όσο περισσότερες πληροφορίες συμπεριλαμβάνετε, τόσο πιο εύκολο θα είναι να βρουν τα βίντεό σας τα βίντεό σας.

Επεξεργαστείτε το βίντεό σας στο YouTube

Ο επεξεργαστής βίντεο του YouTube σας διευκολύνει να διαιρέσετε τα βίντεο που έχετε ανεβάσει και να προσθέσετε λεζάντες ή σημειώσεις. Περιλαμβάνει επίσης πολλά δωρεάν ήχο που μπορείτε να προσθέσετε στα βίντεό σας, συν τις μεταβάσεις και τους τίτλους.

Μοιραστείτε το βίντεο YouTube σας

Αφού γίνει η μεταφόρτωση του βίντεό σας στο YouTube, μπορείτε να το μοιραστείτε αποστέλλοντάς το ηλεκτρονικά σε φίλους και οικογένεια ή να το ενσωματώσετε στον ιστότοπο ή το ιστολόγιό σας. Εάν θέλετε να κρατήσετε το βίντεό σας ιδιωτικό, μπορείτε να το κάνετε και αυτό.

Ο ευκολότερος τρόπος για να μοιραστείτε το βίντεό σας είναι να αντιγράψετε τη διεύθυνση URL του . Μπορείτε επίσης να βάλετε τα βίντεό σας σε λίστες αναπαραγωγής για έναν εύκολο τρόπο κατηγοριοποίησης των βίντεό σας και μοιραστείτε ταυτόχρονα πολλά βίντεο.