Πώς να προωθήσετε την επιχείρησή σας γραφικού σχεδιασμού

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για την προώθηση μιας επιχείρησης γραφικού σχεδιασμού , όπως το blogging, το word-of-mouth, τα ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και η κοινωνική δικτύωση. Πολλές από αυτές τις μεθόδους είναι ανέξοδες ή δωρεάν και μπορούν να οδηγήσουν σε αυξημένη έκθεση για την επιχείρησή σας και τους νέους πελάτες. Ακόμη και όταν μια επιχείρηση σχεδιασμού είναι εξαιρετικά απασχολημένη, είναι σημαντικό να συνεχίσετε να εμπορεύεστε την εργασία σας και πολλές από αυτές τις προσεγγίσεις μπορούν να γίνουν μέρος της καθημερινής σας ροής εργασίας.

Ανάπτυξη της επιχείρησής σας γραφικού σχεδιασμού μέσω του Word-of-Mouth

PeopleImages.com / Getty Images

Σε οποιοδήποτε στάδιο μιας επιχείρησης γραφικού σχεδιασμού, η λέξη-στόμα είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να προσγειωθείτε περισσότερες θέσεις εργασίας.

Προωθήστε την επιχείρησή σας γραφικού σχεδιασμού με online συνεντεύξεις

Η λήψη συνεντεύξεων για έναν ιστότοπο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προωθήσετε τη γραφιστική σας επιχείρηση. Οι ηλεκτρονικές συνεντεύξεις θα εκθέσουν την επιχείρησή σας σε ένα ευρύτερο κοινό και θα οδηγήσουν την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας. Παρόλο που θα ήταν υπέροχο αν οι ιστοσελίδες ήρθαν σε σας για συνεντεύξεις, αυτό δεν θα συνέβαινε πάντα. Σε οποιοδήποτε σημείο της καριέρας σχεδιασμού σας, πρέπει να προωθήσετε τον εαυτό σας. Αυτό μπορεί να είναι τόσο απλό όσο η επικοινωνία με έναν ιστότοπο και το ερώτημα εάν ενδιαφέρονται για μια συνέντευξη ή μια μελέτη περίπτωσης για την εταιρεία σας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Twitter για Επιχειρήσεις

Το Twitter είναι ένα ισχυρό και ευρέως χρησιμοποιούμενο εργαλείο δικτύωσης και, μεταξύ άλλων, είναι πολύ δημοφιλές μεταξύ των σχεδιαστών και των επαγγελματιών του διαδικτύου. Ενώ πολλοί πιστεύουν ότι είναι μόνο για την ανακοίνωση των καθημερινών κοινωνικών δραστηριοτήτων, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αξιοποιήσει το Twitter για την επιχείρηση γραφικού σχεδιασμού.

Χρησιμοποιώντας το Facebook για την προώθηση της επιχείρησής σας γραφικού σχεδιασμού

Το Facebook είναι εξαιρετικά δημοφιλές, συνήθως θεωρείται ως ένα κοινωνικό εργαλείο για τους φίλους και την οικογένεια για να μοιράζονται φωτογραφίες, σκέψεις και οτιδήποτε άλλο επιτρέπει το τεράστιο δίκτυο Facebook. Είναι επίσης ένα ισχυρό επιχειρηματικό εργαλείο. Με τόσους πολλούς ανθρώπους σε έναν ιστότοπο, ήταν αναπόφευκτο οι επιχειρήσεις να πηδούν με προφίλ ή σελίδες, δικές τους και εκμεταλλευόμενοι άλλες επιχειρηματικές ευκαιρίες. Περισσότερο "

Χρησιμοποιώντας το LinkedIn για την προώθηση της επιχείρησής σας γραφικού σχεδιασμού

LinkedIn είναι ένας ιστότοπος επιχειρηματικών δικτύων που επιτρέπει στους επαγγελματίες να συνδεθούν και να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον. Σε αντίθεση με πολλά άλλα εργαλεία δικτύωσης που αρχικά προσανατολίστηκαν προς την κοινωνικοποίηση, το LinkedIn είναι ειδικά για τη δικτύωση των επιχειρήσεων και ως εκ τούτου μια προφανής επιλογή ως εργαλείο στην αγορά του εαυτού σας ως σχεδιαστής γραφικών.

Πώς να δημιουργήσετε ένα ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ένα ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ένα σημαντικό εργαλείο για την ανάπτυξη μιας γραφιστικής επιχείρησης. Είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους διάδοσης της λέξης-από-στόμα σε τι είδους εργασία κάνετε και ψάχνετε. Εδώ είναι τι χρειάζεται για να δημιουργήσετε και να διατηρήσετε ένα. Περισσότερο "

Τα οφέλη ενός Blog Graphic Design

Υπάρχουν πολλά οφέλη για να γράψετε το δικό σας blog γραφικού σχεδιασμού. Η σύνταξη ενός ιστολογίου μπορεί να δημιουργήσει μια κοινότητα γύρω από τον ιστότοπό σας, να προωθήσει την επιχείρησή σας και να βοηθήσει να εδραιωθείτε ως ειδικός στον τομέα.

Πώς να σχεδιάσετε μια επαγγελματική κάρτα γραφικών

Είτε είστε ελεύθερος επαγγελματίας είτε είστε ιδιοκτήτης της δικής σας εταιρίας σχεδιασμού, είναι ζωτικής σημασίας να έχετε επαγγελματικές κάρτες για τη γραφιστική σας επιχείρηση. Πρώτον, θα εξετάσουμε τα πλεονεκτήματα της κατοχής μιας κάρτας και, στη συνέχεια, θα προχωρήσουμε στις αποφάσεις που πρέπει να γίνουν και στην πραγματική διαδικασία σχεδιασμού. Περισσότερο "

Πέντε τρόποι βελτίωσης της επιχείρησής σας γραφικού σχεδιασμού

Υπάρχουν πολλοί τρόποι βελτίωσης της επιχείρησής σας στο γραφικό σχεδιασμό. Μερικοί από τους πιο προφανείς τρόπους είναι η οικοδόμηση του χαρτοφυλακίου σας και η βελτίωση της ικανότητας που έχετε θέσει μέσω της πρακτικής ή των μαθημάτων. Ωστόσο, υπάρχουν πρόσθετες βελτιώσεις που μπορείτε να κάνετε στην επιχείρησή σας, οι οποίες δεν περιλαμβάνουν εργασίες σχεδιασμού. Αυτά περιλαμβάνουν οτιδήποτε από το πώς θα φορέσετε τον τρόπο με τον οποίο γράφετε.

Πώς και γιατί να αποκτήσετε την πιστωτική σας σειρά για έργα γραφικού σχεδιασμού

Η λήψη της πιστωτικής σας γραμμής γραφικού σχεδιασμού στη δουλειά σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξαπλωθεί η λέξη-στόμα στην επιχείρησή σας. Είναι ικανοποιητική και προσοδοφόρα όταν κάποιος δει τη δουλειά σας και επικοινωνεί μαζί σας για ένα έργο. Σε πολλές περιπτώσεις, οι πελάτες σας θα διαβιβάζουν τις πληροφορίες επικοινωνίας σας για εσάς σε περίπτωση έρευνας, αλλά είναι πολύ καλή ιδέα να παραλείψετε αυτό το βήμα και να εξασφαλίσετε ότι οι άνθρωποι μπορούν να έρθουν σε επαφή μαζί σας. Επίσης, είναι, φυσικά, ωραίο να λαμβάνετε πίστωση όταν αξίζει και να δείτε το όνομά σας σε ένα τελικό έργο σχεδίασης.