Πώς να Stream Amazon Video στην Apple TV Χρησιμοποιώντας το iPad σας

Πώς να Stream Amazon Video στην Apple TV

Η Apple TV μπορεί να μην είναι το "μέλλον της τηλεόρασης" της Apple που πυροβολούσε με το προϊόν, αλλά είναι εύκολα η καλύτερη συσκευή ροής στην αγορά. Έχει αρκετή ισχύ κάτω από την κουκούλα για να ανταγωνιστεί ένα iPad Air και ένα αναδυόμενο κατάστημα εφαρμογών που ξεπερνά γρήγορα αντιπάλους όπως το Roku και το Chromecast . Ωστόσο, έχει μια λαμπρή τρύπα: η Amazon έχει αρνηθεί να κατασκευάσει μια εφαρμογή Instant Amazon Video για τη συσκευή της Apple. Αλλά αν έχετε iPad, αυτό δεν είναι ένα μεγάλο πρόβλημα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εύκολα το iPad σας για να κάνετε ροή του Amazon Prime και άλλα βίντεο του Amazon στην Apple TV σας.

Το Amazon Prime υποστηρίζει το AirPlay , το οποίο σας επιτρέπει να στέλνετε ήχο και βίντεο από το iPad σας στην τηλεόρασή σας μέσω της Apple TV. Και το AirPlay υποστηρίζει βίντεο 1080p, οπότε δεν λαμβάνετε υποβαθμισμένη ποιότητα βίντεο ή ήχου. Δείτε πώς μπορείτε να συνδέσετε το Amazon Instant Video με την Apple TV:

Αυτή η λειτουργία λειτουργεί τόσο με το Amazon Prime όσο και με το Amazon Instant Video, έτσι ώστε να μπορείτε επίσης να προβάλλετε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές που έχετε αγοράσει μέσω του Amazon. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το AirPlay με άλλες εφαρμογές που δεν υπάρχουν ακόμα στην Apple TV, εφόσον η εφαρμογή υποστηρίζει AirPlay. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή TiVo για ροή τηλεόρασης εάν έχετε μια κονσόλα TiVo που υποστηρίζει ροή στο Διαδίκτυο, όπως το TiVo Stream.

Περισσότερες μέθοδοι σύνδεσης του iPad στην τηλεόρασή σας