Το Sims 2, κριτική - PS2, Xbox, GameCube

Η κατώτατη γραμμή

Ακριβώς από το ρόπαλο, αυτό θα ήταν ένα παιχνίδι πέντε αστέρων και ένας υποψήφιος για το παιχνίδι της χρονιάς αν δεν ήταν για τα θέματα τεχνολογίας. Οι μεγάλοι χρόνοι φόρτωσης, το περιστασιακό πλήρες σύστημα παγώνει και μερικές φορές το παιχνίδι απλώς θα "ξεγελάσει" και τα χειριστήρια θα αποτύχουν. Ένιωσα σαν να έπαιζα στον Η / Υ! Ένας λόγος που οι άνθρωποι αγαπούν τις κονσόλες τους είναι ότι δεν υπάρχουν θέματα τεχνολογίας. Αλίμονο, ίσως είναι η κατάρα της θύρας του υπολογιστή. Έξω από την άκρη, είναι υπέροχη. Αστεία και εθιστική, το The Sims 2 θα μπορούσε να ήταν ένας από τους μεγαλύτερους στην κονσόλα.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Οδηγός αναθεώρηση - The Sims 2, αναθεώρηση - PS2, Xbox, GameCube

Εντάξει, ανέφερα τα θέματα τεχνολογίας παραπάνω, οπότε δεν χρειάζεται να τα επαναλάβω εδώ. Δεν αρκούν για να σας κρατήσουν από το παιχνίδι, καθώς είναι εξαιρετικό, αλλά να είστε ενήμεροι και να είστε βέβαιοι να σώσετε το παιχνίδι σας.

Το Sims 2, για τον καθαρό μεταξύ σας, είναι η τρέλα PC που δημιούργησε μια αυτοκρατορία. Αναμφισβήτητα είναι το καλύτερο παιχνίδι πώλησης όλων των εποχών και υπάρχει μια βαθιά κοινότητα ανεμιστήρων. Βασικά, ελέγχετε μικρούς ανθρώπους που ονομάζονται «sims» μπορείτε να τους ντύσετε, να τους αποκτήσετε φίλους, δουλειές και ακόμη και να τους αναπαράγετε. Σκεφτείτε το ως την εκπλήρωση όλων των ονείρων σας για τα θαλασσινά ... μόνο ψηφιακά. «Πώς είναι αυτή η διασκέδαση», ρωτάς; Λοιπόν, θα σας οδηγήσω στραβά; Εκτός από την εμπιστοσύνη μου και τα εκατομμύρια των οπαδών, γνωρίζουμε ότι αυτό είναι ένα από τα πιο πρωτότυπα παιχνίδια της τελευταίας δεκαετίας. Είναι ίσα μέρη sim, πολύπλοκο γρίφος, παιχνίδι περιπέτειας, και πολύ πιο διασκεδαστικό από οποιοδήποτε από αυτά μεμονωμένα. Παραδόξως, αντέχει επίσης τα παραδοσιακά στερεότυπα φύλου, καθώς το The Sims 2 απολαμβάνει όσες γυναίκες και άνδρες.

Στην κονσόλα έκδοση, υπάρχουν δύο τρόποι παιχνιδιού? αλλά μόνο ένα παιχνίδι αποθήκευσης, έτσι δεν υπάρχει εξοικονόμηση εάν δοκιμάσετε έναν άλλο τρόπο ή θα διαγράψετε το πρωτότυπο. Στην κατάσταση ιστορίας, ελέγχετε ένα πρωτεύον sim αλλά θα προσθέσετε περισσότερα κατά μήκος του δρόμου. Στο ελεύθερο παιχνίδι, είναι ακριβώς όπως το PC, οτιδήποτε πηγαίνει. Ο τρόπος ιστορίας είναι τόσο ανοιχτός και μη γραμμικός που το προτείνω, καθώς όλα είναι ο τρόπος ιστορίας και πολλά άλλα.

Όλες οι αστείες χειρονομίες, οι όμοιες και οι άγριες συσκευές κάνουν το The Sims 2 όχι μόνο βαθύ αλλά και αρκετά αστείο. Το The Sims 2 είναι ένα αμάλγαμα όλων των παιχνιδιών των Sims μέχρι σήμερα, με σταθερά αποτελέσματα.