Πώς να αλλάξετε τον ήχο της νέας αλληλογραφίας στο iOS Mail

Επιλέξτε ειδικούς ήχους για VIP και νήματα στο iPhone ή στο iPad σας

Εάν θέλετε να προσαρμόσετε το iPhone ή το iPad σας, θα χαρούμε να ακούσετε ότι μπορείτε να επιλέξετε τον ήχο που εμφανίζεται στο iOS Mail όταν φθάνουν νέα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα εισερχόμενά σας.

Το IOS 11 διαθέτει μεγάλη ποικιλία τόνων ειδοποίησης και ήχων κλήσης, από τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε τον τέλειο τόνο για να σας ειδοποιήσει για νέα μηνύματα. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε επιπλέον ήχους κλήσης από το Tone Store. Εκχωρήστε έναν διαφορετικό τόνο στους VIP αποστολείς σας για να τις αναγνωρίσετε αμέσως. Με το iOS Mail, μπορείτε να έχετε έναν ήχο για κανονικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, έναν άλλο για μηνύματα από τους σημαντικότερους αποστολείς σας και ένα άλλο για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε συνομιλίες που έχετε επισημάνει για παρακολούθηση.

Αλλάξτε τον ήχο της νέας αλληλογραφίας στο iOS Mail

Για να επιλέξετε διαφορετικό ήχο για νέες ειδοποιήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το iOS Mail στο iPhone και το iPad:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στη συσκευή σας iOS.
  2. Πατήστε Ειδοποιήσεις .
  3. Πατήστε Αλληλογραφία στη λίστα που ανοίγει.
  4. Ενεργοποιήστε το ρυθμιστικό δίπλα στην επιλογή Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων εάν είναι απενεργοποιημένη.
  5. Αγγίξτε το iCloud ή έναν από τους άλλους λογαριασμούς email που αναφέρονται. Σε κάθε λογαριασμό μπορεί να αντιστοιχιστεί ένας διαφορετικός ήχος ειδοποίησης αλληλογραφίας.
  6. Ο τρέχων ήχος εντοπίζεται απέναντι από τους Ήχους στο επάνω μέρος της οθόνης που ανοίγει. Πατήστε Ήχοι για να ανοίξετε την οθόνη Ήχοι.
  7. Μετακινηθείτε στις ενότητες Alert Tones και Ringtones. Πατήστε το όνομα ενός ήχου για να ακούσετε μια προεπισκόπηση. Όταν βρείτε έναν ήχο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, πατήστε το όνομά του για να τοποθετήσετε ένα σημάδι ελέγχου δίπλα στον ήχο. Εναλλακτικά, πατήστε Tone Store για να αγοράσετε νέους ήχους.
  8. Αγγίξτε το iCloud στο επάνω μέρος της οθόνης και έπειτα επιλέξτε Αλληλογραφία , επίσης στο επάνω μέρος της οθόνης, για να επιστρέψετε στην οθόνη Ειδοποιήσεις .
  9. Επαναλάβετε τη διαδικασία για άλλους λογαριασμούς email για να τους εκχωρήσετε ήχους.

Εκχωρήστε διαφορετικό ήχο στους VIP αποστολείς

Τα άτομα που έχετε προσδιορίσει ως VIP αποστολείς μπορούν να λάβουν διαφορετικό ήχο για να τα διακρίνουν από άλλους αποστολείς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

  1. Πατήστε VIP στην οθόνη Ειδοποιήσεις αλληλογραφίας ( Ρυθμίσεις > Ειδοποιήσεις > Αλληλογραφία ) για να ανοίξετε την οθόνη Ήχοι.
  2. Όπως ακριβώς κάνατε και για τους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, επιλέξτε έναν συγκεκριμένο ήχο για τους VIP αποστολείς σας πατώντας το για να τοποθετήσετε ένα σημάδι ελέγχου μπροστά από το όνομά του.

Εκχωρήστε έναν διαφορετικό ήχο στις ειδοποιήσεις του νήματος

  1. Πατήστε Ειδοποιήσεις νήματος στην οθόνη Ειδοποιήσεις αλληλογραφίας ( Ρυθμίσεις > Ειδοποιήσεις > Αλληλογραφία ) για να ανοίξετε την οθόνη Ειδοποιήσεις νήματος.
  2. Πατήστε Ήχοι .
  3. Όπως ακριβώς κάνατε για τους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, επιλέξτε έναν συγκεκριμένο ήχο για τις Ειδοποιήσεις Thread, πατώντας το για να τοποθετήσετε ένα σημάδι ελέγχου μπροστά από το όνομά του.