Πώς να Get Featured στην καρτέλα Διερεύνηση του Instagram

Κάντε το στην καρτέλα εξερεύνησης για να αποκτήσετε μεγαλύτερη έκθεση

Εάν χρησιμοποιείτε το Instagram , πιθανότατα είστε εξοικειωμένοι με την καρτέλα Εξερεύνηση - επίσης κοινώς γνωστή ως "δημοφιλής σελίδα". Αλλά πώς μπορεί κάποιος να εμφανιστεί σε αυτή τη σελίδα ούτως ή άλλως;

Η εμφάνιση μιας από τις φωτογραφίες ή τα βίντεό σας που εμφανίζονται στην καρτέλα Διερεύνηση μπορεί να προκαλέσει μια ιογενή επίδραση που μπορεί να προσελκύσει εκατοντάδες ή και χιλιάδες συμπαθειών, σχολίων και οπαδών σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Εδώ ξέρουμε πώς μπορείτε να φτάσετε εκεί.

Πώς το Instagram επιλέγει περιεχόμενο για την καρτέλα Διερεύνηση / Δημοφιλής σελίδα

Σύμφωνα με το Instagram, οι φωτογραφίες και τα βίντεο που εμφανίζονται στην καρτέλα Διερεύνηση είναι προσαρμοσμένα στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε την εφαρμογή. Έτσι, το περιεχόμενο που εμφανίζεται σε αυτήν την καρτέλα για λογαριασμό κάποιου άλλου μπορεί να μοιάζει πολύ διαφορετικό από αυτό που εμφανίζεται όταν συνδεθείτε στον δικό σας λογαριασμό.

Το Instagram λέει ότι ενδέχεται να εμφανιστούν περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο από άτομα των οποίων το περιεχόμενο έχετε ήδη αλληλεπιδράσει με την αρεσκεία ή την σχολιασμό τους, μαζί με μια ποικιλία περιεχομένου που άρεσε ένας μεγάλος αριθμός ατόμων στο Instagram. Είναι ένας συνδυασμός γενικής δημοτικότητας με ένα κομμάτι εξατομίκευσης που βασίζεται στη δική του δραστηριότητα κάθε χρήστη.

Αν και φαίνεται κάπως προφανές ότι το ποσό που του αρέσει μια φωτογραφία παίρνει θα είναι αρκετό για να ωθήσει μια φωτογραφία στη δημοφιλή σελίδα, το Instagram λαμβάνει πραγματικά πολύ περισσότερο υπόψη από απλά τον αριθμό των συμπαθειών που δημιουργεί μια συγκεκριμένη φωτογραφία. Ο τύπος που χρησιμοποιείται για την εμφάνιση του δημοφιλούς περιεχομένου είναι συνεχώς τροποποιημένος, οπότε όποια δημοφιλής στρατηγική λειτούργησε πριν από δύο μήνες μπορεί να μην λειτουργήσει και σήμερα.

Δεδομένου ότι δεν υπάρχει κανένας τρόπος για να μάθετε τι η φόρμουλα του Instagram συνεπάγεται και ότι αλλάζει συνεχώς, το μόνο πράγμα που μπορείτε να κάνετε πραγματικά να εντείνετε την προσπάθειά σας για την οικοδόμηση της παρουσίας σας στο Instagram. Θα χρειαστεί χρόνος και θα πάρει σκληρή δουλειά.

Αυξάνοντας τις πιθανότητες προβολής σας στη δημοφιλή σελίδα

Έτσι, είστε έτοιμοι να κατεβείτε στην επιχείρηση; Θυμηθείτε, παίρνει περισσότερο από ό, τι προσελκύει τους τόνους των οπαδών για κανέναν άλλο λόγο εκτός από την αύξηση των αριθμών σας. Βεβαιωθείτε ότι δημοσιεύετε φωτογραφίες ποιότητας που αξίζει να κάνετε κοινή χρήση!

Ακολουθούν ορισμένα άλλα πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη για την αύξηση της δημοτικότητας:

Βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός σας είναι αρκετά παλιός

Αν και αυτό μπορεί να μην είναι ένας τεράστιος παράγοντας για τον προσδιορισμό της δημοτικότητας φωτογραφιών, το Instagram πιθανώς το βλέπει σε κάποιο βαθμό. Οι πιθανότητες είναι εάν είστε λογαριασμός ηλικίας δύο εβδομάδων, δεν θα είναι πιθανό να είναι κατάλληλοι για εμφάνιση στη δημοφιλή σελίδα σε σύγκριση με παλαιότερο λογαριασμό - ακόμα κι αν έχει τόνους συμπαθειών και οπαδούς. Αυτό δεν συμβαίνει φυσικά σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα και το Instagram το ξέρει.

Συνεχώς δημιουργήστε την παρακολούθηση των ενεργών χρηστών

Είναι ακόμα σημαντικό να κερδίζετε οπαδούς αν θέλετε να ανταγωνιστείτε για δημοτικότητα, αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε κάτι περισσότερο από ένα απλό αποτέλεσμα. Η δέσμευση είναι το κλειδί εδώ. Πολλοί χρήστες μπορεί να έχουν δεκάδες χιλιάδες οπαδούς, αλλά αν μόνο μερικές εκατοντάδες είναι ενεργές, οι υπόλοιποι από αυτούς τους ανενεργούς λογαριασμούς δεν θα σας κάνουν πολύ ευνοϊκά.

Ενθαρρύνετε τους ακόλουθους να αλληλεπιδρούν μαζί σας

Πείτε στους οπαδούς σας να "χτυπήσουν διπλά" τη φωτογραφία ή να τους ζητήσουν μια ερώτηση στη λεζάντα και να τους πείτε να αφήσουν ένα σχόλιο . Μια άλλη καλή τεχνική που πρέπει να χρησιμοποιήσετε είναι να πείτε στους οπαδούς να "επισημάνουν έναν φίλο" στα σχόλια για να τους ενημερώσουν για κάτι. Η απόκτηση περισσότερων αρέσει και σχολίων μπορεί να βελτιώσει τις πιθανότητές σας να εμφανίζονται στην καρτέλα Διερεύνηση από τους οπαδούς των χρηστών που αλληλεπιδρούν με το περιεχόμενό σας.

Μην το παρακάνετε με Hashtags

Τα Hashtags είναι ένας απλός τρόπος για γρήγορη έκθεση στο Instagram, αλλά η χρήση τους μπορεί να εμποδίσει την επιτυχία σας στην επίτευξη της δημοφιλούς σελίδας. Χρησιμοποιήστε τα με φειδώ. Είναι υπέροχο εάν θα θέλατε κάποια αρχική εμπλοκή, αλλά τα άτομα που τείνετε να αποκτήσετε από το να συμπεριλάβετε τα hashtags τείνουν να είναι ελαφρώς ρομποτικά και όχι πάντα αυθεντικά, έτσι πάρα πολλά άτομα που αναζητούν εκείνα τα hashtags μπορεί να μην είναι τόσο σπουδαία όταν προσπαθούν για τη δημοφιλή σελίδα.

Σημειώστε την ώρα και την ημέρα της εβδομάδας κατά την αποστολή

Δεν πρόκειται να λάβετε τόση αφοσίωση όταν δημοσιεύετε μια φωτογραφία στις 3 π.μ. Αν θέλετε πραγματικά να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητές σας να εμφανίζεται η φωτογραφία σας, δοκιμάστε να δημοσιεύσετε τις ώρες της ημέρας όταν νομίζετε ότι οι άνθρωποι μπορεί να βρίσκονται στα τηλέφωνά τους -όπως το μεσημέρι, μετά το σχολείο ή την εργασία και νωρίς το βράδυ.

Δημοσιεύστε τους εαυτούς σας, χρησιμοποιήστε τα φίλτρα και επωφεληθείτε από τις δημοφιλείς τάσεις φωτογραφιών / βίντεο.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να δημοσιεύετε τακτικά φωτογραφίες που οι άνθρωποι θα αγαπούν πραγματικά να δουν. Εάν αισθάνεστε κάπως χαμένος, πάρτε μερικές ημέρες για να μελετήσετε τι εμφανίζεται στην καρτέλα Διερεύνηση για να πάρετε μια ιδέα. Συχνά θα δείτε πολλά selfies , φωτογραφίες φύσης και ακόμη και βίντεο Instagram που δημοσιεύονται εκεί.

Ίσως θελήσετε να εξετάσετε και τον λόγο του αριθμού των ατόμων που ακολουθείτε και των οπαδών σας. Ποιος ξέρει αν το Instagram το βλέπει αυτό, αλλά πιθανότατα δεν θα φαινόταν υπέροχο για το Instagram αν παρακολουθείτε 100,00 άτομα ενώ έχετε μόνο περίπου 4,000 οπαδούς.

Μάθετε την τέχνη του χρόνου

Τέλος, για να φτάσετε στη δημοφιλή σελίδα, θα πρέπει να καταλάβετε πώς μπορείτε να πάρετε πολλές από τις συμπαθήσεις σας στη φωτογραφία σας - από ένα συνδυασμό των οπαδών σας και από άλλους - σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Το Instagram εξετάζει μόνο τι είναι πρόσφατα trending, έτσι ώστε όσο γρηγορότερα κερδίζετε να σας αρέσουν και σχολιάζουν μια φωτογραφία, τόσο μεγαλύτερη πιθανότητα έχετε να φτάσετε εκεί.