Φέρτε τα μηνύματα στο Facebook στη ζωή

Οι εικόνες μπορούν να κάνουν τα μηνύματά σας διασκεδαστικά και διασκεδαστικά

Το Facebook Messenger διευκολύνει την αλληλεπίδραση με τους φίλους και την οικογένειά σας στο Facebook. Και, τώρα υπάρχουν περισσότερες επιλογές από ποτέ για την προσθήκη εικόνων στα μηνύματά σας. Η προσθήκη εικόνων - είτε είναι emojis, emoticons, αυτοκόλλητα ή GIF - μπορεί να ζωντανέψει το μήνυμά σας, βοηθώντας σας να μεταδώσετε τα συναισθήματα και τις δραστηριότητες με έναν ελκυστικό τρόπο που ο αποδέκτης του μηνύματός σας θα απολαύσει. Εδώ είναι ο οδηγός σας για να κατανοήσετε ποιες εικόνες είναι διαθέσιμες και πώς να τις προσθέσετε στα μηνύματά σας.

Αυτοκόλλητα

Όπως εξηγεί το Facebook, "Τα αυτοκόλλητα είναι εικονογραφήσεις ή κινούμενα σχέδια χαρακτήρων που μπορείτε να στείλετε στους φίλους σας. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μοιραστείτε το πώς νιώθετε και να προσθέσετε προσωπικότητα στις συζητήσεις σας". Αυτό είναι σίγουρα η περίπτωση, καθώς το Facebook έχει κάνει μια σειρά από αυτοκόλλητα διασκέδασης διαθέσιμα για να χρησιμοποιήσετε. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά, κάντε κλικ (ή πατήστε σε μια κινητή συσκευή) στο ενιαίο "χαρούμενο πρόσωπο" κάτω από την περιοχή εισαγωγής κειμένου στο Facebook Messenger. Αφού κάνετε κλικ, θα έχετε πρόσβαση σε διάφορες επιλογές - και σε μια επιφάνεια εργασίας θα διαπιστώσετε ότι τα αυτοκόλλητα κατηγοριοποιούνται από συναισθήματα και δραστηριότητες, όπως "ευτυχισμένη", "ερωτευμένη" και "φαγητό". Σε επιτραπέζιους ή κινητούς υπολογιστές, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περισσότερες επιλογές, κάνοντας κλικ στο σύμβολο "+" που εμφανίζεται είτε στην κορυφή ή στη δεξιά πλευρά της εφαρμογής ανάλογα με τη συσκευή που χρησιμοποιείτε. Υπάρχουν κυριολεκτικά εκατοντάδες επιλογές και πολλοί από αυτούς είναι κινούμενοι. Οι αυτοκόλλητες ετικέτες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε διασκέδαση και ψυχαγωγία στα μηνύματά σας

Emojis

Οι Emojis είναι όλοι οργισμένοι. Αυτές οι μικρές εικόνες έχουν γίνει εξαιρετικά δημοφιλείς και χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο για να απεικονίσουν τόσο τα συναισθήματα όσο και τις δραστηριότητες. Το Emojis είναι ένα σύνολο χαρακτήρων που αποδίδουν ως εικόνες στα περισσότερα λειτουργικά συστήματα, συμπεριλαμβανομένων των iOS, Android, Windows και OS X. Υπάρχουν σχεδόν 2.000 emojis που υπάρχουν, με νέα να εισάγονται συχνά. Στην πραγματικότητα, τον Ιούνιο του 2016, εισήχθησαν 72 νέα emojis, συμπεριλαμβανομένου ενός αβοκάντο, ενός γορίλλας και ενός προσώπου κλόουν.

Τα Emojis χρησιμοποιούνται για να προσθέσουν τη διασκέδαση σε μια ευρεία ποικιλία καταστάσεων που αφορούν την επικοινωνία. Μπορείτε να παραγγείλετε το takeout από το emoji, να λάβετε τα νέα σας από το emoji, και ακόμη να διαβάσετε μια έκδοση της βίβλου emoji-translated.

Παρά την ευρεία ποικιλία των emojis που είναι διαθέσιμες, υπάρχει ένα περιορισμένο σύνολο που παρέχεται στο Facebook Messenger σε μια επιφάνεια εργασίας. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά, κάντε κλικ στο εικονίδιο που περιέχει τέσσερα πρόσωπα κάτω από το πλαίσιο εισαγωγής κειμένου. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα emoji που δεν είναι διαθέσιμο εγγενώς στο Facebook Messenger, μπορείτε να τραβήξετε επάνω αυτή τη σελίδα, να αντιγράψετε το emoji που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και να το επικολλήσετε στο πλαίσιο εισαγωγής κειμένου μέσα στο Messenger. Σε μια κινητή συσκευή, πατήστε το εικονίδιο "Aa" κάτω από το πλαίσιο εισαγωγής κειμένου στο Messenger και, στη συνέχεια, πατήστε στο εικονίδιο "happy face" στο πληκτρολόγιο του τηλεφώνου σας για να έχετε πρόσβαση στο emojis. Θα πρέπει να έχετε πρόσβαση στο πλήρες σετ χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο και μπορείτε να πατήσετε απλώς το emoji της επιλογής σας για να το προσθέσετε στο μήνυμά σας.

GIFs

Τα GIF είναι κινούμενες εικόνες ή αποσπάσματα βίντεο που συνήθως απεικονίζουν μια ανόητη κατάσταση. Η προσθήκη ενός GIF είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε το χιούμορ στο μήνυμά σας. Μέσα στο Facebook Messenger, κάντε κλικ ή πατήστε στο εικονίδιο "GIF" κάτω από το πλαίσιο εισαγωγής κειμένου. Αυτό θα φέρει μια ποικιλία GIF που μπορείτε να επιλέξετε, καθώς και ένα πλαίσιο αναζήτησης σε περίπτωση που θέλετε να αναζητήσετε ένα συγκεκριμένο θέμα ή θέμα για να προσθέσετε στο μήνυμά σας. Τα GIF συχνά περιλαμβάνουν διασημότητες σε ανόητες καταστάσεις ή δραστηριότητες και χρησιμοποιούνται συχνά στα κοινωνικά μέσα για να απεικονίζουν συναισθήματα.

Emoticons

Τι ακριβώς είναι ένα emoticon; Σύμφωνα με The Guardian, "Ένα εικονίδιο είναι μια τυπογραφική απεικόνιση της αναπαράστασης προσώπου, που χρησιμοποιείται για να μεταφέρει το συναίσθημα σε ένα κείμενο μόνο μέσο". Η συντομογραφία για το «εικονίδιο συναισθημάτων», τα emoticons αυξήθηκαν από τις πρώτες μέρες του διαδικτύου όταν υπήρχε ελάχιστη υποστήριξη για τις εικόνες και εφευρέθηκαν από επιστήμονες υπολογιστών που χρησιμοποίησαν χαρακτήρες στο πληκτρολόγιό τους για να δημιουργήσουν «πρόσωπα» με μια ποικιλία εκφράσεων . Για παράδειγμα, ένα παχύ έντερο ακολουθούμενο από κόμμα είναι ένα κοινό συναισθηματικό στοιχείο που αντιπροσωπεύει ένα χαμόγελο πρόσωπο. :)

Σήμερα υπάρχει ένα σύνολο emoticons που είναι διαθέσιμα στο Facebook Messenger. Για να τα χρησιμοποιήσετε, απλά πληκτρολογήστε τους χαρακτήρες από το πληκτρολόγιό σας στο πεδίο εισαγωγής κειμένου του Facebook Messenger (ακριβώς όπως θα κάνατε αν πληκτρολογούσατε ένα μήνυμα). Παρακάτω είναι μια λίστα συντομεύσεων πληκτρολογίου και μια περιγραφή του είδους εικόνας που θα εμφανιστεί ως αποτέλεσμα της εισαγωγής τους.

Συντομεύσεις πληκτρολογίου Facebook Emoticon

:) - ευτυχισμένος

:( - λυπημένος

: P - γλώσσα

: D - χαμόγελο

: Ο - αερισμός

;) - κλείσιμο ματιού

8) και Β) - γυαλιά ηλίου

> :( - γκρινιάρης

: / - σίγουρος

3 :) - διάβολος

Ο :) - άγγελος

: - * - φιλί

^ _ ^ - πολύ χαρούμενος

-_- - στραβισμός

>: O - αναστατωμένος

<3 - καρδιά

Είναι εύκολο να κάνετε τα μηνύματά σας διασκεδαστικά και διασκεδαστικά με την ποικιλία των εικόνων που είναι διαθέσιμες στο Facebook Messenger. Καλα να περνας!